Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

@morepower To bylo foceno ještě v garáži než proběhlo finální mytí :D Tam jde o detail sloupků a ne o sklo :P

@Vena garážmistr Je fakt že to dost prokouklo, měl jsem trochu strach z toho spodku nárazníků a spodní hrany kufru, ale nakonec se to povedlo :) Folie je od 3M

@JakubkoSK Životnost hrozně závisí na majiteli :D obvykle se udává 5 let (když použiješ kvalitní). Já mám na střeše nalepenou nějakou čínu za pár stovek a letos v zimě mi praskla, jak byly ty velké mrazy.. :D Kamarád má tuším Oracal už druhým rokem a pořád jako nová.. Takže se vyplatí si připlatit a koupit kvalitní :) Hlavně nejezdit na kartáče, jakmile máš folii tak už jedině růčo a nebo wapkou, jinak se strašně poškrábe

Upraveno uživatelem Rikic339
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se zatím jen exhumoval k životu. Ale včera byl den od kterého se začíná psát nová etapa mého života. Pro rypáčky nevlezl jsem do chomoutu nebo takové podobné radosti.

     Nýbrž jsem včera po bez pár dnech třinácti letech podal výpověď u DPP.   Dlouho jsem se k tomuto odhodlával ale situace  uvnitř firmy se mi jeví jako více a více destruktivní a zajímavé je že destrukci vidí velká většina těch na firemním žebříčku nejnižších zatímco odpovědní se dále plácají po ramenou jak jsou dobří že vše funguje. Možná je to tím že dříve firmu vedli lidé kteří se v dopravě vyznali a velkou většinu procesů ve firmě dokázali nastavit tak že perfektně fungovali až se stali rutinními čímž pádem spousta věcí běží tou rutinou bez nutnosti nějakých velkých zásahů zhora. Možná je to taky tím že na některých postech jsou těžký srdcaři a za to aby to fungovalo se bijí  jako za svůj život což se někdy jeví jako boj s větrnými mlýny ale častěji je to spíše vyššímu vedení nelibé. Sice tvrdím že za tu dobu mě to nikdy nezačalo bavit ale asi bych tam nevydržel tak dlouho když by vše bylo napr..l,  tak jsem přijal nabídku brigádnické smlouvy čímž jsem si nechal otevřené zadní vrátka abych se mohl případně vrátit pokud by se moje další cesta začala jevit jako velké dobrodružství. Navíc zatím tam zůstává spousta dobrých známých a rád je zase uvidím takže se dvakrát třikrát za měsíc půjdu " svézt "  to taky aby mi ta " kulatá lopata" tolik nechyběla.  O novém zaměstnání se zatím moc bavit nechci neb je to velmi lákavá nabídka ale jsou tam ještě nějaké věci které je třeba vyřešit a nerad bych to vše zakřiknul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vena garážmistr Je to hodně znát při práci, s takovou je radost pracovat :) Celopolep je věc kterou chci zkusit, ale zatím jsme ještě nenašli nikoho kdo by do toho šel.. Nabízíme že zájemce o první celopolep si zaplatí pouze materiál, žádnou práci.. Samozřejmostí by byla klasická dvouletá záruka :) 

@morepower Dáš zavináč a pak hned začneš psát nick :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mám z toho taky trochu vítr z toho celopolepu. Zatím jsme dělali jen tak jako že kapoty střechy a nějaký drobnosti na vícero autech no a teď by mělo být tuto týpek si koupil funglovku a chce to " zabalit " aby to někde zbytečně nepodrápal atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to chápu, nový auto bych si asi taky nechal "zabalit", minimálně předek do průhledný ochranný :) Já mám za sebou taky jen drobnosti jako jsou právě střechy, sloupky, pruhy na kapotu, maska a tak.. + nějaké řezané folie (loga a tak). No přeju hodně štěstí a budu rád když se pak pochlubíš fotkama! :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

To se pochlubím, realizace se plánuje někdy na červenec. Výš jak musí se sladit termíny celý party protože to není akce na pár hodin.

dostal jsem strašnou mrdu šutrem od nějakého MB na předek a mám normálně důlek v kapotě a lak v haji, kdyz to nejak "opravim" na kolik tak vychazi polep pruhledny kapoty?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si dnes konecne dopral toho co skoro nemusim - sekani zeleneho bordelu .....

Nechal jsem vykvest kde co abych nalakal vcelky cmelaci ..... ale prd velke prd asi dve vcelky tri cmelaci a par "neodbytnych" much a nekolik srsni  ....

Vse je ekologictejsi vse je cisota sama ale tito tvoreckove nejak nejsou ....

Dalsim prekvapenim jsou "msice" .... Jinak jaro je v plnem proudu

270420182855.jpg

270420182863.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

berusky v sexu ?
no ja dnes vymenil jednoho dlouhana za druheho a vyjimecne sem si misto prazske trasy dal dojezdy
takze Cirkvice - Prelouc - Pardubice - Chocen - Vysoke Myto - Ceska Trebova - Svitavy - Pardubice - Kolin - krasnych 400 km jen to fiklo oproti "inteligentnimu planovani trasy" sem byl o 20 minut rychlejsi a to tu trasu neznam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...