Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

před 6 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Tak u " firemních flotil " je to asi normální že jsou kola uskladněný u partnerských servisů. Nevím nějak si nedovedu představit kolik místa je potřeba na uskladnění kol třeba flotily z AŠ kde působí Weri 605.

Máme vlastní sklad.. :) neni velký, vejde se tam 14 sad.. a jeden mrtvej brigádník...! :bacha

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to co jsem chtěl jsem pořídil. Lyžnické věci nepotřebuju neb jsem sportovně neobdařen a nejlepší sport je gaučink. Aneb jak říkám já nepopoběhnu ani za autobusem i kdyby to měl  být můj a ujížděl by mi.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera sundal kryt rozvodů a dnes sundal staré a nasadil nové rozvody, výměna chladičky, nový řemen altíku, olej + filtry a zimu snad přežiju bez práce. Zítra ještě povysávám interiér, umyju a navoskuju a už to letos dlabu.

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Sawoy kafe nepiju od dob ZVS kdy mě po něm zlobil žaludek. A na dorty už mám téměř smůlu ty průmyslový patlaniny co se prodávají to nesnesu, pořádný dorty dělávala sestřenice bohužel je na tom zdravotně dost bledě takže se té pořádné cukrařině nevěnuje. Občas nějaký domácí spáchá máti což o to neošidí to ale není jak od cukrářky.

Jinak dnes teda vcelku plodný den ráno v Lidlu pak jsem se trochu věnoval kotli doplnění a odvzdušnění systému atd. Pak jsem byl u našich naši předělávají náš dětský pokoj pro synovce tak jsem tatíkovi pomohl vrátit skříňky na místo a pak jsem jako hodnej strejda taky trochu přiložil ruku k dílu a naistaloval jsem na stěnu za postel takovou tu rohož proti odírání zdi a máti ještě chtěla abych tam nalepil na stěny polystyrenový podhledový desky aby si měl do čeho špendlíkama chytat plakáty.  No a po večeři jsem jako že ještě hodnější strejda spravoval traktor s vlekem. U traktoru ten malej ničitel utrhnul závěs a při té samé příležitosti nalomil oj od vleku. Takže jsem to nějak vyztužil a zalepil tavnou pistolí ( u nás řečenou americkej autogen) a jako odměnu mě řekl že je rád že mě má ale že ten pokojík je jeho a že už tam nikdo kromě dědy a něj nesmí chodit. Babička tam může jít jen když tam  bude uklízet. No smradi mrňavý co od nich může člověk čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 hodinami, Péťa napsal:

To je nestandardní? Neřekl bych :P

byl to jen starter - dali novej a start jak vinko + vymena oleje, brzd, a serizeni geometrie (volant nakrivo vyhazoval chybu ESP)

no na to ze tohle auto bylo v servisu naposledy po autonehode pred mesicem to jde ne :P a predtim asi v lete na standartni vymene oleju a filtru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vánoce jsou tady :D - pořídil jsem červenému mazlíkovi kamaráda za záda (Agados VZ26, přední otevírací čelo, opěrné kolečko). Zatím je ještě v práci v garáži, ve středu se jde pro značky. 

1f3ba99f-9d92-4c4d-b256-5102488ce243.thumb.jpg.660b8ddf0496cf341468ee4e39ff3062.jpg

Upraveno uživatelem RichVa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět dnes  spaní na 3x s přestávkami po půl hodině :( ,už ani nevím jaký to je chápat alespoň 6 hodin vcelku v kuse ne li i dyl (asi začnu po novým roce shánět jinou praci) ,vstal jsem a dosel neco nakoupit k obědu a budu se valet do večera,třeba ještě chrupnu alespon na chvíli a budu se pripravovat na noční :nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera dopoledne jsem poklidil poslední spadané listí, teď počkám, až opadá z jabloní. Odpoledne jsme byli v HK u ségry postavit obývací pokoj v novém bytě, poté jsme se stavili na skok za ní a za malou. Dnes jsem byl opět pomoci u kámoše na stavbě dílny/garáže na dvě auta, kterou tvoří ze stodoly. Zbývá vyzdít sloupy na vrata ze ztraceného bednění, stěny a strop odložit zateplovacími panely, udělat el.instalaci, nahodit zídky a zeď. Jo a usadit vchodové dveře. Do jara máme, co dělat. [emoji3]

62bb5425205ec87b6fdddc3c20e709e5.jpg

7c84acb979c697ac5eafd89448d0c5e6.jpg

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...