MJSytic Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 před 58 minutami, Pe.Tr napsal: testuju jeden vysavač Ten volant působí stejně divně, jako ve 108. Kormidlo od parníku v kánoi Citovat
Milan+ Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 před 59 minutami, Radek Hurvajz napsal: Koš na odpadky v místě kde bývá motor? A kufr skoro žádný Se Ti zdá kufr malý? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 vymena vodni pumpy na sluzebni ovecce - nic zvlastniho ale pumpa z roku 2016 coz je vyroba auta a original VW vydrzela cca 519 tisic km - zacala chcat kolem loziska doufam ze namontovana SKF vydrzi stejne dlouho Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 já se dneska svezl vlakem , poprvé od vojny ve vlaku (1976) , fajne je to Pepito, Péťa, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 zvenku se mi to libi moc , jizdní vlastnosti taky good i přes ty 20" kola furt v pohodě. kufr je uplne napohodu, ale ten kokpit...nevim no , a to ovladani vetsiny veci pres lcd me proste kaka a nerozumim tomu proc bych si mel napr zapinat vyhrev sedacek a volantu softwarove . proste kravina, zajimave je ze jine hyu maj proste tlacitka. Milan+, Péťa a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 (upraveno) před 43 minutami, Vena garážmistr napsal: Já bych to šacoval spíš na tepelný čerpadlo. @Pe.Tr No já v tom viděl takovou tu velkou dvoukřídlovou "americkou" lednici, co má ten automat na ledovou drť. Ale páč jsem chtěl Miníka poškádlit, nazval jsem tu bednu televizí. Že PANASONIC dělá tepelná čerpadla netuším, páč je v bytě snad nikdy potřebovat nebudu a tak mě to ani nenapadlo. Upraveno 18. únor 2022 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 (upraveno) Před hodinou, Milan+ napsal: Se Ti zdá kufr malý? Tak plochou ne, ale výškou, ma celkem vysoko podlahu a po roletu tam moc mista není, takže co se týče objemu nebude nic moc, alespoň podle pohledu dovnitř, a nechce se mi hledat kolik že to má kubíků. EDIT: No tak jo, našel jsem to, prý zadní kufr má 531 litrů, přední koš na odpadky asi 57litrů. Tak dobře, není to tak malý, jen to tak blbě vypadá Upraveno 18. únor 2022 uživatelem Radek Hurvajz radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Od pohledu, když to srovnám s naší cx,tak tenhle má stopro přes půl kubíku. Výška relativně malá,ale tohle nejsou auta na stěhování. Citovat
Medvěd Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 (upraveno) před 39 minutami, Pe.Tr napsal: .......ale ten kokpit...nevim no , a to ovladani vetsiny veci pres lcd me proste kaka a nerozumim tomu proc bych si mel napr zapinat vyhrev sedacek a volantu softwarove . proste kravina, zajimave je ze jine hyu maj proste tlacitka. Je to prostě o tom, že je prokázáno, že ovládání všeho přes display odvádí pozornost řidiče a čím víc takhle ovládaných aut bude v provozu, tím víc nehod bude a tím snazší bude prosazení plně autonomních aut, která budou plnit přání majitele přesně do chvíle než někdo rozhodne: "Ne, Ty dneska pojedeš buď SEM nebo NIKAM" POZOR - DEZINFO!!! Upraveno 18. únor 2022 uživatelem Medvěd Sawoy ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 před 40 minutami, Pe.Tr napsal: zvenku se mi to libi moc , jizdní vlastnosti taky good i přes ty 20" kola furt v pohodě. kufr je uplne napohodu, ale ten kokpit...nevim no , a to ovladani vetsiny veci pres lcd me proste kaka a nerozumim tomu proc bych si mel napr zapinat vyhrev sedacek a volantu softwarove . proste kravina, zajimave je ze jine hyu maj proste tlacitka. Ten se mi líbil ,hned jak byl loni představen. No jen ty kačky jako druhé do města. Citovat
pavelu96 Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Dnes jsem udělal zatím 5008 kroků ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 chlapyy , koupil jsem novou pračku a tu starou povezu na chatu, zajišťovací šrouby bubnu s tím plastem už samozřejmě nemám, bude moc vadit, když ji povezu bez zajištění cca 90 km ? nebo se dá buben zajistit i jinak myslím zepředu ? pračka bude při jízdě položená na zadním deklu (je to úzká pračka), díky Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Já bych ji teda asi moc nenaklápěl nechal bych jí spíš " na stojato ". Ale mě se to radí já bych ji do 807 dostal na stojato v pohodě a když ne tak bych zapřáhnul vlečňák a dal ji na vlek. Citovat
Milan+ Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 @ozzy56 Tipoval bych ,že to zajišťují jen kvůli těm tlumičům rázu,schodit vrchní dekl a vyvázat. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 (upraveno) Na záda ji nepokládej, pokud je předem plněná nateče voda do ložisek, kdyžtak na bok nebo postavit. Když sundaš horní dekl tak by šel ten buben nějak vyklínovat nebo vycpat aby se tam nehongal sem a tam při převozu. Upraveno 18. únor 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 je to předem plněná úzká pračka siemens, filtr jsem vyčistil, voda vytekla..., tak by tam už voda neměla být a právě si říkám, že když ju položím na zadní dekl, tak se buben opře o dekl a nebude se hongat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Voda tam bude i tak. Všechnu ven nedostaneš Citovat
Péťa Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 před 11 minutami, Vena garážmistr napsal: když ne tak bych zapřáhnul vlečňák a dal ji na vlek Na vleku by skákala strašně moc. V autě se ji bude líbit víc. ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 ta voda nevyteče, když se vytáhne filtr ? vždyť je úplně dole , jo povezu ji v autě, vlek sem prodal a už nepotřebuju, do kufru vleze s přehledem, jen bych ji nerad na chatě vytáhl a byla nějak pokažená, teď jí nic není Citovat
Milan+ Odesláno 18. únor 2022 Odesláno 18. únor 2022 Určitě,protože je nejníže,tak tam žádná nezůstane a i kdyby ležela na zádech,tak se přes ucpávku,či nějaký simering,dle toho co tam je nemůže voda do ložiska dostat,to by tam pak šla i pěna při praní. Když jsem měnil ložiska na staré Tamat,tak to došla celá sada i s tím simeringem. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.