Rebik Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 http://www.citroen.cz/c6microsite/pack_pays/default.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DD Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Mne se FAKT libi ... ma uzasnou siluetu a vnitrek je taky super Ty ceny uz jsou teda trosku horsi [upravil dne 7/10/2005 DD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 jo jo hoodně dobrý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kšanda Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 jo tak to je mazlík. možná bych i začal uvažovat místo safrana. ale to by muselo stát pod 100 tis. jinak mi to připomíná takovýho toho starýho kulatýho citróna převedenýho do moderna. co řikáte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 C6 = DS retro to je jasný, úžasný je prohnutý zadní sklo-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Fakt krásný. C5 se mě kromě kombika nelíbí, todle Citroën omlouvá. A co je pravda na tom, že češi vymysleli nějaký pelixisklo vhodný do aut? To totíž umožňuje takový machrovinky jako to zadní sklo na tomdle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Taky souhlasím je to nádhera.... :o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 co je to proboha za módu poslední dobou ty šíleně dlouhý přední převisy?! ...jinak to docela ujde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kšanda Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Původně zaslal: Tommy306 co je to proboha za módu poslední dobou ty šíleně dlouhý přední převisy?! ...jinak to docela ujde... to je právě to pěkný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 nelíbí se mi to u 407, nelíbí se mi to tady...každej má jinej vkus...jinak jsou to ale moc povedený auta:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 407 je hezčí nejak si furt nemůžu zvyknout na ty citroen nový čumáky - světla a znak, je to divný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hics Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Noooojoooo..... To je zkrátka fičák.:D:D Já, abych si nepřisadil že? když mam taky Citráka, nicméně, troška mi neseděj zadní světla. Podle mě, je to už trochu líznutý myšlenkou \"musíme to za každou cenu udělat nějak jiný\" a ne, že by to jiný nebylo, ale trochu z toho cejtim právě to \"za každou cenu\". Zbytek bez výhrad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butch Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 osobně se mi \"stará\" 607ka líbí mnohem víc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Kurňa to je NÁDHERA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts