Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Hahaha, prej se tam voda nedostane přes simering, starej, vyběhanej, když tam jen tak šplouchá při praní tak se tam nedostane to je fakt, ale když tam nateče a bude tam stát tak se tam dostane. Kdybych neměl tu zkušenost tak to sem nepíšu.  A pak že je filtr nejníže je pravda, ale viděl jsi vystup z bubnu kde je umístěný? Ten není uplně dole ale je posunutý k jedný straně, tudíž tam voda uplně dole v bubnu zustane.

To je ale fuk, to si to chce zkusit, třeba se zadaří a nebo ne.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

když s tou pračkou kývu, tak nic není slyšet, jako že uvnitř nic nešplouchá, tak si myslím, že uvnitř voda není, navíc pračka nebude v kufru vodorovně, ale šikmo--vrch pračky bude asi 30 cm více nahoře než spodek, já to risknu 😉

díky všem, co poradili a reagovali :papa

Odesláno

@ozzy56 Když odšroubujes bočnici na straně filtru (3-4 šroubky) tak uvidíš, jak jde hadice od bubnu do čerpadla. Mně třeba trochu do kopce čili tam něco málo zůstává. Ale třeba to máš jinak. 

IMG_20220218_210622.jpg

Odesláno
před 13 hodinami, Milan+ napsal:

Do tusona ji musíš snad v pohodě i postavit ne?

to bych musel vyklidit kufr a hlavně vyndat rezervu, tak na to kašlu a položím ji 😉

Odesláno

TVL jaký bingo? Vždyť je to od začátku napsaný na tý krabici ... 🤣

Odesláno

Tak mám tu na vyhození jednu CRT 55 cm a 30 kilo určitě má. Takže CRT 55" by měla 75 a do tý krabice by se vešlo kolik ... no 100" úhlopříčka určo. A máš 150 kilo hned. Jen si neumím představit tu trubici ... tak 2 metry? To by teda byla kysna ...😂

Odesláno
před 3 hodinami, minimaxa napsal:

Tak @Medvěd tam viděl třeba televizi. Byla by to teda macek TV o váze 155kg 😁

Medvěd si s tou TV dělal p*del, ale předpokládal, že je to velká lednice amerického typu (vysvětleno o několik příspěvků výš)

Odesláno (upraveno)

Jaký to je v porovnání s 307? :) Na dachnu jsme původně koukali taky (logan MCV nebo lodgy) ale nakonec jsme koupili 307, bo jsme začínali a nechtěli jsme dát tolik peněz za auto. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Myslím si, že Minimaxa by Ti mohl jako spokojenej majitel podobného povozu podat dostatek relevantních informací.

Upraveno uživatelem Medvěd
Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

@Fruktis 🤣🤣👍👍👍 schvaluji.

@Medvěd javol

Tak za pár týdnů to bude 8 rok co máme Logana MCV, my teda brali 0,9TCe a do dneška jsem z toho auta nadšený. Ještě nám musí dalších 8 let vydržet. Zatím máme najeto necelých 60tis a jediné co odešlo byl vepředu čep řízení (250,-) a výfuk, ten jsem nechal preventivně vyměnit celý vloni na podzim (cca 5000,-) 

Za pár týdnů jedu na servis a přípravu na STK (do Auto Belda - značkový Dacia) tak mohu poreferovat kolik to bude stát. Z minulosti se to pohybovalo cca 3500-5000 (garančky)

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Je znát že je to mladší auto... Motorové to na 307 nemá, ale svezení pohodlné. Motor je v autě víc slyšet.. Ale to si člověk zvykne. 

Ale jsem spokojen... 😁

Odesláno
před 1 minutou, minimaxa napsal:

@Fruktis 🤣🤣👍👍👍 schvaluji.

@Medvěd javol

Tak za pár týdnů to bude 8 rok co máme Logana a ještě nám musí dalších 8 let vydržet.......

Motoricky bych řekl, že to dá - největší kříž bych tušil stran koroze. Přeci jen 16 jar je na levné auto skoro dost. Jak to vypadá zespoda po 8mi letech?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...