Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

před 6 minutami, Péťa napsal:

Hmmm, jsem 25 let u firmy, to bych neváhal ani minutu. Taky máme odbory, ale ty se starají jen o sebe a svoji kariéru.

Nemysli si u nás je to podobné, akorát rozdíl je v těch tradičních odborových organizacích kromě předsedů sedí i lidi který jsou u firmy spousty let a ty dokázali protlačit tyhle " nároky " v době kdy zástupci zaměstnavatele při vyjednávání nepřipouštěli že by k té situaci mohlo dojít a brali to tak že když to odboráři chtějí tak jim to slíbíme protože v tomhle momentu nás to bude bolet míň než když by chtěli přidat i jen 2 Kč do hodinového tarifu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Hafiti (ale i ostatní) - společnost, u které jsem byl zaměstnán od roku 1994 nese název ASSECO Central Europe, a.s. Odstupné jsou 3 hrubé měsíční platy (průměr počítán za poslední čtvrtletí) Kolik to bude, to se dozvím až někdy v půlce května. 

Na pracáku je to taky "Sranda". Za 40 let poctivé práce bez jediného "Áčka" jsem si na podpoře vysloužil ve srovnání s "Nepřízpusobými", kteří v životě na práci nesáhli a samotné slovo "Práce" považují za vulgaritu, almužnu.

Smutné je, že ač všude ve sdělovacích prostředcích slyším jak firmy naříkají po nedostatku kvalifikovaných pracovníků a proto zaměstnávají různou "Náplavu" z Ukrajiny a pod. na zaslaný životopis nereagují ( ať již kladně nebo záporně ) Na cca 50 odeslaných  CV odpověděli 3 s poděkováním a omluvou, že nemají zájem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celkem zvládám Pacsal, C++ a SQL, mám certifikát CNE, ale kdo dnes hledá někoho na NOVELL Net. A zmíněné EET - to je prostě průs...r na druhou. Od listopadu minulého roku nás do toho uvrtali pro E-Kasu od O2. Jo to byly "zážitky z natáčení"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako Franta CV . . .  Dělám cca 18 let v soukromé firmě, žádné odbory, žádné milosrdenství a odstupné kromě zákoného neočekávám.

Můj poslední zážitek ? Bude se snižovat stav . . . 25 dne Dotaz, budu to já a nebo ne a dáte mi půjčku na stěhování ? . . . Tebe se to netýká - tebe potřebujeme, kolik potřebuješ peněz ? . . .

Nafasované peníze z kasy, podepsaný nový podnájem, od firmy půjčený náklaďák (papíry mám), 30 dne se stěhuji a  . . . ?  29 dne  - sorry, změna plánu, tak vyhodíme tebe . . .

Dobrá jízda . . . šel jsem to zapít ke kamarádovi, ale ani pít mi nechutnalo.       Nějaký dotaz na odbory či zákony ???  Poznámka - zestárnul jsem tak o pět let minimálně, jo a příšel o poslední iluze.

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten trávník letos asi trochu zařve - jednak se bude dělat pergolka nad auto a na druhé straně, kam není na foto vidět, půjde nová střecha nad dílničku a krbovnu, Takže se na dvoře bude pohybovat i nějaká jiná technika, než jen sekačka nebo vertikutátor (s drátkama na jaře, s nožema na podzim)

Dvůr jsem loni rovnal takže trávník je rok starý - proto na podzim nože neviděl jen brzy na jaře zlehka drátky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Co to bylo, tujky?

 

Dopoledne jsem namordoval zpátky do háků okap a svod, přes oběd jsme se byli podívat v Žamberku u vody, odpoledne jsem posekal zahradu, v pondělí by to už bylo 14dní. Potom jsem vyměnil olej v sekačce a teď přemýšlím, co si dát. :D

 

ea3f1d21bcddc84ec9a12dd43b3a9276.jpg

 

6d5e8572b2a2086d47800c8a093a9906.jpg

 

fc889d7addce00fc6920b1acdbfc11d9.jpg

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...