Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 58 minutami, Pe.Tr napsal:

testuju jeden vysavač

Ten volant působí stejně divně, jako ve 108. Kormidlo od parníku v kánoi :D

Odesláno

zvenku se mi to libi moc , jizdní vlastnosti taky good i přes ty 20" kola furt v pohodě. kufr je uplne napohodu,  ale ten kokpit...nevim no , a to ovladani vetsiny veci pres lcd me proste kaka a nerozumim tomu proc bych si mel napr zapinat vyhrev sedacek a volantu softwarove . proste kravina, zajimave je ze jine hyu maj proste tlacitka.:myslim

Odesláno (upraveno)
před 43 minutami, Vena garážmistr napsal:

Já bych to šacoval spíš na tepelný čerpadlo.

@Pe.Tr

No já v tom viděl takovou tu velkou dvoukřídlovou "americkou" lednici, co má ten automat na ledovou drť. Ale páč jsem chtěl Miníka poškádlit, nazval jsem tu bednu televizí.

Že PANASONIC dělá tepelná čerpadla netuším, páč je v bytě snad nikdy potřebovat nebudu a tak mě to ani nenapadlo.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Milan+ napsal:

Se Ti zdá kufr malý?

Tak plochou ne, ale výškou, ma celkem vysoko podlahu a po roletu tam moc mista není, takže co se týče objemu nebude nic moc, alespoň podle pohledu dovnitř, a nechce se mi hledat kolik že to má kubíků.

EDIT: No tak jo, našel jsem to, prý zadní kufr má 531 litrů, přední koš na odpadky asi 57litrů. Tak dobře, není to tak malý, jen to tak blbě vypadá :D

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
před 39 minutami, Pe.Tr napsal:

.......ale ten kokpit...nevim no , a to ovladani vetsiny veci pres lcd me proste kaka a nerozumim tomu proc bych si mel napr zapinat vyhrev sedacek a volantu softwarove . proste kravina, zajimave je ze jine hyu maj proste tlacitka.:myslim

Je to prostě o tom, že je prokázáno, že ovládání všeho přes display odvádí pozornost řidiče a čím víc takhle ovládaných aut bude v provozu, tím víc nehod bude a tím snazší bude prosazení plně autonomních aut, která budou plnit přání majitele přesně do chvíle než někdo rozhodne: "Ne, Ty dneska pojedeš buď SEM nebo NIKAM"

POZOR - DEZINFO!!! 🤪🤪

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 40 minutami, Pe.Tr napsal:

zvenku se mi to libi moc , jizdní vlastnosti taky good i přes ty 20" kola furt v pohodě. kufr je uplne napohodu,  ale ten kokpit...nevim no , a to ovladani vetsiny veci pres lcd me proste kaka a nerozumim tomu proc bych si mel napr zapinat vyhrev sedacek a volantu softwarove . proste kravina, zajimave je ze jine hyu maj proste tlacitka.:myslim

Ten se mi líbil ,hned jak byl loni představen. No jen ty kačky jako druhé do města.

Odesláno

chlapyy :), koupil jsem novou pračku a tu starou povezu na chatu, zajišťovací šrouby bubnu s tím plastem už samozřejmě nemám, bude moc vadit, když ji povezu bez zajištění cca 90 km ? nebo se dá buben zajistit i  jinak myslím zepředu ? pračka bude při jízdě položená na zadním deklu (je to úzká pračka), díky 😉

Odesláno

Já bych ji teda asi moc nenaklápěl nechal bych jí spíš " na stojato ". Ale mě se to radí já bych ji do 807 dostal na stojato v pohodě a když ne tak bych zapřáhnul vlečňák a dal ji na vlek. 

Odesláno (upraveno)

Na záda ji nepokládej, pokud je předem plněná nateče voda do ložisek, kdyžtak na bok nebo postavit. Když sundaš horní dekl tak by šel ten buben nějak vyklínovat nebo vycpat aby se tam nehongal sem a tam při převozu.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

je to předem plněná úzká pračka siemens, filtr jsem vyčistil, voda vytekla..., tak by tam už voda neměla být :myslim a právě si říkám, že když ju položím na zadní dekl, tak se buben opře o dekl a nebude se hongat 😉

Odesláno

ta voda nevyteče, když se vytáhne filtr ?  vždyť je úplně dole :myslim, jo povezu ji v autě, vlek sem prodal a už nepotřebuju, do kufru vleze s přehledem, jen bych ji nerad na chatě vytáhl a byla nějak pokažená, teď jí nic není

Odesláno

Určitě,protože je nejníže,tak tam žádná nezůstane a i kdyby ležela na zádech,tak se přes ucpávku,či nějaký simering,dle toho co tam je nemůže voda do ložiska dostat,to by tam pak šla i pěna při praní. Když jsem měnil ložiska na staré Tamat,tak to došla celá sada i s tím simeringem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...