Medvěd Odesláno 19. srpen 2022 Odesláno 19. srpen 2022 Dnes nás výlet po pražských Jinonicích dovedl až do nově zrekonstruovaného areálu dřívějšího MOTORLETu (ještě dříve WALTEROVKY) a opravdu příjemně mě ta změna překvapila. Krom jiného jsem tam našel sochy sochaře Davida Černého, o jejichž existenci jsem neměl ani páru vendelinek a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 (upraveno) Poslední týden dovolené začal. Ubytování v Železné Rudě (konkrétně hotel Čertův mlýn na Špičáku) https://www.hotelcertuvmlyn.cz/certuvmlyn/ Cestou zastávka na oběd v restauraci U dudáka ve Strakonicích. http://www.svandadudak.cz/index.php Jídelní lístek vypadal úžasně, prostředí příjemné, ale 1) na jídlo jsme čekali skoro 45 minut (O. K. - restaurace je poměrně velká a kuchyň prostě nestíhala) 2) možná jsme špatně vybírali, ale guláš jsem už určitě jedl lepší a nepochutnala si ani Hela na cizrnovem salátu. Restauraci ale nezatracuju, možná bych jí zase někdy dal šanci Upraveno 20. srpen 2022 uživatelem Medvěd Citovat
RichVa Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 (upraveno) @Medvěd místo Dudáka příště zajeď na náves do Sokolovny http://www.sokolovna-restaurace.cz/. Auto můžeš dát za Sokolovnu na parkoviště městského úřadu - je zdarma. Nebo ho nechat přímo na návsi - půlhodina grátis (pokud ba Ti měla stačit tak jen na automatu máčkneš zelené tlačítko a půlhodinový lístek dáš za sklo) + 10 Kč za první hodinu (takž 1 a půl hodiny = 10Kč), další pak po 20ti Kč. Restaurace Dudák se poslední dobou zhoršila takže Tvůj zážitek nepřekvapuje. Rychlost poklesla od doby co zrušili vedlejší bufet a zvýšili počet stolů. Upraveno 20. srpen 2022 uživatelem RichVa Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 Dík za tip, uvidíme - možná cestou zpět? RichVa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 @Medvěd když pojedeš ze západu (od Sušice a Klatov) tak zastav ještě před Strakonicemi v Katovicích https://www.uvondrasku.cz/ Převážně české klasika, venku zmrzlinka. A pokud nestačíš zabrzdit ve Strakách, tak zastav za Kbelnicí (kde stejně budeš na začátku tankovat na ONO protože to je poslední levná pumpa před Prahou) u Jiskrů https://www.ujiskru.cz/ . Velice vynikající kuchyně, vaří české klasiky trochu jinak ale nechají si to řádně zaplatit a mají evropské porce. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 Já dnes na půdě našel překvapení Naposledy jsem tam byl v půlce července. To ty pruhovaný mrchy postavily rychle Tak jsem objednal sprej regius a Dave_k ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 (upraveno) Ráno to sice nevypadalo nic moc, ale už během dopoledne přestal padat mokrej humus zhora a tak mohlo dojít na první dovolenkovou procházku. Začali jsme v Železném Rudovi návštěvou Motomuzea (menší, ale celkem zajímavý) Následně jsme vyplenili Íčko a vyrazili procházkou kolem Kneippových lázní Na oběd do hotelu Grádl Vařili překvapivě dobře a za rozumné kačky, my následně pokračovali přes Debrník do Bavorské Rudy Skončili jsme v muzeu mašin na německé straně a pak se vlakem vrátili na hotel Upraveno 21. srpen 2022 uživatelem Medvěd PaKr, Charlie 1, Lihous a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 21. srpen 2022 Odesláno 21. srpen 2022 (upraveno) @Péťa, používám tento přípravek a 100% spokojenost. Okamžitý účinek a už se na místo nevrátí. https://www.obi.cz/ostatni-produkty-proti-rostlinnym-skudcum/bros-hasicak-na-vosy-a-srsne-600-ml/p/5486329 Upraveno 21. srpen 2022 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 22. srpen 2022 Odesláno 22. srpen 2022 (upraveno) Dnes původně 15 km výšlap z Železné Rudy přes Debrník, jezero Laka a Památník obětem komunistického zla na Hůrce do Nové Hůrky a pak autobusem z5. Polovinu cesty v mírném, ale vytrvalém dešti - hodinky Pavlovo tvrdí, že jsme ušli 20 km a moje dokonce 24 km. A teď kde je pravda Zítra má být asi ještě hůř než dnes, staneme se autoturisty Upraveno 22. srpen 2022 uživatelem Medvěd Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Tak schody jsou od včera doma a jdu na schodnice. Fruktis a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 (upraveno) V 21. 8. 2022 at 18:20, Péťa napsal: Já dnes na půdě našel překvapení Stačí velká zavařovačka a 5 minut strachu xD A táta včelař, ten se s tím vůbec nepáře, bafne to do ruky a hodí do kýble s vodou Upraveno 23. srpen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 (upraveno) Dnes, ale v roce 2015 jsme se 306kou vydrápali na Grossglockner Alpenstrasse Dole tehdy bylo skoro 40 C, nahoře nezvyklých 25 C, auto plný kufr bagáze a vyjeli jsme to. Upraveno 23. srpen 2022 uživatelem Medvěd Pepito, PaKr a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 @Medvěd 5.7.2015 .... Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Dnes přišel sprej, tak jsem se na hnízdo vrhnul: Myslím, že mají utrum, zítra to uklidím. Milan+, regius a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 (upraveno) kam to letíte pane Gagarine ? Upraveno 23. srpen 2022 uživatelem Pe.Tr Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 A pak se hnízdo vrhlo na něj Proto už nepiše Citovat
Péťa Odesláno 23. srpen 2022 Odesláno 23. srpen 2022 Neměly šanci, zítra je půjdu v klidu zkontrolovat v tričku. Zbytečně jsem se 5 minut oblékal. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. srpen 2022 Odesláno 24. srpen 2022 (upraveno) Kdepak to sedíme? A pan Rouška bude zticha! Upraveno 24. srpen 2022 uživatelem minimaxa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.