Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

taky jsem dnes pokosil všecko co šlo, i škarpu před chatou , bo letos ten co sekává kraje kolem cesty a škarpy nějak nejede, asi obec šetří..., zjistil jsem, že traktorkem poseču rychle, ale benzínu spotřebuje asi jednou tolik, co sekačka  😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

level 1 - najit kolo - uspesne
level 2 - najit ventilek - uspesne
level 3 - najit vhodny pripravek na nafoukani - tak 50% nasel ale ne vhodnej - prostor na zlepseni

ted uz zbyva :

level 4 - nafoukat
level 5 - ukol splnen maturita dokoncena vyucni list se uz tiskne

Odesláno
před 12 minutami, Pe.Tr napsal:

chybí ti nafoukat správně a vrátit čepičku ventilku na své místo

Jen tak mimochodem když dáš čepičku na své místo nebude pak chybět na tom ventilku? 🤣 Ale nic si z toho nedělej, chybují v tom i VŠ vzdělaní a někdy dokonce i češtináři ... tak jen pro zajímavost a pro zasmání.

Odesláno

No myslím že než dojde do učednických let tak to ani nebude potřebovat protože auta budou mít plný gumy možná nebo budou na nějakým polštáři jak vznášedlo a servisovat se to bude samo resetovacím tlačítkem😆.  

No já jsem dneska na flákačce ve středu jsem byl pomáhat na dílně u souseda a asi mě tam ofouklo takže včera jsem začal chrchlat a dnes je to stejné tak jsem si naordinoval klid a žádnou námahu. Musím se dát dohromady abych v pondělí a úterý mohl zachraňovat DPP protože opět nejsou hejbači volantem ale DP se zatím na venek tváří že vypravenost není ohrožena že lidi má. 

Odesláno

Dotaz hlavně na Pražáky. Zítra chceme jet s dětma do mořskýho světa, dá se tam někde v okolí parkovat (s placeným parkovištěm počítám). Koukal jsem přímo na parkoviště u výstaviště, je pro tyto účely k dispozici? 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...