Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já mám za sebou zase tři dny na BUSU. Tentokrát to bylo rozmanité a za tři dny jsem osedlal tři délky vozů. Díky počasí jsem si to teda vůbec neužíval a včera jsem byl večer absolutně nepoužitelný a to tak jakože úplně. Navíc včerejšek jsem měl prodloužený o dílnu což zase tak běžně nedělám abych když mám dlouhou šichtu na busu ještě dělal dlouhou na dílně ale tak co by člověk pro kamaráda ( @Scratch) neudělal nechával tady svoji daily car na vyleštění světel a přezutí dvou pneu leštění měl na starosti @MilanF1 na zbývá to přezutí a kontrola celého vozu. 

Odesláno

Jsem si vydělal :D Chtěl jsem si ofoukat telefon kompresorem od prachu (xperia 1 II), foukám foukám, najednou se mi telefon vyloupl z pouzdra. Říkám hergot, co to je. Jak jsem foukl do USB konektoru a telefon je voděodolný, neměl vzduch kam odejít a kompletně mi vystřelily skleněný záda. Servis SONY v ČR na telefony není, leda do Maďarska abych zachoval voděodolnost. Parádní den :D Jedno ofoukání a hnedle škoda 8k.

Odesláno (upraveno)

No, nestalo, ale ten prach v USB zdiřce už vodou nešel, tak jsem doufal, že vzduch pomůže. Obvolal jsem 8 servisních center SONY v čr. Telefony dělá jen 1 a záda mění bez voděodolnosti. Reklamovat to nebudu, vypadá to, že telefon flákl na zem a sklo prasklo. Holt za blbost se platí. Sice jsem vždy telefony foukal a tohle se nikdy nestalo.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Netusim kolik ten stlaceny vzduch mel tlaku ale toto by me asi nenapadlo a kdyz uz tak max tlak ktery dokaze nase - :) usta
Mam problem s tim nasim zazrakem stale to hlasi ze je voda v konektoru ale jak to vyresit nevim = neresim ale vim ze SAMSUNG S20FE
je totalni STREP a recenze jsou jen navonena "BIDA" bohuzel i ja jsem na tuto blamaz skocil.
Tim nerikam ze je to vseumel ktery sice nedokaze nic poradne ale mnohdy uz dokazal pomoci.

Odesláno

Jak jsem daval na fcb, tak @Klemoň dnes holky svezl v cabriu, @Milan+ mi udelal velkou radost montazi drzaku na motku, @MilanF1 mi udelal radost rozlestenim svetel, a @Vena garážmistr jak prezutim, tak diagnostikou podvozku, tak folii na rozlestena svetla. Je videt, ze klub, jak by mel celorepublikove fungovat, porad u nas funguje, a jen tak dal kamaradi 😍. Drzme partu 👍👍👍, ted vy me a ja se tesim kdy budu moci ja pro vas. 👍👍👍

20220630_193143.jpg

20220630_193153.jpg

20220630_191351.jpg

20220630_191054.jpg

20220627_194634.jpg

Odesláno

No jsem rád že Tě včerejší den takto potěšil a že pěješ chválu. @Klemoň se zastavil i u mě na dílně že mě taky sveze ale chybělo nám dost věci abych se do té " parodie" na auto dostal a pak hlavně z toho ven a to  autojeřáb vázací prostředky a nějaká ohebná osumnáctka která by mí jak by mě tam spouštěli dokázala "zlámat " hnáty pod palubku🤣.  Já jsem jak už je psáno výše včera přezul dvě kola na Mazdičce našel jsem chybu na pravém spodním čepu a dovezl jsem folii na světla která potáhnul dvorní leštič a lepič Honza který potřeboval pro nějakou svoji známou vyměnit olej v octávce . Jo a ráno jsem ještě dojel s tatíkem pro krmení slípkám. 

