majlouu Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 zdravim vas, vedel by mi niekdo poradit ako nahrat nove mapove podklady do navigacie, moje su totizto z roku 2011. auto som kupil ojazdene. da sa to spravit len v peugeote alebo to ide aj inou cestou. a aka je asi cena celeho tohoto ukonu. dakujem za radu. Citovat
merlin99 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 www.navteq.com , za lacnejsie ako v Peugeote. Ak to chces ukradnute, tak hladat po nete:) Citovat
BrunoKM Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 8. Dodržovat zákony, Warez, linky na cracky programů a jiné odkazy na nelegální software či jiná autorsky chráněná díla jsou zakázány. Porušuješ pravidla fora, davej si na to pozor, tohle se tu moc netoleruje;) [upravil dne 17/7/14 22:08 od Radek Hurvajz] Citovat
majlouu Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 A v peugeote vas to kolko vyslo.? Citovat
merlin99 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Kazdy koncesionar moze mat rozlicnu koncovu cenu, ale nemam pocit ze by neaky podliezol cenu navtequ, skor boli hodne drahsi... Zavolas si a uvidis... Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Neměla by. Je to v ceníku. Já jsem si naposledy objednával mapy pro RT3 a cena byla cca + 10% od ceny na Navteq € x kurs Na Navteq je to rychlejší 2-3 dny , levnější ale každý to neumí. Navíc když mi chybělo v sadě jedno cd, tak to člověk musí s nima vymailovat. Přes Peu , je to obráceně, a reklamace řešíš na místě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.