Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Nějak nestíhám. V pondělí jsem zahájil  předposlední turnus jako " kmenový " u DPP odpolední . O bus jsme s dosavadním parťákem přišli někdy zkraje měsíce protože mu končila STK a podle všeho to vypadá že parťáček přijde nejen o mě ale i o bus je tam jakýsi dlouhodobý problém s kouřivostí.  Takže se snažím na poslední chvíli využít svých kontaktů na garáži a parťákovi zařídit přesedlání na jiný bus dokud můžu s čímž je spojeno to že na odpolední vyrážím před desátou dopolední z domu abych to stihl vyřídit protože si k tomu zařizuji i svoje věci tak je to vcelku mazec a těším se na zítra to budu mít  " volno "  ráno STK s přívěsem, pak s tatíkem na ČM do Hornbachu cestou z tama se chci zastavit v prodejně instalatérských potřeb v Počernicích pro trubky k bufíku na 807 no a až dojedem domů tak asi pomoc tatíkovy s opravou postele kterou Pepino nějakým zázrakem rozbil prý " sem se na to jen poočku podíval a ono to upadlo asi mám kouzelnou moc" . A od pátku poslední turnus ranní .  No včera se povedlo zašli jsme s pár kolegy do " chemické služby" ( naše jídelna) na oběd pak byla chvilku času tak jsme poseděli na výpravně a pokecali  zjišťuju že tyhle " sedánky " mi budou strašně chybět protože to jsou neplánované akce při kterých se probere spousta věcí a většinou se i do sytosti nasmějeme  takže doufám že u nového zaměstnavatele bude alespoň taková parta jako je teď ke konci tady a to už je bohužel jen torzo naší " úderky "  sedávali jsme také ve dvaceti lidech naráz teď jsme rádi když se sejdeme v 5-6.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dopoledne na orthopedii. Hodinu a půl jsem seděl v čekárně a jako bonus jsem dostal do kolena pigáro jako prase s kortikoidama. Řeknu vám, utíkal jsem odtamtud jak s novým kolenem. Příští týden to samý, už teď se potím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 6. 2018 at 9:23, Vena garážmistr napsal:

Však jezdí autobusy ( evakuační) i v barvách HZS a mají modré majáky. Vím že svého času tenkrát to byli hasiči českých drah měli na jedné stanici autobus kterým jezdili na zásahy měli to vybavené jako štábní auto v zadní části byla odpočinková místnost,  kuchyňka a sociálky a v přední části byla operační nebo konferenční místnost. U nás u DPP ještě než začal fungovat HZSp  tak byli na každé garáži jen požární hlídky a ty měli k dispozici přestavěný starý bus kde bylo nastěhované hasičské vybavení dnes fungují podnikový profi  hasiči kteří obhospodařují celou firmu a plus na každé garáži je obdoba dobrovolných hasičů ale dnes už mají všichni klasické hasičské cisterny.

 

stažený soubor.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak po pravdě jsem toho dnes moc neudělal. Ráno jsem vystartoval podle plánu na STK .... zavřeno nefunkční počítače nevím jestli to bylo všude nebo jen na " mé " stk. Tak jsem jel zpátky domů po 8 jsem jel na poštu protože česká pošta doručuje jen když se jim chce tam jsem strávil bezmála 2,5 hodiny. Pak jsem byl řešit nějaké obchodní věci no a po obědě jsme vyrazili s tatíkem na nákup materiálu na opravu postele. No a pak jsem se jen tak poflakoval od ničeho k ničemu. Teda spíš než poflakování to bylo tak nějak léčení si bolavé duše ze včerejška. Protože včera to byl v práci fakt očistec myslím že všeříkající bude že jsem za 13 let takovou službu nezažil. A nějak mě to podrtilo možná že je to tím že jsem teď trochu díky mému odchodu citlivější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

on se spíše podívá na adresu a řekne si : má to blízko, tak ať si k nám zajde :D

na poště mi slečna s úsměvem řekne: mám tady u vašeho balíku poznámku, že jste nebyl doma, tak to pošťák složil tady, přesto, že z okna vidím, že poštovní auto projede a u nás ani nezastaví :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnes poslední ranní jako kmenový řidič. Jezdil jsem 201 která se v době kdy jsem začínal jezdila skoro stejně jen jako 186.  Docela to vyšlo i tak že jsem jako první den jezdil Karosou. Přiznám se že jsem měl i trošku vlhko v očích. Ono 13 roků u jedné firmy v člověku nějaké stopy zanechá a přeci jen jsem během těch let prožil i spoustu hezkých dnů i těch horších. Tak jako každý druhý.  No a po práci jsem chtěl nechat vyříznout nový klíč k 807 koupil jsem přes internet nový obal přestrojil do něj elektroniku a chybělo jen vyříznout planžetu  což se ukázalo že je vcelku problém protože nikdo z oslovených  klíčařů to nechtěl vyříznout s odkazem nato že nástroj je drahý že neví z jakého materiálu je ta mnou donesená planžeta a že by mohlo dojít k poškození toho nástroje jako jo dokážu to pochopit ale když přijdu jako zákazník a poptávám nový obal klíče a prodavač mi řekne že abych si ho objednal na netu a pak se zastavil že to vyřízne že on to neumí objednat tak jo v pohodě objednal jsem si to a donesl to k němu vyříznout a on mě pošle do pr... . Tak to je moc. Nakonec jsem pochodil u firmy kterou jsem neoslovil a dnes se tam zastavil jen pro zajímavost prodavač mi řekl to samé ale že to zkusí nakonec řekl že levnější pro mě bude když jen prohodí ty planžety kus za kus za což si nakonec neřekl nic s tím že příště až budu řešit klíč tak se mám zastavit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od pondělka zasloužená dovolená a už se to v práci sere 

1 kolega odešel v pondělí 

2 kolega odejde asi zítra 

Na čtvrtek je potřeba aspon 7 řídičů a jsou jen 4 

Další kolega mi totálně zaneradil můj sluzebak a to ho měl jen 2 hodiny

A dnes sem se vrhnul na úklid garáže a vyhazeni zbytečnosti + jsem si doma vyzul 4* 13"disky z bývalého Saxa. Zítra čeká rezerva a jedna 15" z boxera ale tu asi nezvládnu 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...