Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 11 hodinami, Klemoň napsal:

Já zase dovezl z Itálie zdarma 12 kg kávy a příjemce si to má u mne jen vyzvednout. A co myslíš, že prý až se mu to bude hodit, tak dá vědět a zastaví se pro to. Jsem snad Alzabox nebo co ? :roker

každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán , aneb nevděk světem vládne, by řek muj tata 😉

Odesláno
před 12 hodinami, Klemoň napsal:

Já zase dovezl z Itálie zdarma 12 kg kávy a příjemce si to má u mne jen vyzvednout. A co myslíš, že prý až se mu to bude hodit, tak dá vědět a zastaví se pro to. Jsem snad Alzabox nebo co ? :roker

Jaké mu počítáš skladné?

Odesláno

Zase kdybys to rozvážil čtyřiadvaceti klubákům za slušné kačky, hádám, že by to bylo pryč tak rychle, že by Tě to samotného překvapilo

Odesláno

Kdepak. Tomu bych to hodil přes plot. Jezdím kolem H.Počernic denně po D11.  To mne ukecal barman v Itálii . . . pro nějakého maníka, kterého ani neznám . . .

Odesláno

včera jsem tu měl rodinu na oslavě a bavili se o televizích, že dnes vydrží jen cca 5 let a bla bla, říkal jsem jim, tak jak to, že ta naše hraje 8 let ,no dneska ji zapnu, hrála 10 minut a pak už z ní bylo jen radio, obraz se ztratil 😯 😂,tak jsem ji vypnul a zapnul, zase hrála asi 10 minut a obraz pryč, panasonic, asi měla nárok..., ve středu přivezou novou 😉

Odesláno

Našim jsem vezl televizi do opravy až do Ostravy, protože na Olomoucku nechtěl nikdo dělat úhlopříčku 146. Volali hned druhý den, že je špatný celý displej, že oprava asi za 6, tak jsem na to kývnul. Pořád je to pod polovinou nové ( Philips, stejně velká) na heuréce cca od 15 nahoru. Tak jsem zvědav, jak to dopadne.

Odesláno (upraveno)

Já kupuji pásky na Ali za pár korun. Jen se musí počkat, než přijdou a kdo nemá náhradní TV, tak musí čekat. Nebo se dají koupit dráž, ale rychle tady. Daří se mi tam po registraci kupovat za ceny o cca 20% nižší, než mají na eshopu.

Škoda, že jsi tak z daleka, než ji vyhodit, to bych si ji vzal :D

Upraveno uživatelem Péťa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...