Odesláno

No jak už je tu zmíněno, jako ( zatím nezaměstnaný 😉 ) jsem si za 1.125 Kč/24h udělal hezký den, neb Charger opět neklapl . . .  Ráno k bývalému zaměstnavateli, aby mi předělal výstupní papíry, neb mi tam napsali nepravdu, že odchod byl dohodou a PÚ mi chce krátit podporu . . .  Pak jsem si udělal své oblíbené kolečko Poděbrady, Kolín a zpět. No a odpoledne taková ta klasika ženuška, kamarádi a tak  :papa .  Příště už budu muset udělat nějakou jinou trasu - asi něco jako moto okruh. Lázeňské oplatky mají všude a kamarád v Kolíně také nemá pořád čas 😞

Asi na ty sporťáky ( další v pořadí je mimo jiné MX-5, 103kW ) pro mne bude zajímavější něco klikatějšího než cesty na Šumavu a nebo zmíněný okruh Po/Ko/Pha je spíše rovně . . .  Kdyby měl někdo zase zajímavý tip jako mi dali v minulosti @Pe.Tr či @Medvěd tak budu moc rád.  No a tady pár fotek půjčeného "Batmobilu" . A jedna srovnávací se Smart Fortwo 🙃

IMG_20220630_095611.jpg

IMG_20220630_095624.jpg

IMG_20220630_142632.jpg

IMG_20220630_110345.jpg

Odesláno

:) a nebude se to nejak zvlast opotrebovavat ?
Napadla me nejaka vazelina - olej s teflonem ...?
Nemam to na kocarek ale na predelany rudlik aby se dronik kamera a jine veci "vozili" jako v bavlnce kdyz se jde nekam do lesa.
A tahat se me to na zadech nechce - dron cca 12kg kamera cca 8kg stativ cca 5kg + nejake pitomosti ;)

Odesláno

tak já to mazal vždycky vazelínou, ale jenom lehce na kluzné plochy..., nasucho je to špatně nejen u koleček kočárku 😉 a že by se na vazelínu nalepil prach a stala se z toho brusná pasta bych se nebál--zas nějaké velké kilometry s tím nenajezdíš, myslím 🤔

Odesláno

Vcera jsem si hral se samolepkama a s instalaci cestovnich doplnku, dneska odlet do Bavorska 😍😃😃😃😃🤩

20220702_201731.jpg

20220702_210258.jpg

20220702_210216.jpg

20220702_210335.jpg

Odesláno
před 23 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Otázka, jakou zvolit barvu? 

Hele já vím, že těmhle Challengerům sice sluší černá, ale co toto ???

IMG_20220621_081427.jpg

Odesláno

@Klemoň Vlasto Ty děláš jak kdyby jsi si tu káru kupoval a ne jen poučel. 

Za mě je hezká většina aut v pastelových barvách nemám moc rád černá nebo tmavá auta. A proto jsem měl tmavě modrou Felicii a teď mám tmavě zelenou 807.  Úplně nejvíc bych někdy chtěl na autě červenou u škodovek jí tuším říkali rallye červená nebo nějakou takovou hodně výraznou červenou.

Jinak včera na dílně Honza potřeboval vyměnit výfuk na M Outlander z r.2002 kterým jezdí jeho paní bytná a mě ta paní zaváží ND od dodavatele. Já jsem potřeboval pomoct s foliema na okna u ségřino SX4 takže jsme si to prohodili já dělal výfuk a Honza folie výfuk se podařil s velkou dávkou improvizace protože by byl potřeba úplně celý od svodů až dozadu včetně katíku ale dodán byl jen prostřední díl a koncový. Jenže koncový díl byl sežraný komplet ale prostřední díl měl sežrané příruby trubky jako takové byli ještě vcelku zdravé no ale příruby jsou sežrané i na katíku takže jsem prostřední díl říznul cca 30 cm od katíku tam jsem spoj zachoval a nový prostřední díl jsem napojil dvousponou protože to bylo nejelegantnější a nejekonomičtější řešení. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...