Print Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Tak změna jede se až v Pondělí pan musí odjet do Chorvatska odtáhnout kamaraduv Renault Espace takže sme to odložili na Pondělí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Ten prodejce je podle me peknej kokot.... Asi to auto moc nechce prodat.... v pondeli dalsi vymluva,se vsad.... Citovat
Print Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 No říkali sme si s mizou že když mi zavolá i v Pondělí že nemůže tak mu řeknu že o auto už zájem nemám. Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Napis mi na nej cislo zkusim mu zavolat co napovida me .. schvalne... Citovat
John Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Uvidíš co bude povídat v pondělí... každopádně zvlášný způsob prodeje... Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Tak auto je zas na bazosi,volal jsem mu a rekl mi to samy s tim chorvatskem. . Citovat
Stejsn Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Tak změna jede se až v Pondělí pan musí odjet do Chorvatska odtáhnout kamaraduv Renault Espace takže sme to odložili na Pondělí. He he, v neděli mýmu kamarádovi do hospody taky volal jeho kámoš, že mu kleknul rendl v chorvatsku. Akorát to byla laguna. Lidi, pokud máte <> na předku, nejezděte do chorvatska! Citovat
Print Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Charlie tak to si mě uklidnil :-) takže asi opravdu jede pro auto Citovat
Print Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 Poslušně hlásím že auto je moje Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 gratulace a hned se pochlub.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 tak se pochlub dojmy,jak ten prodejce co to bylo za vocase? Citovat
Print Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 Auto je po motorové části v cajku ale klasický servis jako svíčky, olej, rozvody atd, proběhne po kosmetické stránce není uplně 100% ale co čekat od 12 let starého auta Ale jsou to drobnosti a ty se časem vyladí. Jinak prodávající jsou vlastně dva ale oba celkem seriozní jednání neměli problém s napíchnutím na diag. ani z ničím jiným. Takže bych to zhodnotil kladně. Víc info až auto projde STK a dostanu ho na značky založím vlákno a tam se podělím o víc informací. [upravil dne 29/7/14 22:42 od Print] Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Co nechteli aby si to napichnul na dia? Ja myslel ze jdi distal cistopis Tp,to neni jeste na papirech,? Citovat
Print Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Píšu že NEMĚLI problém abych to napichnul s Mizou na diagnostiku. Jinak není ještě na papírech včera mi zařídili STK dneska po práci jdu vyřídit pojistku a jedu pro auto. A příští týden si vezmu jeden den dovolenou a pojedu na magistrát auto přihlásit a vyzvednout SPZ. A pak už jenom jezdit. Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 ne to ne..........ja jsem z rajske zahrady a bydlim v HoPo a ted typek z Cernaku, po 8 letech se rozhodne, ze bude mit stejne auto jako ja.....akorat Vsvestku, no kde to kurva sme?????? Aspon Printe, teda prijed do HoPo se pochlubit, mas to kousek a az ucpu diry v origo vejfuku, dame projizdku ? Citovat
Print Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Scratch: Klidně přijedu ale až bude auto na znackach proběhne servis a nahodim kola a podvozek ;-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 to pujde do LPG neboli podle někoho do prdiplynu? Citovat
Print Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Nepůjde 100% do lpg. kdybych chtěl jezdit levné koupím naftu :-) Sedan byl v plynu proto že jsem ho už tak koupil od našich. Citovat
Almanil Odesláno 29. listopad 2017 Odesláno 29. listopad 2017 V 17. 7. 2014 at 9:49, Stejsn napsal: Hele Radku, to je MŮJ text, kterej jsi vykopíroval z profilu mýho auta na moje.auto.cz, že jo? By se slušelo napsat aspoň zdroj Může se zeptat, kde si to vygůglil? Já jsem si říkal, co to TS4 může být, 4 jsem tipoval na válce, ale to bylo vše. Mně totiž trochu neodpovídá ta výbava, nemám polokožené sedačky, ani modrý dekor. To jsou věci, které bych rozhodně bral ale zbytek sedí. Jo a nevím jestli to je odlišnost, ale přední sedačky mám v elektrice bez paměti. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2017 Odesláno 29. listopad 2017 Máš tam i odkaz u puvodního přispěvku. http://moje.auto.cz/Stejsn/bejk.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.