Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Za posledni dva vikendy toho bylo hafo, tak aspon maly vycet 🙃🙂🙃🙂

Hribata zkousela starty, z Falconeho zimniho jsme udelali Falconeho jarniho, vylet do Podebrad a ujisteni se, ze s ceskym narodem to jeste asi neni tak spatny, kdyz jsem videl nektery auta a motorky... ja vyzkousel poprvy hever a netusil jsem, ze budu muset pri instalaci klinu pod motor sundat nadrz 🤣🤣🤣🤣🤣

ZOO v Norimberku byla skvela a muzeum Sinsheim taky. Uz ted se tesime na Speyer.

1682879983310.jpg

1682879983276.jpg

20230426_122107.jpg

IMG-20230422-WA0008.jpg

20230422_155540.jpg

20230422_131339.jpg

IMG_6855.JPG

IMG_6865.JPG

IMG_6924.JPG

IMG_7279.JPG

IMG_7285.JPG

IMG_7314.JPG

IMG_7355.JPG

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)
V 4. 5. 2023 at 11:07, Pepito napsal:

Téměř denně sleduji letadla nad hlavou a teď mě zaujalo jedno co šmíruje nad Brnem. :papa

@Pepito tak potvrzeno, jednalo se o snímkování pro mapy. Je u nás syn Radky a jeho žena pracuje pro mapovou společnost, tak potvrdila že ta Cesna je jejich, včera litali na Prahou, uplně stejně, ale stihnuli jen pulku Prahy.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Milan+ - rozumím Ti.

Ani já nejsem "kravaťák" a když jsem získal současnou práci dost jsem se bál, že to budu donucen změnit. Naštěstí mi ale na cesty s rektorem stačí kalhoty a košile, sako ani kravata / motýlek nejsou vyžadovány.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Mne tak napadá @Weri 605 - mám nový vůz , ale podkladovku RZ od Freye a Domanského. Vezmeš mi, prosím do Dobřenic jeden kousek na výměnu ???

A jinak k tématu - dnes jsem se byl po dlouhé době opět svézt. Letos snad klapnou "veteráni".  Dnes tedy ročník 1967, obsah 4,7 litru a zvučných 210 HP :papa

P1120612.JPG

P1120614.JPG

P1120615.JPG

P1120616.JPG

P1120617.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Weri 605 ano jednu podložku pro @Klemoň dopředu protože vzadu bude vozit tu mojí protože je to hodnej kluk 🤣

Jinak poslední dny se nesly v duchu příprav na zkrášlení dílny a v sobotu jsem s pomocí @brixtr spáchal výmalbu a díky jeho pomoci jsem stihl i domácí srocení k tatíkovo narozeninám. Včera jsem si dovolil držet neděli a dnešní sváteční den bude věnován dodělávkám na dílně. 

Odesláno (upraveno)
před 23 hodinami, Klemoň napsal:

@Weri 605 

A jinak k tématu - dnes jsem se byl po dlouhé době opět svézt. Letos snad klapnou "veteráni".  Dnes tedy ročník 1967, obsah 4,7 litru a zvučných 210 HP :papa

Skoda ze jsi nedovalil. Krasne.

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...