Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dopoledne jsem posekal zahradu, vím je svátek, ale když u sousedu může o půl dvanácté v noci hrčet flexa a blikat svářečka, tak já můžu dopoledne sekat. :D Mohl jsem, než mě před obědem vyhnal déšť. :roll Ale skoro jsem to stihl. :D

Odesláno
před 4 hodinami, PaKr napsal:

@Péťa, ale @Lihousv tom není sám, jenom jsem to tady nepsal. 3 známky končili z kraje roku ( leden, únor) a ani na jednu nic nepřišlo. Kupovali jsme je na poštách ( dvě já, jednu mamka) a prostě nic.

Je možné, že to prostě na těch poštách a benzinách nekompletně vyplnili a nebo ani tu možnost neměli ?  Každopádně já to dělal doma v klidu na NTB a přišlo mi varování do mailu i SMS. No a pak jsem si ji zaplatil až na den odjezdu na dovolenou (tato sobota) a po kontrole stavu mi to krásně píše, že nemám platnou známku ale i to, že od 9.7. ji mám zakoupenu :super .  Takže já jsem spokojen. Ve čtvrtek mne čekají ještě dva servisy : jeden kontrolní doplnění klimačky v autě (minule 2019) a druhý kontrolní sestřih trávníku na mojí palici, abych neděsil medůzy u Černého moře 😂

Odesláno

Mne to upozorneni do mailu prislo taky spravne, do sms jsem ho nechtel. A taky mi do datovky prislo upozorneni, ze mi bude za 2 mesice koncit STK. Taky to funguje dobre.

Odesláno
před 5 hodinami, PaKr napsal:

@Péťa, ale @Lihousv tom není sám, jenom jsem to tady nepsal. 3 známky končili z kraje roku ( leden, únor) a ani na jednu nic nepřišlo. Kupovali jsme je na poštách ( dvě já, jednu mamka) a prostě nic. Ještě, že u dokladů od auta mám i ten papír, tak jsem se včas podíval. Na 307 končí v září, ale nedělám si iluze, že to bude jinak ;)

Něco mi říká, že na přelomu roku byl nějakej kolaps systému a pár dní (možná i víc než týden) ta upozornění opravdu nechodila. Asi jich bylo moc 🤪

Odesláno
před 10 hodinami, Lihous napsal:

V tom pripade to na te benzince pani nejak spatne vyplnila mail neprisel zadny ;)

Na benzince nelze zadat upozornění  na konec platnosti - to lze pouze při nákupu on-line anebo si to musíš nastavit sám pomocí kódu, který jsi měl dostat na benzince.

Zdroj https://edalnice.cz/jak-ji-koupit/index.html#/trading_places - bod 3

Co je dobré vědět při nákupu elektronické dálniční známky

1 Pokud jste si koupili elektronickou dálniční známku na obchodním místě a až po zaplacení zjistili, že jste některý z údajů vyplnili chybně, nepanikařte! Do 15 minut můžete špatně zadané údaje přímo na daném obchodním místě změnit.

2 Nakupte hned, jeďte později. U všech tří druhů elektronických dálničních známek si můžete odložit jejich platnost až o tři měsíce.

3 Pokud při nákupu v e-shopu zvolíte možnost zaslání upozornění před vypršením platnosti, přijde Vám na uvedený e-mail upozornění na končící platnost elektronické dálniční známky. Při nákupu na fyzickém obchodním místě lze později s využitím autorizačního kódu nastavit zasílání upozornění na končící platnost.

Odesláno
před 7 hodinami, ozzy56 napsal:

tady sice leje jak z konve, ale byli jsme na rybce v Mnichově , nee v tom Munchen v Bavorsku 😉

že by v tom cca 3 km od Katovic? Ale ne těch v Polsku 😉 

Odesláno

Náhoda je blbec, zrovna dne dorazil mail i SMS čili funguje to. Nákup byl přes e-shop.

IMG_20220706_094238.jpg

IMG_20220706_093600.jpg

Odesláno (upraveno)

jen teda ten mail delal fakt blbec. Emailovou adresu no-reply@ chapu, ale zobrazovane jmeno jako "no-reply", to je amaterina nejvyssiho zrna.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

@RichVa Diky stale se ucime nic z toho jsem nedostal jen vyjety ucet z pokladny :)
Ale jak jsem uz psal ted to mam v kalendari a budu doufat ze chytre zarizeni toje MT pri jeho planovane zmene nezapomene tyto udaje synchronizovat.

Odesláno

@Lihous Žádný MT není tak chytrý, aby udělal víc, než Ty po něm budeš chtít. Čili záleží na tom, jak máš nastavenou synchronizaci. Znám lidi co si myslí, že přendají SIMku a přenese se jim komplet nastavení telefonu s ikonama, tématem, prostředím a nastavením aplikaci. Z takového amatérství Tě nepodezírám, ale jinak přenos některých nastavení má svá  specifika (třeba WhatsApp). Synchronizace googlovského účtu je pro děcka, ovšem jinde nevím. Ale je-li funkční a nemáš jí nastavenou na jednou týdně tak už to datum musíš mít na všech ostatnich zařízeních. 

Odesláno

@Sawoy Toto netusim spravuje to kolega - ale kdyz se menil MT tak vetsina veci byla v novem MT ale v zakladnim nastaveni.
Neresim pristupova hesla biometricke klice atp. tam to chapu ze se musi nastavit znova.

Treba ted predelavam cast hotove prace prepis videa v nahledu odposlechu jelo stereo ale nahodou jsem pustil zaznam a tam jen jeden kanal :(
Nastaveni Ok - dal neresim stalo se to teprve po druhe poprve kdyz jsem s tim zacinal,
tam jsem to mel spatne nastavene.

Tak ze ... jedeme znova - a toto jsou veci ktere me tak trosku stvou - vse stale hlidat kontrolovat  :myslim  jednou nastavim a vic se o to nestaram - bohuzel je to jen a jen technika.

Myslim ze papir nebude az tak od veci v kasliku spolijezdce a nebo u maleho TP ;)
jistota proverena staletim bude TOP

Odesláno

@Lihous ale tohle zrovna funguje tak, ze nastavim a nestaram se. Ale musim vedet co a jak mam nastavene, jaky kalendar jako vychozi pro ukladani a jak mam nastavenou synchronizaci na ucet. A musim vedet, ze to mam nastavene tak jak chci aby to fungovalo a bylo.

Odesláno (upraveno)

Maš to špatně, musi bejt až na zem a přihrnutá. Tady na vinohradech špačci přijdou po zemi a vlezou pod sítě, pak všechno sežerou a zničej. Jsou vychcaný

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...