Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo bylo to jako avizo ze je predan
druhy den zmizel tak jsem zacal patrat a byl status zruseno - volal jsem na jejich info linku - zajimave resene ale jeste nikdo nevolal s vysledkem badani.

Ale jak pisu me v CZ fakt vytaci to ze se nedokazu postavit za sve chovani jednani atp.

Me je proste jedno pokud se nasel "lepsi" kupec ale alespon je elementarni slusnosti napsat OMLOUVAM SE ALE prodavam "lepsi" nabidce"

Jak s oblibou pisu dohodneme obchod treba v Italii a na dane "benzince" bude zitra odpoledne stat pan/pani a dane si predame u nas ....? Budu rad kdyz bude vyzvanet MT vetsinou je vypnuty ;)

A to je to co me v CZ *neumím psát slušně* .... ne budu psat slusne stve ;)

Odesláno
před 3 hodinami, ozzy56 napsal:

tak chválená Zásilkovna u mě jeden balíček dodala druhý den :super

druhý balíček za DEVĚT dní 😯, když jsem tam volal, paní mi řekla, že jim balíček spadl za stůl 🙈😂, což mě tak dojalo, že jsem položil telefon a chtělo se mi plakat

Já teď řeším reklamaci do Polska,předem zaplacené a od půli listopadu podané.

Odesláno (upraveno)

já to měl na dobírku, volám do obchodu kde jsem nakupoval a paní mi říká, že to prověří , protože Zásilkovna si už balíček od nich převzala a pak mi zavolá zpět, po půlhodině volá , že zjistila že jim to spadlo za stůl, ale nemá mi to říkat...🙈😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tady mám poslední Zásilkovnu. Jen tam chybí otočka na depu v Žilině o které ale systém nemluví, ale vstřícná operátorka ano 😂😂

Screenshot_20211212-160746_Sledovn zsilek.jpg

Odesláno

Já poslední dobu využívám Českou poštu, balík do ruky a teď docela dost doručení do balíkovny, podobný systém jako Zásilkovna. Samozřejmě nejlepší je PPL 😛😂

Odesláno (upraveno)

Jo PPL, když mi zavolal z druhýho konce dědiny že jestli bych si tam pro balík nedojel, že prý nestíhá, tak dostal takovou sprchu že si to myslim pamatuje dodnes, a balik donesl až do baráku, taky si myslim že to byla jeho poslední jízda. Jsou to hovada neskutečný, ale asi ne všichni no.

A Pošta s balíkovnou ma u nás tak blbou otevirací dobu že je nepoužitelná.

https://www.postaonline.cz/detail-pobocky/-/pobocky/detail/69111

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Toto je ted snad jen vyjev vanocniho shonu ;)
S panem jsem se spojil a byl prekvapeny proc pisu.

Uvidime treba jsem se jen "ukvapil" v hodnoceni pristupu.
Budu jen rad pokud jsem se spletl.

Odesláno (upraveno)

Jinak moje poslední zásilkovna mi došla za meně než 24 hodin, což jsem čuměl

Podrobnosti

07. 12. 2021 18:14:37Příjem elektronických dat k zásilce. Čekáme na předání zboží od odesílatele k přepravě.

07. 12. 2021 19:37:24Příjem zásilky na podacím místě VM DEPO Brno, Tuřany, Panattoni Park - Hala D.

07. 12. 2021 19:40:22Příjem zásilky na expedičním depu Brno, Letiště Brno - Tuřany 961/11.

08. 12. 2021 09:09:09Příjem zásilky na expedičním depu Břeclav, Na Hrůdách 1147.

08. 12. 2021 13:43:01Zásilka připravena na cílovém výdejním místě Brumovice, Brumovice 430.

08. 12. 2021 14:05:08Výdej zásilky příjemci.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

16393260679045159232081832975394.thumb.jpg.6a93017ac610b95d4467e2df1dc15449.jpgTak se dělalo topení na kámošovi C8 a teď se jdu kouknout do starého, víceméně to budou uhlíky. Má to 400 na hrbu

Takže uhlíky v prachu a nechodilo to volně.

1639324801122265977036051249585.jpg

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Hele, nedávno jsem měl týden dovolenou a zrovna jsem čučel na ulici z okna. Přijela Česká pošta, buchta vylezla, zazvonil a šup do auta, než jsem se vzpamatoval, byla fuč. Žádný lístek nebo něco. Doteď nevím, kde balíček je, nikdo netuší, oficiálně byl doručen :)

Odesláno

buď rád, žes nebyl před domem, nedávno psali myslím v GB -- přijela, hodila do dvora, tam stála babka a dostala to do hlavy 😂, holka sedla a odjela,  všechno je na kameře 😉

Odesláno (upraveno)

já Českou poštu nemůžu vůbec, přestože ji mám 70 metrů od vchodu 😯

ptáte se proč ??  protože mi ráno mailují, že balíček přivezou, tak se jako penzista dívám z okna a vidím jak rozvoz projíždí pod oknem a NIC, jede zezadu na Poštu 😯, tak jdu na Poštu a hezká slečna za okýnkem mi řekne s úsměvem :  teď to řidič vyložil a říkal že jste nebyl doma 😂, už se nerozčiluju, ale přestal jsem je využívat :bojim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já už z český poštu taky nemůžu. Prodával jsem z auta držák dokumentů. Pán že to chce poslat na dobírku poštou (přesto že jsem mu nabízel jiné způsoby dopravy). Nejmenší balík, dobírka a jako 241kč za poštovné. 

Ve čtvrtek mi měli doručovat balíček a pak zpráva, ať si to vyzvednu na přepážce, že jsem nebyl doma. Pak jsem zjistil že řidič byl marod, tak to navezli rovnou na poštu bez rozvozu, ale jako proč lžou? Kdyby napsali rovnou že maj technické potíže...

No a co jsem dělal dnes. Sehnal jsem konečně izolaci do kabiny Ducata - na čelní a boční skla za super peníz. Tak v létě už nebude dovnitř pálit slunko čelním sklem při kempování a i parkování u baráku.

Odesláno

Jelikož se mi podařilo sehnat origo loketku do CX používanou před Crash cca 2 měsíce,ale bez montážní armatury,tak ji tady tvořím,CX,která zůstane dcerce,tak ji dostane k autu jako dárek,origo cena 6800 ,no nekup to za 1000. A zítra zrcadlově pravou stranu.

16394239277627890317764074138425.jpg

Odesláno

Dnes jsem si nechal smahnout třetího "fajzra".... Zatím jenom pobolívá ruka.... Doufám, že útrom vstanu na šichtu.... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...