self.esteem Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Tak mě napadlo, jakou značku pneumatik na 406ce používáte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 A když mám jiné letní a jiné zimní, jak mám hlasovat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferry Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Good Year NCT 5, super pneu, krasne vede, ticha, predtim jsem mel Pneumant, ale ty NCT5ky jsou subjektivne lepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MilaS Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Původně zaslal: Ferry Good Year NCT 5, super pneu, krasne vede, ticha, predtim jsem mel Pneumant, ale ty NCT5ky jsou subjektivne lepsi Už to tu bylo několikrát, ale opět naprosto jednoznačně souhlasím s Ferrym, mám stejné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Já mám jedny good year Ventura a na zadku (teď si nevzpomenu) s takovým vikingem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 No na léto používám MICHELIN Energy E3A, na zimu zase SAVA Eskimo S3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
self.esteem Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 No jo, to mě nenapadlo, zimní a letní od jiné značky. Omlouvám se! Oboje jsem měl původně taky Dunlop a teď mám letní CPC2. Jak dlouho Vám vydrží gumy...? Mně max 40tis. Jestli je to málo, tak jen stačí napsat: \"asi jezdíš jako prase!\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Já jsem tím tady známý - většinu anket takhle zdrbnu. V Tvým případě by jsi musel formulovat otázku \"Jakou značku pneumatik máte nyní na autě?\" Nebo udělat ankety dvě - jednu na letní a jednu na zimní pneumatiky. Dělat průzkum je totiž samostatný obor, který se studuje. Zásada je, že pokud položím otázku a dám na výběr několik odpovědí, nikdy nesmí nastat situace, že si nevyberu žádnou z možností. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Původně zaslal: self.esteem No jo, to mě nenapadlo, zimní a letní od jiné značky. Omlouvám se! Oboje jsem měl původně taky Dunlop a teď mám letní CPC2. Jak dlouho Vám vydrží gumy...? Mně max 40tis. Jestli je to málo, tak jen stačí napsat: \"asi jezdíš jako prase!\" Asi ano. (...Mně max 40tis. Jestli je to málo, tak jen stačí napsat: \"asi jezdíš jako prase!\"...) Taky ale závisí na výrobci pneu. (udává se cca 30 až 80 tisíc km) [upravil dne 13/10/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 za mam letni 195/60 r15 a zimní 195/65 r15 letni vydrzi cca 40tis zimní 30 az 35 tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Autoškolič Dodo Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Po koupi jsem dojížděl Michelin MX, pak jsem koupil na léto Dunlop, a teď na zimu mám Kléber. To jsem ale \"nevyhraněný\", že? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fx Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Na obou soucasnych autech mam Dunlop SP Sport, na Octavii jsem mel Bridgestone Potenza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 to mi xcete rict ze pneu vydrzi pouze 30 - 60 tkm ? (v tom pripade bych musel minimalne jednou za rok menit gumy, coz ale nedelam a porad je tam nejaky vzorek - cca 3 - 4 mm) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
self.esteem Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Původně zaslal: lampa to mi xcete rict ze pneu vydrzi pouze 30 - 60 tkm ? (v tom pripade bych musel minimalne jednou za rok menit gumy, coz ale nedelam a porad je tam nejaky vzorek - cca 3 - 4 mm) Michelin ENERGY XT2 60 až 80 tis km, bez legrace. 60 na P406 sedan (kamarád) a 80tis Octavia 1.9TDI 66kW (kolega). ENERGY E3A 50tis (otec). Dunlop 220E (prvomontáž z výroby na mé P406) 30tis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simako Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Bridgestone Turnza ER 300. Ty sedí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 MICHELIN PRIMACY 215/55 R16 zatím v pohodě. Najeto cca 20tis km Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 teď do zimy dojíždím nějaký původní Dunlopy, na zimu hodím GY UG7 a na jaře mám v plánu elektrony s Bridgestone Potenza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts