Vena garážmistr Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 Tak já mám za sebou zase tři dny na BUSU. Tentokrát to bylo rozmanité a za tři dny jsem osedlal tři délky vozů. Díky počasí jsem si to teda vůbec neužíval a včera jsem byl večer absolutně nepoužitelný a to tak jakože úplně. Navíc včerejšek jsem měl prodloužený o dílnu což zase tak běžně nedělám abych když mám dlouhou šichtu na busu ještě dělal dlouhou na dílně ale tak co by člověk pro kamaráda ( @Scratch) neudělal nechával tady svoji daily car na vyleštění světel a přezutí dvou pneu leštění měl na starosti @MilanF1 na zbývá to přezutí a kontrola celého vozu. MilanF1 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 Jsem si vydělal Chtěl jsem si ofoukat telefon kompresorem od prachu (xperia 1 II), foukám foukám, najednou se mi telefon vyloupl z pouzdra. Říkám hergot, co to je. Jak jsem foukl do USB konektoru a telefon je voděodolný, neměl vzduch kam odejít a kompletně mi vystřelily skleněný záda. Servis SONY v ČR na telefony není, leda do Maďarska abych zachoval voděodolnost. Parádní den Jedno ofoukání a hnedle škoda 8k. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 (upraveno) Kdyby jsi ho opláchl vodou tak se ti to nestalo. A jak to že není servis na telefony od Sony. To je divný. Reklamuj to Upraveno 30. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pepito Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 Dnes jsem si udělal radost a objednal si přívěsek. PaKr a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 (upraveno) No, nestalo, ale ten prach v USB zdiřce už vodou nešel, tak jsem doufal, že vzduch pomůže. Obvolal jsem 8 servisních center SONY v čr. Telefony dělá jen 1 a záda mění bez voděodolnosti. Reklamovat to nebudu, vypadá to, že telefon flákl na zem a sklo prasklo. Holt za blbost se platí. Sice jsem vždy telefony foukal a tohle se nikdy nestalo. Upraveno 30. červen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Lihous Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 Netusim kolik ten stlaceny vzduch mel tlaku ale toto by me asi nenapadlo a kdyz uz tak max tlak ktery dokaze nase - usta Mam problem s tim nasim zazrakem stale to hlasi ze je voda v konektoru ale jak to vyresit nevim = neresim ale vim ze SAMSUNG S20FE je totalni STREP a recenze jsou jen navonena "BIDA" bohuzel i ja jsem na tuto blamaz skocil. Tim nerikam ze je to vseumel ktery sice nedokaze nic poradne ale mnohdy uz dokazal pomoci. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červen 2022 Odesláno 30. červen 2022 Jak jsem daval na fcb, tak @Klemoň dnes holky svezl v cabriu, @Milan+ mi udelal velkou radost montazi drzaku na motku, @MilanF1 mi udelal radost rozlestenim svetel, a @Vena garážmistr jak prezutim, tak diagnostikou podvozku, tak folii na rozlestena svetla. Je videt, ze klub, jak by mel celorepublikove fungovat, porad u nas funguje, a jen tak dal kamaradi . Drzme partu , ted vy me a ja se tesim kdy budu moci ja pro vas. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. červenec 2022 Odesláno 1. červenec 2022 No jsem rád že Tě včerejší den takto potěšil a že pěješ chválu. @Klemoň se zastavil i u mě na dílně že mě taky sveze ale chybělo nám dost věci abych se do té " parodie" na auto dostal a pak hlavně z toho ven a to autojeřáb vázací prostředky a nějaká ohebná osumnáctka která by mí jak by mě tam spouštěli dokázala "zlámat " hnáty pod palubku. Já jsem jak už je psáno výše včera přezul dvě kola na Mazdičce našel jsem chybu na pravém spodním čepu a dovezl jsem folii na světla která potáhnul dvorní leštič a lepič Honza který potřeboval pro nějakou svoji známou vyměnit olej v octávce . Jo a ráno jsem ještě dojel s tatíkem pro krmení slípkám. Citovat
