Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Mě to je ukradený oblek mi platí matka coby svatební dar :D  Včera jsme byli mimojiné právě u Blažka a pak v Pietro Filipi. Sako+kalhoty komplet okolo 10-11K ...zatím nekoupeno, ale máme alespoň ucelenější představu.

 

Dle "palců dolů" soudím, že někomu nejde pod nos že se nebudu ženit v ponožkách v sandálech ;) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prace prace prace pak dalsi obihani obleku - mimochodem pro Prazaky v Arkady Pankrac je do 29.4. vystava starsich i modernich vozu znacky Porsche :) - a nakonec zkouska s kapelou. Ted uz jsem KONECNE doma a ceka me vecere a k tomu Primator IPA. Yes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest servisman

Já dnes menší oprava sedačky řidiče, pak drobet uspořádání věcí co mám v autě a pár věcí vyhodil. Na sluníčku se nedá dlouho dělat.

Pak následovala odměna zajíti si na jedno točený.

Upraveno uživatelem servisman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsme s prckem trošičku provětrali "kešeňu" v Milovicích na tankovém dnu. Vstup 300,- Kč, pak jsme jezdili na čtyřkolkách (ZDARMA !!!), vrtulník za 600,- Kč na 5 minut jsme si odpustili, ale po shlédnutí tankové bitvy jsme se svezli BVPčkem (200,- Kč - líbilo se mi moc), Hummerem (200,- Kč - líbilo se mi taky, ale prckovi víc) a Tatrou 813 8x8 (100,- Kč - seděli jsme v kabině a bylo to sice nejslabší, ale i tak dost dobrý - hlavně když jsme vyjížděli opravdu fest krpál a koukali se do nebíčka na vrtulníky, když najednou LUP a spadli jsme předkem zase na zem). Sice všechno stálo nějakou kačku, ale když ceny porovnám třeba s cenou běžného autodromu, nepřišlo mi to předražené.
Na oběd jsme sjeli domů a pak zamířili ještě na Žižkov, kde byly sprinty vzduchem chlazených VW - brouků, transporterů, buggyn a kaďourů se tam sjelo skoro 100 a fakt bylo na co se dívat.

Jednou větou - krásně prožitá sobota.

 

Video z loňska - http://auto.idnes.cz/sraz-vw-brouk-sprinty-vitkov-d22-/auto_ojetiny.aspx?c=A140428_110610_auto_ojetiny_fdv

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ráno zahrada,oběd grilovačka  a před chvilkou jsem přijel z Dašic,přivezl jsem  na Kaipoše do foroty špajzku,tři motory ,samosvor a zadek na kotouče.Šrajtofle o něco lehčí.  

Upraveno uživatelem Milan+
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 Jelikož jsem zapomněl že tady byl sraz motorkářů a když jsem chtěl zatočit v křižovatce a málem srazil zákazovou značku :D při cestě k babičce na oběd,tak jsem se tak lekl že jsem odbočil a poračoval v cestě jinym směrem,a pak se jen kafralo a kafralo,po chvilce jsem slyšel rachot a vzpoměl si že sou ty motorky,tak jsem vyrazil alespon k oknu,už jsem chytil zbytek ,natočeno docela na rychlo mobilem,jj,nahravá docela pěkně :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celý víkend jsme sázeli brambory :-D v sobotu dopoledne u babky odpoledne u brachy a v neděli co zbylo jsme foukli k nám na zahrádku. Popíjeli dobré pivo a večer se opeklo masíčko.Jo a kdyby někdo věděl o někom kdo prodává selata za rozumnou cenu dejte vědět jedno prasátko sháním dík :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...