Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Věta k fotce "uhádnete odkud to je, nebo co to je" začíná být celkem zbytečná...

Při použití funkce Google Lens, pokud to jednou bylo sdíleno na internetu, tak to Google najde a práskne :aut 

Takže - Blaničtí rytíři u Žernovníka :papa

Odesláno

Před chvilkou jsem dobalil auto na dovolenou. Jedeme sice až v sobotu, ale týden je docela našlapanej a nejdříve by byl čas až v pátek večer. Takhle to bylo v klidu, byl čas promyslet, co ještě sebou. Letos jsem přibral i nějaké nářadí a náhradní žárovky. Nakoupil jsem všechny potřebné dálniční známky - rakouskou, bulharskou, rumunskou (e-viněta), maďarskou a slovenskou. Už nás chytá cestovní horečka. Trasa (podle míst noclehů): Verona - Pisa - Florencie - trajekt IT-ALB - Drač - tři noci ve Valbone - Ohridské Jezero - Vinicja v Severní Makedonii - Sarafovo u Burgasu - Bukurešť - Sibiu -(chceme si projet Transfagaraš - onu rumunskou Transalpinu) - Budapešť - domov.

Ve Valbone máme stejné ubytování jako loni, takže z aut nebylo na výběr než Freelanderem. Taky jsem si překontroloval asistence k pojištění, ale snad je nebudu potřebovat. Bonusově jsem stihnul na starou Oktávku vrátit opravené kolo - měl jsem doma jakž takž zachovalý, moc nejetý plášť. Ale budu s obutím muset už brzy něco udělat - gumy z šedesátek už puchří a tenhle disk, co byl dole, je křivej jako svědek - byl jsem u vyvažování.

Odesláno

Též zabaleno a hurá na jich.... Čech 😁

Predstartovni servis... Vyměněny žárovky co nesvitili, dolity kapaliny a zprovozněn zadní ostřikovač... By mě zajímalo z čeho se to tam vzalo... Bylo to jak mejdlo... 

IMG_20220814_164233.thumb.jpg.45537f1d9d5d11c7ef781ff23966bd1c.jpg

Odesláno

@Fruktis Myslim ze je to celkem bezny z naplne za leta necisteni  - nekdy se zacne loupat i nadobka samotna.

A co jsem dnes delal NIC :) ale pribrzdil jsem na Novomestskem letisti - jedna andula me odletela byla popsana azbukou.
Bohuzel jsem na to zapomel a vcera byl v Brne ....

20220814_101706[1].jpg

20220814_101522[1].jpg

20220814_101424[1].jpg

Odesláno (upraveno)

šajze 

...tvl na okruhu, to nepochopíš  

-ještě pro příšte( snad už ne 🙏) přibalím malej perořízek 😁

IMG_20220817_175320.jpg

IMG_20220817_175520.jpg

IMG_20220817_175512.jpg

IMG_20220817_180222.jpg

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

Také jsem se byl povozit a jsem od majiltele pozván také na okruh (Sosnová)  :papa     Dal jsem si Kokořínsko, mototrasu údolím prohnalo 140 koníků.  🙃

A "nečestně" prohlašuji, že jsem opravdu nejel jako důchodce. Většinou mne umravnila vždy až ustřelená záď.  To pak byl pár km vždy klid 😇

2022-8-e - Mazda MX5 2000, 1,8L,  142 HP.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...