Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Lukáši a kolikátý potomek to bude? Už jsem u Vás dlouho nebyl tak ztrácím přehled.  Jen si pamatuju jak se tehdy malá dokázala zprasit tou čokoládou co dostala že s náma statečně projížděla trasy srazu. 

O tom sexu kolegovi žena přenášela cca 10 dní a on už se bál chodit domů že prej tolik toho nebylo za celej předešlej rok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Péťa napsal:

Na to je nejlepší soulož ;) Opravdu!

Jak se to vezme, moje nyní 16náctiletá dcera se přenášela 14 dní, pak šla moje squaw na vyvolávačku, dodnes musím poslouchat, že jsem ji donutil, že to je špatně a mělo to být spontánní. Pointa příběhu je v tom, ač obětí bys byl, doma budeš vždycky pachatelem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovej dnešek bych si rád zopakoval častěji,klídek pohoda pijánko,po ránu lehkéj nákup, příprava oběda ,s tim pomohla trouba :D,pečený kuře ,brambury,mamina byla celej den v práci takže mi do toho nikdo nekafral :D,uklidil jsem trochu po bytě a lehárko :D,před chvilkou přišla polovička z práce a že ptáka nechce,tak jsem ji vyrobil rychlýho hemenexa a já vyluxoval pekáč s kuřetem a jen funim 

Upraveno uživatelem vendelinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jå v tom sluníčku běhal po zahradě, opravil děravé pletivo po proběhnuvší divoké svini, pořezat dřevo, vyčesat retrievra a zatopit v krbu, abych se z té "prdele" dostal. Nakonec to bylo k ničemu, jelikož zákonitá je nasraná, že se zítra musí do hokny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je dobrý, já byl u očařky minulý týden. Retrievra jsem nevyřezal, ani neobřezal, ale o masopustu tady jeden motoropilosochař vyřezal ze špalku vodníka a v dubenci nám ho prý nainstalují k rybníčku. :) Jsem zvědavej.

 

Upraveno uživatelem Zodiak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já byl v lázních jednou, listopad 2007. Karlovy Vary lázeňský dům Tosca. Na 14 dní. Po týdnu jsem "emigroval" a dobrovolně šel do práce. Už mě nikdo na jakýkoliv ozdravný pobyt nedostane. Dokud se hejbu, lelkovat nehodlám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem si vyzvedl daňové přiznání a přehledy, ve středu to odevzdám a už jen čekat až pošlou prachy. Taky jsem zkusil objednat z Lidl shopu, tavnou pistoli a multifunkční detektor. U nás Lidl na týden zavřeli a jet jinam se mi nechtělo. To těch 56kč za poštovný je paráda, projel bych víc

     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...