Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tak změna jede se až v Pondělí pan musí odjet do Chorvatska odtáhnout kamaraduv Renault Espace takže sme to odložili na Pondělí.

He he, v neděli mýmu kamarádovi do hospody taky volal jeho kámoš, že mu kleknul rendl v chorvatsku. Akorát to byla laguna. Lidi, pokud máte <> na předku, nejezděte do chorvatska! :D

Odesláno

Auto je po motorové části v cajku ale klasický servis jako svíčky, olej, rozvody atd, proběhne po kosmetické stránce není uplně 100% ale co čekat od 12 let starého auta :) Ale jsou to drobnosti a ty se časem vyladí. Jinak prodávající jsou vlastně dva ale oba celkem seriozní jednání neměli problém s napíchnutím na diag. ani z ničím jiným. Takže bych to zhodnotil kladně. Víc info až auto projde STK a dostanu ho na značky založím vlákno a tam se podělím o víc informací.

[upravil dne 29/7/14 22:42 od Print]

Odesláno

Píšu že NEMĚLI problém abych to napichnul s Mizou na diagnostiku.

Jinak není ještě na papírech včera mi zařídili STK dneska po práci jdu vyřídit pojistku a jedu pro auto. A příští týden si vezmu jeden den dovolenou a pojedu na magistrát auto přihlásit a vyzvednout SPZ. A pak už jenom jezdit.

Odesláno

ne to ne..........ja jsem z rajske zahrady a bydlim v HoPo a ted typek z Cernaku, po 8 letech se rozhodne, ze bude mit stejne auto jako ja.....akorat Vsvestku, no kde to kurva sme?????? Aspon Printe, teda prijed do HoPo se pochlubit, mas to kousek a az ucpu diry v origo vejfuku, dame projizdku ?:D

• O 3 roky později...
Odesláno
V 17. 7. 2014 at 9:49, Stejsn napsal:

Hele Radku, to je MŮJ text, kterej jsi vykopíroval z profilu mýho auta na moje.auto.cz, že jo? By se slušelo napsat aspoň zdroj ;)

Může se zeptat, kde si to vygůglil? Já jsem si říkal, co to TS4 může být, 4 jsem tipoval na válce, ale to bylo vše. Mně  totiž trochu neodpovídá ta výbava, nemám polokožené sedačky, ani modrý dekor. To jsou věci, které bych rozhodně bral :) ale zbytek sedí. Jo a nevím jestli to je odlišnost, ale přední sedačky mám v elektrice bez paměti.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...