PaKr Odesláno 22. červenec 2022 Odesláno 22. červenec 2022 (upraveno) Před chvílí mě z polospánku u televize probral jakýsi divný zvuk. Tak jsem zjistil prasklý přívod k myčce, tak teď uklízím povodeň v kuchyni....obávám se, že to bude dlouhá noc... Edit: po dvou hodinách ruším poplach a můžu jít konečně spát. Vypadá to na špatný spoj mezi hadicemi, na první pohled bych řekl, že to přeskočilo o závit Upraveno 23. červenec 2022 uživatelem PaKr Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 (upraveno) od té doby, co mě vyplavil soused nade mnou (ale pračkou), tak po každém praní zastavuju vodu, abych nevyplavil toho pod náma..., jinak soused je inženýr a měl to připojené samodomo ze zahradní hadice , prostě debil, taky ve 3 hodiny ráno takový divný zvuk... , pojištovna mi zaplatila i nové tenisky--plavalo tehdy všecko Upraveno 23. červenec 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Dave_k Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 @PaKr Ono se občas stane, že se to jeví při připojení jako dobře zašroubovaný a aj to těsní, ale jak píšeš je to přes závit a po čase to tlak narovná matice poskočí a už to jede. U nás v baráku v přízemí vyplavila 3 byty prasklá hadička k WC. Teklo to několik hodin a sousedka co to přes dveře slyšela mi řekla, že radši nic nechtlěla řešit. Normální k...a od pohledu. Byla taky mezi postiženejma. Při odjezdu na víc jak 2 dny zavíráme vodu. Jeden nikdy neví. Citovat
Fruktis Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Tak dneska se mi povedlo natrefit na pana co vozí dřevo za velmi pěknou cenu... Tak jsem si objednal ještě do zásoby... No a pak jsem chtěl dotrit podbiti... Ale v tom vichru a dešti jsem to radši odložil... A k tomu vytápění vodou... V paneláku nás vytopil prasklý kompenzator na stupacce, to bylo vody...pan z pojišťovny byl moc hodný A jednou v noci se pak ozvalo lup a splouch a akvarko bylo prázdný...povolil silikon v jednom rohu.. Naštěstí to nestihlo protect níže... Citovat
radim.1008 Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Dnes jsme odvezli Vašíka na jeho první tábor a to hasičský pořádaný vedoucí hasičského kroužku z SDH Kunvald. Odpoledne jsem se stavili v Žamberku na netradičních závodech o pohár starosty města. Na začátku závodů byl předán nový dopravní automobil a vlek se člunem a obleky k zásahům na vodě. Zaujalo mě provedení lakování na pantech zadních dveří. To nevypadá moc na koncernovou kvalitu. Já vím, je to jen dodávka. A nakonec jsme se stavili podívat na Pastvinách, kde prochází hráz rekonstrukcí s rozšířením mostovky nad přelivy. Hafity a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Ja se dnes "konecne" rozhoupal a ze si poridim tri palety baleneho uhli ( po 1200Kg) - cena za paletu byla o 500 vice tak ze sazim na loterii a snad nebudu v zime mrznout - tyhle zlodejsky praktiky me fakt neberou! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Balený uhlí? To neznám. Nám dycky přijelo auto, vysypalo 60 metráků uhlí na dvorek a já po škole do tmy jezdil s kolečkem a to zasraný uhlí uklízel do kulny, kam jsem pro něj následující zimu s kyblama chodil a to zasraný uhlí se sypalo do kotle... A protože kotel a celá otopná soustava stála za houno, muselo se zatápět každý den, a byla stejně pořád zima, jednoho dne jsme s tím zasraným uhlím skončili Citovat
Péťa Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Taky si pamatuju, že jsem měl vždycky zkažený den, když jsem přišel ze školy a dvorku viděl hromadu uhlí Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 a já se dočet', že karvinské doly opět najíždějí na co nejvyšší těžbu Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 Jo, aby si čeští ubozí důchodci měli čím zatopit... