Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, sitler napsal:

b) zbytek ma Windows Mobile nebo Symbian ? :D  

Já tomu nerozumím, ale tlačítkový nejspíš ne 😄

před 3 hodinami, Scratch napsal:

Klubovky

Někde jsem měl fotku Pavla ze srazu v Kokoříně. Byl vyfocenej ve stejným tričku společně s jeho tehdejší srazovou kamarádkou, která byla ve stejném triků. Bohužel se mi fotka nepovedla v galerii z Kokořína najít.

Odesláno

Říkal jsem si, proč to letos NATO neudělalo v Kyjevě, myslím že by byl zájem o takovou pěknou přehlídku 😆

Odesláno

Dnes jsem objednal ještě jeden boiler s tepelným čerpadlem Lydos Hybrid. Koukám po eshopech, už je skoro nikde nemají, a tam kde jsou, tak závratnou rychlosti mizí a myslím si, že na jaře až ho budu potřebovat už bych ho nesehnal.. 

Odesláno
V 15. 9. 2022 at 19:18, VojtouNerCZ napsal:

Nevím, co na tom jabku všichni viděj. Navíc, když mi ho prodaj nakousnutý :D Manželka má teď IP13, nějakej jejich novej ipad.... No, na to, že všichni chválí foťáky, plynulost systému atd, tak teda zlatá moje xperia 1 II xD

A co se na tom seká ? A co je s fotaky?

nepochopil jsem te?

Odesláno

Nic se neseká, je to líný, a foťáky prostě kvalita fotek, vysoká míra žehlení, odšumování, prostě na oko to vypadá dobře, ale jinak nic moc.
Vždycky něco vylepší a ono to vypadá že je to super, ale pak přijde situace kdy je to spiše ke škodě. Ono je to podobný i u toho Androidu, ale jde o to proč je ten krám jablečnej tolik vyzdvihován jako že je lepší když to není ani za mák pravda.

Odesláno (upraveno)

No nesmis to srovnávat se zrcadlovkou😉 foťák v mobilu bude mít vždy kompromisy! Nikdy to nebude plnohodnotný…měl jsem několik androidu po čase se vždy zpomalili a začali se sekat🙈 ale vždy to byli stroje do 6-7tis teď mám I 12 cca rok a nic nepozoruju😉 ale jsem nenáročný uživatel😉

Upraveno uživatelem Charlie 1
Odesláno

Jsem na skok doma a jen tak napisu - obraz se cas od casu seka v mobilu i bezzrcadlovce a vystavene na YT je pak tak silene
ze i po nekolikatem nahrani na kanal proste nejede - proc nedokazal napsat ani YT.
To cukani ve strihu neni v pc ulozene taky jede bez problemu ale na kanale proste je.

A co jsem delal - valel se uzival lazni a jezdil s pani po okoli par fotek jako inspirace - vlacky jsou otevrene v C.Skalici jeste dnes ....

Krasne dny a ja zase ..... :papa

DSC02245.JPG

DSC02208.JPG

DSC02334.JPG

DSC02275.JPG

DSC02279.JPG

DSC02390.JPG

Odesláno

Hele, já nemám nic proti jabku. Měl jsem oboje. A ať si každej říká co chce, designově jsou ty telefony krásně udělaný, i kvalita materiálu (v tom mi třeba Samsung nebo Sony v té cenové relaci pokulhává, manželka na IP13 nemá na kovovém rámu ani škrábanec, já, jak se mi mezi obalem a telefonem drží prach to tam mám dorejpaný). Nicméně i ona je sama zklamaná z těch fotek, všichni to všude vychvalují do nebes, ale když to srovnám kvalitativně i s mojí tehdejší xperií XZ2 compact (což je mobil z 2018), netrénované oko nepozná na displeji telefonu/TV/PC a nakonec ani na výsledné vytištěné fotce sebemenší rozdíl. A to ten telefon měl jen 1 čočku :D  Jo, androidy okolo 10k jsou zlo (ne všechny, ale většina)

