Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, radim.1008 napsal:

nesmutni, buď rád, že je pryč a máš o starost méně. ;)

No asi takto. Já ho měl opravdu rád. :mad: Moc dobře se mi v něm sedělo. Vždy když mne bolela záda, tak když jsem upadl do auta, během chvilky to povolilo. :super  Hlavně se mi strašně moc libil ten žraločí čumák. :potlesk A byl jsem připravený ho vyměnit jedině za novou 2008 ve zlaté barvě :mrk  No a nakonec šel z domu kvůli vysypanému motoru za odvoz a kapesné :roker

No ale už mám za něj motokáru, tak snad rychle zapomenu . . . :papa

Odesláno (upraveno)
V 15. 8. 2022 at 17:30, Radek Hurvajz napsal:

Nainstaloval jsem Myš Logitech MX Master 3. Je to bomba, stará Performance MX se muže jit schovat do popelnice :D

Tak od prvního nabití 15.8. si myš řekla o další až dneska. To je slušná výdrž myslim, při každodenním používání.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Tak jsem přijel z výletu... :D našel jsem inzerát s peugeotem 309 za odvoz... Potkanej motor, ale poslouží jako dárce orgánů na stříbrnýho a ještě spoustu věcí do zásoby  :D pak půjde do hutí. škoda toho motoru, je tam pořelomená vačka s uložením vačky i víkem. Škoda toho motoru, bych ho dal do traktůrku :D 

20221106_171103.jpg

Odesláno

@Vena garážmistr však to znáš o jiným kraji a mravech ;)

Stačilo, že na jaře jsem byl s vozíkem a v Olomouci za 500, NJ za 700, Kopřivnice za 800. Extra do Olomouce se mi nechtělo, tak bez studování cen jsem jel do Kopřivnice...:bacha

Odesláno
Před hodinou, Vena garážmistr napsal:

To tam u Vás máte nějaké laciné tady okolo Práglu se nedá ME + STK sehnat za méně než 2000 Kč v oficiálním ceníku.

U nás přímo v okresní vsi to je 900 (emise na dieselu)+ 900 (STK). Samozřejmě oficiální ceník. 

Odesláno

Asi to bude jak píšeš @PaKr no tady jsou všichni co vím v rozmezí 2000-2200 Kč. Faktem je že zdražovali během letoška a asi se není čemu divit když si člověk uvědomí že na většině těch hal se musí svít celou ordinační dobu a že už to není o tom že by mohli za den nasekat xx aut kdy by nějakou korunu dokázali nahnat množstvím aut.

Odesláno

Ale díval jsem se na stránky té olomoucké ( na jaře mi tam kontrolovali tažné, a auto tam můžeš nechat, zavolají až je hotovo) a už nemají na stránkách ceník, takže taky předpokládám "úpravu cen":bacha

Mě letos čeká ještě plynová 406 a 206, tak jsem zvědav na kolik to vyjde...

Odesláno

Já letos v červnu se svým 2200, a že tam auto nechám a pak si ho vyzvednu. Mě sepsuli, že jak si to jako představuji, že technik s mým autem nesmí jezdit. Říkám OK, tak jsem si to odstál a odjel. Druhý měsíc manželky auto, to mě ten stejnej vyjebal, že jak si to představuji jezdit s autem, že mu mám dát klíče, že to musí on 😂😂

Odesláno

@VojtouNerCZ asi se chtěl projet automatem :D 

U mě kdysi jeden chtěl kontrolovat obsah nerozbalené lékárničky, tak jsem řekl, že je to originál, tak co chce kontrolovat.... Za měsíc jsem hodil lékárnu z formana do 206 a tomu samému stačilo, že je v autě...

Odesláno (upraveno)

Mělník na hlavním průtahu největší široko daleko, letitá (snad co pamatuju) aktuálně STK 1100 + emise 850, druhá "nová" míň na ráně, ovšem patřící do větší grupy (Bělohradský, přes 20 poboček) 1380 + 890, Jihlava totéž, Praha okraje taky totéž, blíž k centru 1390 + 890 benzín/990 nafta ... tak to teda ta co píše @ozzy56 je fakt razovita ...

P.S.: a Bělohradský Šumperk 1090 + 960 

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...