Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

V pondělí jsme se byli podívat na Petřínské hvězdárně na ten "velkej měsíc". Ač všude tvrdili, že hvězdárny žádný program k tomuto nemají, tak na Petříně MĚLI otevřeno. Lidí nebylo moc a celkem jsme si to užili.
 

Za chvíli odjíždím směr Rumburk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešek začal projížďkou tím novým extradlouhým busem na letiště a zpět. Prohodil jsem i několik vět s řidičem, který s ním dnes taky jel poprvé a ten říkal, že to zas až takový rozdíl vůči klasickýmu kloubu není. Nám se jako cestujícím jelo celkem dobře - jen ten pohled zezadu na lámající se články v zastávkách je teda hodně nezvyklý.

Po obědě jsme pak vyrazili na hrad a Národní třídu oslavit dnešní svátek. Na Václavák už jsem Pavla netahal - myslím, že i tak si dnesx mačkanic užil dost.

P.S.
Pobavil mě množstevní nedostatek fans páně prassidenta na Letné ve srovnání s jeho odpůrci na Hradčanském náměstí. Jinak jsme za celé odpoledne neviděli jedinou "bojovnější" akci, všichni, co do centra Prahy vyrazili, měli opravdu sváteční náladu a nám se tam líbilo.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dnešní sváteční den jsem měl volno z diagramu :grr  tudíž jsem se doma " válel " zadarmo. Dopoledne jsem poklidil u našich v garáži uklidil jsem tam zahradní nábytek a u sebe na zahradě jsem uklidil krtiny co mi tu za týden opět vyrostli. A po obědě jsem jel s tatíkem na návštěvu za dědou do LDN což byl zážitek bez kterého bych se v klidu obešel ale je to život a nic se s tím nedá dělat cestou z nemocnice jsme se zastavili u babky a strejce poreferovat o dědovo stavu. Pak jsem převezl od našich k sobě dvě skříňky a s tatíkovo pomocí jsme je vystěhovali nahoru do pokojíku. Večer jsem koukal na kysnu a při tom jsem vytvořil plán dovolené na r. 2017 neb 22.11. 2016 začíná plánování dovolené na r. 2017.  Byl to docela záhul vymyslet to tak abych dny dovolené dokázal napasovat k volným dnům co mám v diagramu no myslím si že se mi to podařilo. Z 23 dnů dovolené jsem dokázal vyždímat 50 dní volna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Vena garážmistr napsal:

Tak dnešní sváteční den jsem měl volno z diagramu :grr  tudíž jsem se doma " válel " zadarmo. Dopoledne jsem poklidil u našich v garáži uklidil jsem tam zahradní nábytek a u sebe na zahradě jsem uklidil krtiny co mi tu za týden opět vyrostli. A po obědě jsem jel s tatíkem na návštěvu za dědou do LDN což byl zážitek bez kterého bych se v klidu obešel ale je to život a nic se s tím nedá dělat cestou z nemocnice jsme se zastavili u babky a strejce poreferovat o dědovo stavu. Pak jsem převezl od našich k sobě dvě skříňky a s tatíkovo pomocí jsme je vystěhovali nahoru do pokojíku. Večer jsem koukal na kysnu a při tom jsem vytvořil plán dovolené na r. 2017 neb 22.11. 2016 začíná plánování dovolené na r. 2017.  Byl to docela záhul vymyslet to tak abych dny dovolené dokázal napasovat k volným dnům co mám v diagramu no myslím si že se mi to podařilo. Z 23 dnů dovolené jsem dokázal vyždímat 50 dní volna.

Kde jsou ty časy, když jsem k 20 dnům proplacené dovolené mel ještě pět měsíců volna. To byly zlaté časy. :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tohle je výhoda turnusových služeb, když se o tom trochu popřemýšlí tak se dá takhle " vydělat".  Nárok mám na 23 nebo 24 dní po tom jak jsem si to rozepsal tak mi vychází že budu mít dovolenou šestkrát a pokaždé to vyjde na minimálně šest dnů volna v kuse. A v létě se mi to povedlo roztáhnout na 17 dní volna za deset dnů dovolené. Takhle dlouhou dovolenou jsem v létě neměl ani nepamatuju. Pan vedoucí bude asi opět žbrblat protože on je nejraději když se nahlásí bezmyšlenkovitě týdny od pondělí do neděle a pak když z takového plánu počítač tomu kterému řidiči vyhází volné dny tak říct vychází ti ještě XX dnů dovolené tak to doplánuj.  Jenže než se k tomu podruhé člověk dostane tak už můžou být ty zajímavé termíny obsazené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mimo úklidu a obědu nic,občas je taky potřeba vypnout 

Jo vlastně, stáhnul jsem si pár filmů a uložil až nebude nic v tv tak postupně zkouknu 

například STAR TREK Do neznáma 2016 prej je pěknej 

Odesláno z Samsung J 5

Upraveno uživatelem vendelinek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zašli jsme do Zlíchovské výtopny na Den páry.

http://www.masinka.cz/

Bohužel se mi opět potvrdil fakt, že je-li něco ZADARMO, je zážitek ceně přímo úměrný.
Do vláčku jsme se ani necpali, páč šlapat si po nohách můžeme nechat i jinde. I kdyby se nám povedlo na další jízdě za hodinu (vláček jezdil vždy 20 minut po celé) zabrat místo k sezení, stejně bylo tak narváno, že bychom si cestu nevychutnali. Stát 20 minut (doba, po kterou vláček jel) bychom sice určitě vydrželi, ale fakt bylo tak narváno, že jsme si tenhle zážitek nechali ujít (zlatá, poloprázdná Kolešovka -
http://kolesovka.eu/ )
Ve výtopně a na prostranství před ní lidí jak o Matějský pouti v dobách největší slávy. - velice mě pobavila maminka, která svůj kočár používala jako solidní beranidlo a razila si cestu davem zcela podle svých potřeb - nebál bych se termínu "přes mrtvoly".
Shrnu to - JSEM PŘESVĚDČENÝ, ŽE KDYBY SE NA AKCI VYBÍRALO VSTUPNÉ (klidně v symbolické hodnotě např. 50,- Kč/os vlak, 50,- Kč /os výtopna) AKCI BY TO JEN PROSPĚLO.
I tak jsme si ale našli něco, co za vidění stálo (jezdící parní válec, kouřící paní náklaďáček SENTINEL, Pavel se prošel Bardotkou z jednoho konce na druhý, tzn. že konečně viděl MOTOR !!! = šestiválec s vrtáním 310 mm, sedl si i do V3S, kabiny jeřábu AD 80 a Tatry 148), takže pořadatelům patří obdiv a dík. 

P.S.
Zážitek, kdy jsme z mostu nad kolejema sledovali vítězný souboj parního vláčku nad rychlíkem směr Plzeň byl úžasný

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 minutami, RichVa napsal:

Jasně, ale Vánoce jsou v zimě :-( . Taky jsem chtěl počkat do jara, ale doma jinak nedali. Jo asi byla dražší než Riwall, ale po zkušenostech jsem chtěl zase Alko. (cena něco nad 16kkč)

 

Tak to je hodně dobrá cena:D To jsou ty markety.

Upraveno uživatelem Milan+
cena
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...