Odesláno

No tak k telefonům asi nebudu z nejpovolanějších který se může ke kvalitě vyjadřovat neb donedávna než mi umřel poslední woknofoun jsem Androida neměl takže se  s tím pořád ještě učím. A protože foun u mě dostává dost zabrat tak jsem si vymyslel že si koupím " obrňák" abych měl jistotu že jakože vydrží víc než obyčejný foun.  Jakože nenáročný uživatel jsem hledal něco s cenovkou do 4500 Kč protože dražší zařízení mi přijde zbytečný a pokud bych ho rozbil, ztratil byla by to velká škoda. Pořídil jsem tedy myPhone Hammer Energy2 s tím že by to mělo ustát můj na vlastnosti nenáročný ale provozně dost nebezpečný provoz což zatím splňuje. Trochu zklamání je baterka u které se všichni kasali jak dlouho vydrží a ano výdrž je znatelně lepší než u posledního founu který byl v provozu cca 4 rok a kapacita baterky byla i u nového asi 1/3 této ale slibovaná výdrž pro nenáročného uživatele 5-7 dní ani náhodou reálně u mě 2,5-3 dny  což je proti tomu co jsem měl krása protože ten jsem ke konci nabíjel každý večer a kolikrát jsem ho dával i přes den probrat aby vydržel. Vím že je to telefon takže kvalitu fotek nemůžu čekat zázračnou ale opět podle těch recenzí a parametrů by měl být násobně lepší ale starý woknofoun dělal lepší možná tím že ten foťák v tom byl jednodušší nevím ale tak jako k mému používání to stačí nejsem fotonadšenec nebo yutouber abych potřeboval kvalitu výchozího materiálu 1A aby se na to po nějakém zpracování dalo koukat.  

Jinak co jsem udělal no tak minulí týden jsem 3 dny autobusoval ve čtvrtek jsem jezdil s máti po úřadech a pátek jsem byl pomoct kamarádovy s betonáží základu pod 8 metrů širokou vjezdovou bránu do areálu který po nějaké době kdy tam měl část pronajatou od původního majitele odkoupil a byl jsem pro brambory na uskladnění které jsem pomohl tatíkovy uložit. Včera jsem se tak nějak poflakoval a dnes to nebude jiné protože při tom betonování jsme promokli tak jsem se i díky tomu jaké je počasí raději držel doma abych zbytečně nenastydnul. Zítra jedu s máti po doktorech a Út+St budu autobusovat a od Čt bych chtěl zase fungovat na dílně. 

Odesláno (upraveno)

Včera jsme s Pavlem zajeli do Chomoutova

Nejdřív jsme navštívili tamní depozitář NTM (prohlídka minimálně na dvě hodiny), pak jsme si zaTRIPPERovali ve městě (www.trippercz.com) a skončili jsme v muzeu ČS. opevnění na Kočičáku (www.kocicak.cz)

Fotky na rajčeti https://dkmedved.rajce.idnes.cz/Chomutov_17._9._2022/

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@RichVa je fakt že od milujícího tatínka takový praktický dárek asi vyzní trochu jinak.

Ale já jsem si jednou dovolil bejvalce ( té se kterou jsem byl nejdéle) pořídit taky ryze praktický dárek tehdy sedlala N1 xsaru a dostala pokutu za telefonování při řízení tak jsem jí zakoupil tehdy to byla dost horká novinka autoradio s BT modulem a externím mikrofonem protože to radio tam stejně nebylo originální a hrálo dost naprd. No nesetkalo se to s odezvou jakou jsem očekával, reakce byla řekněme že vyčítavá a musel jsem si vyslechnout dost dlouhý monolog o tom že takový dárek není vhodný a že příště bude vhodnější nějaký pič.fuk nebo něco podobného i když to bude levnější. I když ona měla dost specifický přístup když jsem jí jen tak koupil kytku tak jsem byl hned v podezření že si žehlím nějaký průser, no rupli mi nervy kytka letěla z okna (6 patro) a nikdy už žádnou kytku nedostala. 

Jinak dneska kromě odjeté ranní šichty na autobusu nic mimořádného. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...