Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Z DPP jsem úplně neodešel mám tam brigádnickou smlouvu ( možná zbabělost, možná vyčuranost) . Takže přechod na kmenové místo by nebyl problém a pokud bych se vrátil do 6 měsíců tak bych měl všechno jako když jsem odcházel ( věrnostní, benefity atd.) ale jak píše ozzy56 dvakrát do jedné řeky nevstoupíš. Ale také nikdy neříkej nikdy. Já sám jsem toho příkladem dvakrát jsem se dal dohromady s jednou ženskou ( podruhé to fungovalo cca 4 roky) . Ale situace se tam podle mých zpráv horší každým dnem takže by to nebylo nejštastnější řešení. Ono to není tak jako že by se mi to nelíbilo ale doteď jsem byl zvyklí že jsem celou pracovní dobu musel být ve střehu protože jsem celou šichtu seděl za volantem. Tady pracuji jako řidič/pomocník přetahu letadel ale pro servisní firmu ČSA takže v podstatě jen přetah letadel do servisu a ze servisu pro cizí  aerolinky se téměř netahá od toho jsou na letišti jiné firmy. A je to takové no dlouho se čeká pak se určitý čas dělá a pak se zase čeká. Navíc všichni jedou takový ten styl na který nejsem zvyklí v klidu v pohodě však kam pospícháš to éro samo nepojede. Já jsem doteď byl zvyklí že v práci jsem měl dost velké dávky stresu i adrenalinu a to je to z čeho jsem tak nějak rozpačitý.  Pak jsou věci o kterých mluvit nesmím. A přijde mi že v některých věcech jsou tam lidi až paranoidní i když se snažím chápat že doba je jaká je a že je asi lepší být za blázna a chystat se na nejhorší scénář než se nechystat vůbec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

leta jsem delal ve stresovem prostredi, porad pred sebou jen hrnul kupu sracek, klienty vymyslejici si jen picoviny a napady jak mi snizit fakturaci......... Ted? Ted rozdeluju praci lidem, a kdyz jedu ke klientum, tak tam jedu, protoze oni me potrebuji. Ke klientovi v dzinach a tricku, obcas i v kosili. Do kanclu v tehle vedrech v kratasech a zabkach.......... A moc si te prace vazim, byt mam jen cesky plat....... holt jsem chtel pracovat 10 min od baraku :D

A tim jsem chtel rict, ze radsi bych posunoval letadla, nez vozil nasrany kastany......... ohledne te paranoi, predpokladam, ze to je bezpecnostni situace. Tak to je jeste dobry, v USA bys byt nechtel.....

Upraveno uživatelem Scratch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi máš pravdu Jiří uvidím snad si to sedne. Dopoledne tady byl brácha bavili jsme se o tom a on říkal něco podobného a prej vole tak to vydrž rok dva odpočiň si tam dej si nervy do pořádku a pak se třeba podívej po něčem jiném " akčešnějším"  je fakt že rozhodovat se po prvním dnu by bylo vcelku nerozumné už jen proto že do toho abych tu práci mohl dělat jsem investoval už dost času i energie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám za sebou první zácvikovou noční směnu.  Oproti denní je co dělat a není to takové dlouho čekat chvilku dělat a pak zase čekat.  No musím tomu dát čas aby si to vše tak nějak sedlo.

No a tímhle budu až udělám zkoušky z provozu na letišti jezdit : WP_20180704_004.thumb.jpg.fe33abadd65bc73c7a76a3202a57ebf5.jpg

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No po obědě jsem si šel ducnout abych mohl fungovat do večera. A večer u grilování asi přijedou " pražácí" naši mají jakési výročí svatby či co. Ano přiznávám jsem svým způsobem rebel a spoustu takových věcí díky tomu jde mimo mě ( bývalka říkal že jsem ignorant v tomto směru) . No to nechám na posouzení    každého jak tomu říká.  Ale více k věci než jsem si dal šlofíka tak jsem fungoval od včerejší 8 ranní s asi tak dvouma dáchnutíma po hodině to poobědové jsem naplánoval na hodinu a půl. A deset minut před zazvoněním budíku zazvonil zvonek kupodivu mě to probralo a tak jsem v jaksi velmi nedbalém vzezření aniž bych se přesvědčil z okna kdo je u plotu otevřel vchodové dveře do domu a jen jsem zabučel jako co že si přejou a za plotem stáli dvě ženštiny jedna asi tak dost blízko šedátce a druhá řekněme v konečné fázi chovného věku.  A obě svorně po mém milém oslovení jakože velmi omluvným hlasem že "  mě nerady vzbudili ale že chodí po vsi a mluví s lidmi o rodině " No panstvo nevím jak je možné že mi hlava zapracovala tak rychle a najednou ze mě vypadlo jako že "  a co o rodině ?  " A ta starší že by rády mluvili " o významu rodiny apod. jestli bych jim mohl věnovat pár minut času " a já fakt nevím jak mě to napadlo jsem jen vyhrknul " no když už jste mě vzbudili tak to probereme prakticky vydržte jdu pro klíče ať na sebe nehulákáme přes plot."  Oni asi byli poněkud konsternované mojí odpovědí tak " že jako vydrží. "  No sáhnul jsem po klíčích a jen v pantoflích a trenkách jsem vykročil k vratům a říkám " pojďte dál dámy  a která půjdete první já mám trochu zalepené oči a uši po tom spánku ze kterého jste mě vytrhli tak já to zkusím omakem která z vás by byla vhodnější do chovu ale nebojte se sil mám dost tak nejdřív zkusím tu nadějnější a pak se budu věnovat i kamarádce aby jí to nepřišlo líto nebo to vezmeme naráz ve třech? " A teprve v tom okamžiku jim docvaklo co jim říkám jak byli konsternované tím že jsem se s nima dal do řeči a až když jsem došel k vratům a viděli že to asi myslím vážně protože mám v ruce klíče tak že už musí jít no rudý byli jak karafiáty a utíkali ulicí až se jim prášilo od bot.

Pouze podotýkám že nikomu neberu jeho víru a jeho názor na svět a uspořádání světa. Já mám také svůj názor a svoje věci kterým věřím a nejsem nesnášenlivý ale nikdo mi ten svůj názor nesmí nutit tak jako ho nenutím já jemu.  A nějak mi to přišlo vcelku vhodné se jich zbavit tímto způsobem protože oni si to tyhle vyslankyně víry mezi sebou řeknou a já budu mít aspoň na nějakou dobu klid.  Před lety jsem udělal něco podobného za plotem chlap s ženskou a asi pěti dětma a že by se mnou rád probral význam rodiny ve víře atd. a já mu říkám chceš vidět v jakém hříchu se tady žije a on že mi pomůže se vrátit na správnou cestu a já jsem otevřel dveře do domu a začal jsem hulákat ženská jména a po asi šestém jsem zařval no tak ženský pojďte se ukázat kolik vás mám doma a řekněte jak se nám hezky žije pospolu. V tu ránu utíkali a dobře šest let se tu nikdo od podobných spolků neukázal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...