Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Tak dneska docela vytížen a vyřízen, něco málo do zásoby v duralu na klasiku kopretin a teď kolem baráku na mulč a pak ještě dodělat sady matek pro mana co zítra odpo dorazí.A pro sebe trošek na Kaipose v odlehčení. Zkrácení a odlehčení hlav už tak atyp Ford šroubů.

1498495358140.jpg

1498495398295.jpg

1498495695651.jpg

1498495719863.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem byl hlídací strejda. Ten větší synovec minulí týden skončil ve školce protože ho tento týden čeká nějaký lékařský zákrok ségra měla dnes nějaké úřední pochůzky máti také no a děda vezl dopoledne ségru do prahy a máti z prahy domů já mám dovču tak jsem hlídal Pepína byli jsme se trochu projet autem v Úvalech jsme zkontrolovali kamaráda jak mu to jde v krámě pak jsme objeli asi tři hřišťata kde Pepíno provedl kontrolu herních prvků pak jsme se podívali tady u nás ve vsi na koníky a nakonec jsme před obědem byli u rybníka mrknout na káči . Po obědě ho chvilku hlídal děda s tím že by měl spát no usnul děda a mladej ho prásknul a pak se sebral a prohlásil že dnes bude poslouchat jenom strejdu tak jsme byli chvilku v garáži a kolem 16 jsem říkal musím jít vyřídit nějaké meily jdi za dědou no to prej ne že jde se mnou a usnul tady na sedačce asi za hoďku když jsem to dodělal se probral a začal zase řádit.  Před chvílí jsem ho vrazil dědovy aby ho uložil ke spaní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš zase jinej pelech? Však ty vaše herky jsou jedna horší než druhá a vy je navíc ještě takhle tuníte. Myslím si že by se lidstvu prokázala služba když by se ty herky se kterýma jezdíte nechali eko zlikvidovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stary ale dobry - ta mrcha si minulej tejden zazila galeje - kazdy den nalozeno 1800 kg a to si v klidku lita 130km po dalnici
ale prej pan sef uz ma domluveneho tranzita 2008 L4H3 (jak na fotce) kteryho bych mel dostat ja
protoze ta posledni ludra kterou sem jezdil byla policajtama poslana na STK kvuli technickemu stavu a ve finale cca tejden zpatky to kolegine poslala s jinou vrazdou do mostku a policajti to vzali na expertizu - sefovi trochu tece do pantofli

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mi nápadně připomíná, jak jsem přišel o svou první 205. Jedu takhle za dodávkou na dvouproudovce v pravém pruhu, on před křižovatkou dá pravý blinkr. V křižovatce ale nejen neodbočí doprava, ale s tím pravým blinkrem pokračuje rovně a přes křižovatku přejede do levého. No a 50m za křižovatkou to z toho čistě levého pruhu najednou řízne doprava do vjezdu, aniž by se obtěžoval podívat do zrcátka, jestli v tom pravém náhodou někdo nejede... Dostal ji úplně stejně, na PZ kolo, akorát do toho vjezdu nestihl zajet. Během snad minuty byl na místě právník dané instituce a jal se na mě zkoušet něco o zavinění, během další minuty jsem mu vysvětlil, že to na mě zkoušet nemá, a pak už následovalo jen přivolání PČR, pokuta pro dotyčného dodávkáře, pojišťovna a rozprodej nebohé 205, kterou jsem měl tehdy přesně 4 roky... Dokonce byli natolik uznalí, že mi nechali tu nabouranou 205 zaparkovat na tom jejich dvoře, na pár dnů, než jsem dojednal pojišťovnu a místo v dílně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono ani r. 2008 nebude žádný výkřik moderny ale bude to posun o dost dopředu. Pamatuju si jak jsi mi to vysvětloval když jsi tu byl s tím pomerančem že ty auťáky strašlivě trpí v nákladovém prostoru na korozi takže i když by to byl rok 2015 tak za chvilku bude stát za prd jako ta dvacetiletá ludra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já rachotil s pilou a s plotostřihem :P Už to náš habr zatraceně potřeboval ;)

Omluvte zhoršenou kvalitu fotek, jsou z kamery.

Kamera 3-20170702-1000261112.jpg

Kamera 3-20170702-1600579807.jpg

Upraveno uživatelem minimaxa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...