Klemoň Odesláno 1. červenec 2022 Odesláno 1. červenec 2022 No jak už je tu zmíněno, jako ( zatím nezaměstnaný ) jsem si za 1.125 Kč/24h udělal hezký den, neb Charger opět neklapl . . . Ráno k bývalému zaměstnavateli, aby mi předělal výstupní papíry, neb mi tam napsali nepravdu, že odchod byl dohodou a PÚ mi chce krátit podporu . . . Pak jsem si udělal své oblíbené kolečko Poděbrady, Kolín a zpět. No a odpoledne taková ta klasika ženuška, kamarádi a tak . Příště už budu muset udělat nějakou jinou trasu - asi něco jako moto okruh. Lázeňské oplatky mají všude a kamarád v Kolíně také nemá pořád čas Asi na ty sporťáky ( další v pořadí je mimo jiné MX-5, 103kW ) pro mne bude zajímavější něco klikatějšího než cesty na Šumavu a nebo zmíněný okruh Po/Ko/Pha je spíše rovně . . . Kdyby měl někdo zase zajímavý tip jako mi dali v minulosti @Pe.Tr či @Medvěd tak budu moc rád. No a tady pár fotek půjčeného "Batmobilu" . A jedna srovnávací se Smart Fortwo Péťa a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 2. červenec 2022 Odesláno 2. červenec 2022 A jdu na to,jedno po druhém. Pepito, radim.1008 a zbynek..s ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. červenec 2022 Odesláno 2. červenec 2022 Pomalu se to rýsuje Otázka, jakou zvolit barvu? zbynek..s, Péťa, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Lihous Odesláno 2. červenec 2022 Odesláno 2. červenec 2022 Zeptam se jako totalni pitomec. Cim se mazou kolecka u kocarku ? Prijde me to jen jako tvrzeny plast vs. kovova osicka. Citovat
Lihous Odesláno 2. červenec 2022 Odesláno 2. červenec 2022 a nebude se to nejak zvlast opotrebovavat ? Napadla me nejaka vazelina - olej s teflonem ...? Nemam to na kocarek ale na predelany rudlik aby se dronik kamera a jine veci "vozili" jako v bavlnce kdyz se jde nekam do lesa. A tahat se me to na zadech nechce - dron cca 12kg kamera cca 8kg stativ cca 5kg + nejake pitomosti Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2022 Odesláno 2. červenec 2022 tak já to mazal vždycky vazelínou, ale jenom lehce na kluzné plochy..., nasucho je to špatně nejen u koleček kočárku a že by se na vazelínu nalepil prach a stala se z toho brusná pasta bych se nebál--zas nějaké velké kilometry s tím nenajezdíš, myslím Hafity ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 Vcera jsem si hral se samolepkama a s instalaci cestovnich doplnku, dneska odlet do Bavorska Citovat
Klemoň Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 před 23 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Otázka, jakou zvolit barvu? Hele já vím, že těmhle Challengerům sice sluší černá, ale co toto ??? Citovat
sitler Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 ja si prave myslim, ze konkretne Challengerum slusi tyhle vyrazny barvy. Bud tahle, nebo oranzova jsou top. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 @Klemoň Vlasto Ty děláš jak kdyby jsi si tu káru kupoval a ne jen poučel. Za mě je hezká většina aut v pastelových barvách nemám moc rád černá nebo tmavá auta. A proto jsem měl tmavě modrou Felicii a teď mám tmavě zelenou 807. Úplně nejvíc bych někdy chtěl na autě červenou u škodovek jí tuším říkali rallye červená nebo nějakou takovou hodně výraznou červenou. Jinak včera na dílně Honza potřeboval vyměnit výfuk na M Outlander z r.2002 kterým jezdí jeho paní bytná a mě ta paní zaváží ND od dodavatele. Já jsem potřeboval pomoct s foliema na okna u ségřino SX4 takže jsme si to prohodili já dělal výfuk a Honza folie výfuk se podařil s velkou dávkou improvizace protože by byl potřeba úplně celý od svodů až dozadu včetně katíku ale dodán byl jen prostřední díl a koncový. Jenže koncový díl byl sežraný komplet ale prostřední díl měl sežrané příruby trubky jako takové byli ještě vcelku zdravé no ale příruby jsou sežrané i na katíku takže jsem prostřední díl říznul cca 30 cm od katíku tam jsem spoj zachoval a nový prostřední díl jsem napojil dvousponou protože to bylo nejelegantnější a nejekonomičtější řešení. Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2022 Odesláno 3. červenec 2022 dnes dvě rozhledny na skůtru , obě jsou po generálce, jako nové , napovím, že jsou cca kilometr od sebe zbynek..s, Klemoň, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.