radim.1008 Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 Taky je ještě u nás sníh. S tím jarem bych ještě tak nespěchal, tak za měsíc by mohlo přijít. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 No dneska tady bylo taky nádherně. Brzo dopoledne jsem byl s máti po nákupech když jsme se vrátili tak jsem si došel na náves pro jedno auto na kterém bylo potřeba udělat nějaké drobnosti a pak volala Pepčovo přítulka že by potřebovala po obědě asi tak na dvě dvě a půl hoďky pohlídat raubíře že sice školka už je otevřená ale že jim to nikdo nedal vědět tak že s nima zůstala doma ale že jí volal šéf že by bylo potřeba aby dojela do práce že tam bude nějaký školitel a že je potřeba aby měla od něj hotové jakési školení tak říkám a mám jet k Vám nebo je sem přivezeš a ona no jestli že by je přivezla že je můžu vypustit na zahradu a že to budu mít jednodušší. Takže jsem odpoledne byl strejda naplno. No popravdě náš Pepíno je ještě teď divoch ale na ty dva Kosí bratry teda nemá ani náhodou. Ale zvládli jsme to naše máti mi trochu pomáhala a největší radost měla z toho jak baští protože co se jim z jídla ukáže to zblajznou to Pepíno takovej nebyl nikdy ten se do jídla musí nutit ještě teď. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 (upraveno) já se taky divím, normálně čistí cesty až v polovině března, takže asi už sněžit nebude Upraveno 10. únor 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 není čemu se divit, Hele každá společnost která se stará o údržbu silnic má s městem krajem nebo jiným subjektem podepsanou nějakou smlouvu a většinou je tam i nějaká " náhradní " práce. To jako když se čeká že nebude padat sníh. Vloni když jsem jezdil u cestářů tak když bylo takhle hezky tak se jezdilo na výspravu děr studeným materiálem, na údržbu SDZ , kluci který jezdili se zametákem tak jezdili zametat nebo když tohle všechno bylo náhodou hotové tak se jezdilo drtit po sadařský firmě která prořezávala stromy a křoví okolo silnic. Jasně že když se dělala " náhradní " práce tak se to dělalo " jen" v pracovní době a v neděli se " náhradní " práce nepsala. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. únor 2022 Odesláno 11. únor 2022 v našem obvodu po listopadu 89 rozprášili Tech. služby a najali soukromé firmy, v té době jsem tomu fandil (asi jako většina), jejich prostory a zázemí prodali (pronajali), ovšem místo zlepšení se tráva nesekala tak často (aby broučci měli kde žít), sníh z chodníků se neodklízel jako kdysi (cedulky ,,V zimě se sníh neodklízí''), a cesty až se soukromník Franta s traktorem vyspal..., po 25 leté zkušenosti a stížností obyvatel začal obvod stavět zázemí, kupuje stroje a nabírá lidi, ustanovuje novou organizaci Tech. služby (samozřejmě pod jiným názvem ) a silnice začal letos uklízet v polovině února..., jen připomenu, nejsme nějaká prdel, obvod má 120 tisíc píplů..., tak takovou mám zkušenost joo, včera jsem si přečetl názor nějakého cypa (poslanec či co), že naše elektrárny jsou zbytečné, lepší bude nakupovat elektriku z ciziny , kujva--já snad začnu psát humorné zážitky do novin Klemoň, jirka307, vendelinek a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. únor 2022 Odesláno 11. únor 2022 Dneska 2.20 budíček ve 4.20 nástup na ježdění ve 14.30 konec ježdění přesun na dílnu tam jsem přezul jedno kolo které včera večer dovezl Pepča že ho asi píchnu no naštěstí teda jen podcházelo kolem patky nejspíš někde škrtnul o obrubník nebo tak něco. Pak jsem tam vytvořil prozatímní psací stůl vyložil jsem z auta nějaký bedny s věcma co jsem tam vezl a v 17.30 jsem vyzvedával u ségry Pepína a teď jsem došel domů utahenej jsem jak kotě takže asi zalehnu a zdechnu. Zítra budeme s Pepínem vyrábět regál do dílny a pak ho tam povezeme aby taky viděl co si strejdánek vymyslel. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. únor 2022 Odesláno 11. únor 2022 Tak jsem konečně udělal normální osvětlení dílny. Doteď jsem měl jen 4 žárovky xD To je paráda. Fruktis, ozzy56, Péťa a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Lihous Odesláno 11. únor 2022 Odesláno 11. únor 2022 Taak dnes se moc nepovedl - ne ze by byl spatny ale cesta do K.Varu pro mikrofon vyznela v nivec mikrofon byl asi Ok ale pro nase ucely "jen" asi 80% a sleva byla takova ze jsem rekl NE! Jeden kanal nebyl 100% - pro prodejce smula ze mam usi jako "netopir" Malou utechou me byla navsteva Andelske hory a tamniho arealu - uzasni domorodi lide - potkal jsem jako bonus clovicka ktery timto arealem zije - tak ze min diky osudu ze jsem mel moznost tohoto covicka potkat pohovorit myslim ze jsem tam nebyl naposled a pokud bude cena za cestu a to setkani je nic. Ti co delaji podobne veci vedi otatnim to nema asi smysl vysvetlovat. No v PRAZE me vytroubil nejaky nervozni AUTObusak - joo stal jsem na zastavce ale tak ze by me bez cehokoliv mohl "objet" nu coz prace s lidma je proste jaka je. Pokud to byl nekdo klubu budiz jinak si asi musim poklepat na celicko bylo to v arealu skladu nikoliv na rusne ulici. 50.0838889N, 14.2702867E Zjistil jsem mimo jine ze veci od Libec / stativy / maji svuj system rychoupinacich desticek - tudiz nic levnejsiho nesezenu a za monopod davat cca 12tis se me zatim nechce Omlouvam se za tento vstup ktery je skutecne uzkoprofil. Tak ze dnes "jen 700km" a ted jako normalne - od sklenky bileho A kdyz to tak vemu tak jsem usetril a mnoho veci poznal - tak ze dnesek byl naprosto uzasny a plny kladnych veci Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 Dnes lyžovačka. Nádherný počasí. radim.1008, Charlie 1 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 Dneska jsem jen tak zlehka pracoval, ale opravdu jen lehce, tak trochu jsem si odskočil od plotny. Příprava UTP internetu pro tepelné čerpadlo... Zítra budu po obědě pokračovat montáži osvětlení a kabelů k vypínači a přívodu světla. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Tak už svítíme. Poslední výškové práce. Ještě že ty nádrže maji slušnou nosnost Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Obhlidka zbynek..s a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 JO, kvuli nim, aby se ten krám nekoupili Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Ještě jsem dnes stihnul udělat bedýnky - targety na cvičení psů pro náš cvičák. Pes na to dá přední nohy a zadníma běhá kolem dokola Ještě na to musím dát koberec. Citovat
Hafity Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 před 2 hodinami, minimaxa napsal: Ještě že ty nádrže maji slušnou nosnost To za tím plůtkem je Labe? Nebo je to nějakej jinej potok? Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 před 4 hodinami, Péťa napsal: @Charlie 1 Cedule "Prodáno" je kvůli vám? Byl jsem se podívat holka měla v HK turnaj v tenise a ja se nudil…akorát jsem nemohl najít pozici ta volantem… ne ne my už máme objednáno a jen čekáme jestli se teda někdy dočkáme ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Jo,jo pokud to do jara nedopadne budu řešit co dal, teď na to nemám čas ani naladu…. A co vy už to nový mate doma? Tipuju ze mate objednány ten Hjonde tak uvidím jestli se trefim.., Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.