Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Vrátim sa k téme jazyky. Minule na mňa mladučká recepčná v Budapešti spustila po maďarsky , usúdila asi podľa môjho priezviska že som jeden z nich , tak jej hovorím že ,, nem tudom '' tak sa ma pýta či rozumiem po anglicky. Hovorím jej že málo ale jej ironický úškrn ma tak vytočil že som hneď dodal že po nemecky a taliansky tiež trochu rozumiem , dohovorím sa v Chorvátsku a Slovinsku , hovorím plynule po česky a polsky  a po rusky čiastočne .  Hneď ju to prešlo  mrchu jednu :D

Upraveno uživatelem dusan2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsme u těch jazyků tak já asi hovořil jednou špatným :D vracel jsem se s přítelkyní z procházky a v Mostě u kurtů si říkáme dáme pivko a jdem domů při naší smůle to tam byl samej němec což by nevadilo,tedy nám ale pan číšník byl jiného názoru ke stolu šel s úsměvem do té doby než jsem řekl dobrý den :D úsměv mu stuhnul a jen ironicky řekl hmmm tak co to bude asi smažák že,chvilku mi trvalo než mi to docvaklo a pak byl rachot.Dopadlo to tak že jsem mu dal málem po hubě a ještě jsem zavolal jeho šéfa od té doby jsem ho tam už nepotkal nikdy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje máma je pěstounka a během posledního roku jsem se díky tomu dostal opět do častějšího kontaktu s lékařským stavem a mně je úplně jedno odkud doktor bude a jestli mluví česky, jak z Pravidel českého pravopisu. Zajímá mě, ale přístup a odborné znalosti, a to z národnosti nevyplývá.

Nic není černobílé, ale já mám na doktory celkem alergii od té doby, co začali se stávkami a přečetl jsem si to zdůvodnění jejich odborů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 11. 2016 at 17:15, radim.1008 napsal:

Franto, ať to dobře dopadne a paní může opět špacírovat. :)

Tak jsem si dnes maminu přivezl zpět. Kolínko opět v provozuschopném stavu, ale zatím za podpory berlí. Nějakou dobu bude trvat rehabilitace. Takže - dobrá správa - bohužel je jich čím dál tím méně - važme si jich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Medvěd napsal:

Dnes "krásný" výlet - Dejvice-Rýmařov-Karviná-Dejvice. Vyjel jsem v 7, v Karviný byl cca kolem 13 (i s malou zastávkou v Rýmařově), pak hoďka čekačka a v 18.30 zaparkováno.

A že jsi nedal vědět? Nebo nevíš že bydlím v Rýmařově? :bacha:D:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsme byli s Kubou na obědě v pivovaru Excelent,já si dal Svatomartinskou husu a Kuba smažený sýr,mňamka default_import_super.gifdefault_import_papa.gif

WP_20161112_12_26_40_Pro.jpg

Jí ten kluk něco jiného než smažák? :D

Dnes jsem vstal až v deset, po obědě byl na hřbitově s babčou pro nějaké kytky a taky jsem shrabal listí pod jabloněma. Už asi potřetí. :D Teď to ještě odvozit na kupu.

8ad610e6351444eabc83b696708442b1.jpg

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena materiálu cca 10.000,- bez DPH (cca 19,5m LED pásku + trafa, zesilovače, ovládání)

Montáž se prováděla už do předem připraveného kastlíku ze sádrokartonu na nejobyčejnější AL lišty. Pokud by se to dělalo do pohledových designových AL profilů, bylo by to ještě o cca 6.000.- víc.

A ano, máš pravdu, není to levná čína :cool:

Upraveno uživatelem minimaxa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, je to samosebou z číny, ale materiál nese značku zadavatele - firma z ČR, která si to tam nechá vyrábět a je to v porovnání s těmi skutečnými srač.ami o poznání kvalitnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minimaxa - já mám podobnou diskotéku v autě na podlaze  :cool:    Má to krytí  IP 65, ale je to opravdu z číny.  Jenže mne stálo 5 metrů RGB pásky i s dálkovým cca 360 Korun a doufám že Českých  :D

Upraveno uživatelem Klemoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...