Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Dnes jsem udelal zavazne rozhodnuti: Pred chvili jsem zrusil upozornovani na nove prispevky v sekci Modely, vlakno Peugeot Ion a prestavam na nej chodit:potlesk!

neboli cituji "Prestavam na tohle vlakno chodit! Neustale stejne a nudme "ekoteroristicke" romany o skodlivosti jakehokoli ropaka a vyhodnosti nestastne slepe ulicky - elektromobilite! :papa"

a dovolil bych si doporucit vsem zdejsim clenum pouzivajici spalovaci motory aby me nasledovali!

 

Upraveno uživatelem pesastor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře ti tak - za to si můžeš sám :D  Já ho sledovat ani nezačal. :ticho   Každý má holt nějaké přesvědčení, s tím nic nenaděláš . . .  :papa   Ti normální už dávno vědí , že elektřina se tu neobjevila sama od sebe , ale nějak se musí také vyrobit . . . :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proto jsem se byl v sobotu doslova nažrat vůně spaleneho benzínu v Brně na výstavišti na Brno Revival 2018. A čuchal jsem i takovýhle krásným výfukům :D z Tatra V8, a ten zvuuuuk, pecka až mrazilo.

Fotky nejsou moje, ještě jsem je nestihl zpracovat, mam jich nějak mnoho, takže zatim vypujčený. Bylo to nádherný.

Tady fotky od profika - https://www.bazala.sk/galeria/auto/revival-brno-i

https://www.bazala.sk/galeria/auto/revival-brno-ii

https://www.facebook.com/BrnoGP.cz/?hc_ref=ARTWw8Fh96Q2DQKGOVbJ3ePGNnmSCWqEKrQ4t47eRVQfOBDnuaq6HiGxfqXmd1zDncc&fref=nf

revival-6389.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se tam chtěl taky podívat, ale nakonec byl jiný plán... letos vůbec na nic není čas... :( 

Tak snad za rok... to už říkám 3 roky ohledně truck trialu v Milovicich.  :D

Upraveno uživatelem MilanF1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, MilanF1 napsal:

Tak snad za rok... to už říkám 3 roky ohledně truck trialu v Milovicich.  :D

Jo tak to jsme na tom podobně. :(  Byl jsem tam dvakrát a teď už se tam chystám snad pátým rokem . . .  :fnuk    Tak až se rozhodneš opravdu jet, dej vědět . . .  :papa

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A že to do těch Milovic máte/ máme tak daleko že jo? Já se tam taky chystám už kolik let ale pokaždé do toho něco skočí.

Co jsem dělal ráno jsem navštívil známého a domluvil si na zítra zapůjčení dodávky, pak jsem byl na STK vyřídit ekologickou plaketu na jedno autíčko. Obtelefonoval jsem znova všechna vrakoviště v blízkém okolí se zjištěním že jsou to lemplové který nechtějí nic prodat a tváří se jako by je člověk obtěžoval. Pak jsem byl u kolegy na prodejně jen tak na kus řeči no ve finále hele já mám na baráku zedníky dělají mi fasádu potřebuju jim navést nějaký materiál počkej tady abych nemusel zavírat. Tak jsem tam zkejsnul přes hodinu a pak jsem mu ještě vezl auto na STK . Domu jsem přijel akorát k obědu po obědě jsem si dal šlofánka na 3/4 hodinky a po odpočinku jsem vyvezl bordel na sběrný dvůr.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek byl nějaký náročný. :D

Po noční jsem vstal. Krapet uklidil, po nějaké té návštěvě jsem odjel do lysy, kde jsem měl sraz s Kačkou a šli jsme si vyzvednou nové doklady na úřad... Poté jsme odjeli do Prahy že si uděláme radost a ještě teď se v tom stouram a snažím se všechno nastavit. :D

 

received_10211462871279063.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ku..a když ne žrádlo tak patlafouny.  No asi se budu muset taky trochu inspirovat. Jenže bych potřeboval buchnout sportku potřeboval bych jinej NTB k diagnostice ono aj mladší DIAG by se šikla,  jinej NTB domu na stůl jiný telefonovadlo. Takže zase na zem a počkám na co zbyde až rozdělím první gáži z nové práce a pak uvidím jak se budu moct rozšoupnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CZECH AIRLINES TECHNICS. Jako řidič přetahu a speciálních vozidel. 

Víš jak v DPP jsem se za těch 13 a kousek roků stal inventářem a věděl jsem co si kde můžu dovolit jak s kým můžu jednat. Dokud tam byli na těch důležitých postech  " starý dopraváci " tak se tam dělalo dobře jenže teď jsou na spoustě míst který mají s provozem co do činění lidi který jsou sice mladý  vzdělaný ale nemají téměř žádné praktické zkušenosti a hlavně podle mě nemají to " dopravácké srdíčko " oni se  časem nadrilují řešení mimořádností v provozu ale furt to bude takové " tvrdé kostrbaté". A navíc roky přibývají a nějak jsem si řekl že teď je ta vhodná doba na změnu že za 2- 4 roky už bych byl svým způsobem úplně zdegenerovanej a už by se mi nechtělo nikde začínat od nuly.

Svým příspěvkem jsem se nechtěl dotknout " mladých a vzdělaných " lidí. Ale zažil jsem nejednou že titul z člověka profíka neudělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Handlingu okolo lietadiel sa človek namaká a tak ho to musí aj baviť. Najviac odpracované peniaze zarobia Hasiči v podstate stále napr. Billchair a pod. A potom nesieš pilotom papiere zo stowingu a spomenieš si na to že aj keď si robíš vysokú školu tak proti nim zarobíš smiešne peniaze.

Áno som ten mladý čo si robí vysokú školu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...