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červenec 2022 Odesláno 23. červenec 2022 (upraveno) Taky budeš jednou důchodce s 15tis duchodu. Teda v ty době už to bude 50tis, ale poměr bude stejnej Upraveno 23. červenec 2022 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56, Klemoň a regius ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 (upraveno) po delsi dobe jsme s kolegyni jeli DRINK DRIVE - jeden stalejsi - "VIP" zakaznik potreboval dostat auto z Kostomlat do Kolina rekneme ze posledni dobou takova klasika jako skoro 600 konovy Mercedes Benz GLE 63S od AMG jel sem s tim uz nekolikrat ale dnes me to auto trochu prekvapilo - trochu jsem si to zpusobil sam za nymburkem po nekolika kilometrech za duchodcem co jel pod predepsane limity sem se rozhodl ze ho predjedu a ze zvyku z octavie sem slapnul na plyn a to byl "pruser" auto si elegantne podradilo snad o celou radu kvaltu co v prevodovce ma - zarvaly ty 4 mohutne laufy a auto vystrelilo vpred - behem vteriny tam snad byla 2 nasobna rychlost enz puvodni trochu sem se lekl - majitel mirne znejistel ale s usmevem poznamenal neco ve smyslu - bacha na to kope myslim ze ani vetrane sedadla by mi v ten okamzik nepomohli jak sem se zpotil pod naporem tech koni do toho dopoledne na 2kove ovecce odesel spojkovy valecek - presun na dilnu diky silne baterii a razeni s plynem bez spojky odskakala asi 6 kilometru o pulnoci na plynove fobii ztrata vody - zjisten unik vody pres prodreny kus vodni hadice - diky inteligenci plynaru - prechod z 20mm na 18 resen prechodkou kde to praskllo vyresilo dost oleje a mensi hadice nasunuta na vetsi natrubek a pul hodinky pozdeji dalsi unik vody z 3kove ovecky - krome toho ze ridic uz tyden hlasil divne chovani motoru ztrat vody s divnym nahnedlym sajrajtem - dnes asi diky natlakovanemu okruhu prasknul chladic protoze pulka motoroveho prostoru zeblita nemrzkou a auto statecne pod sebou dela louzicku (556 tisic km - chladice puvodni) Upraveno 24. červenec 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
ozzy56 Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 před 9 hodinami, minimaxa napsal: Jo, aby si čeští ubozí důchodci měli čím zatopit... jak to tak sleduju, budou se muset otevřít i ty zasypané šachty na ostravsku , bo na plyn a elektriku nebude mít ani střední vrstva , já mám plný dřevník a plný sklep dřevěných briket , dvě zimy přežiju--důchodci jsou na tom dobře (někteří) Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 JJ baleny neb 20 ci 25kg pytel se da lehceji donest na misto urceni - mame starej kotel "uprostred" baraku a za barakem drevnik. Volne lozene uhli to nocni mura i po snad 25letech - na dvorku nahazet do kolecka - "objet" garaz ve drevniku vyklopit a ruco jak jinak nahazet na patricne misto A horsi verze male kbelicky cca 10kg a vse odnosit do zruseneho "chlivku" to bylo teprv zaradlo - a orisek to byl nekonecny pribeh!! Me pred dvema lety nekdo rici budes topit uhlim smeju se - no dnes nebudu topit uz ani tim uhlim Zacnu si asi skladovat PET lahve a rezat sjete pneu /humor/ Citovat
Péťa Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 On ten plyn poteče, nešiřte paniku Lihous, Fruktis a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 @Péťa To ano potece ale otazka bude kdo ho bude platit Do ted cca 13Kc za m3 od 1.9.22 lehke zdrazeni a hned uz bude cca za 26Kc za m3 Tak ze jednoduche pocty ted me to predbezne spocitali na cca 45tis plativalo se kolem 35/38tis Pro info mame mensi baracek cca 250/300m podlahove plochy nezateplene stara okna radiatory - spodek kamen. A nejisty prispevek od statu neb netusim kolik bude sleva zda nejaka nakonec bude je nase hranice za sezonu cca 55tis vic se me proste platit nechce. Ale budu muset. Citovat
sitler Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 Ted to vyzni strasne hnusne, ale to jsou roky neresene problemy ohledne snizeni energeticke narocnosti. Zatepleni, vyreseni topne soustavy, vyreseni oken... Pokud se na tohle kasle, pak samozrejme naklady leti raketove nahoru. Citovat
Péťa Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 A když se na to nekašle, taky letí nahoru Charlie 1 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. červenec 2022 Odesláno 24. červenec 2022 před 11 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Taky budeš jednou důchodce s 15tis duchodu Nebudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.