Jump to content

Pneumatiky

self.esteem
 Share

Pneumatiky  

1. 1. Pneumatiky

Recommended Posts

Původně zaslal: Ferry

Good Year NCT 5, super pneu, krasne vede, ticha, predtim jsem mel Pneumant, ale ty NCT5ky jsou subjektivne lepsi

Už to tu bylo několikrát, ale opět naprosto jednoznačně souhlasím s Ferrym, mám stejné:mrk

Já jsem tím tady známý - většinu anket takhle zdrbnu. V Tvým případě by jsi musel formulovat otázku \"Jakou značku pneumatik máte nyní na autě?\" Nebo udělat ankety dvě - jednu na letní a jednu na zimní pneumatiky.

Dělat průzkum je totiž samostatný obor, který se studuje. Zásada je, že pokud položím otázku a dám na výběr několik odpovědí, nikdy nesmí nastat situace, že si nevyberu žádnou z možností. :super:xvul

Původně zaslal: self.esteem

No jo, to mě nenapadlo, zimní a letní od jiné značky. Omlouvám se! Oboje jsem měl původně taky Dunlop a teď mám letní CPC2. Jak dlouho Vám vydrží gumy...? Mně max 40tis. Jestli je to málo, tak jen stačí napsat: \"asi jezdíš jako prase!\" :D

Asi ano. :myslim

(...Mně max 40tis. Jestli je to málo, tak jen stačí napsat: \"asi jezdíš jako prase!\"...) :P:P:P

Taky ale závisí na výrobci pneu. (udává se cca 30 až 80 tisíc km) :myslim

[upravil dne 13/10/05 Pinďa]

Původně zaslal: lampa

to mi xcete rict ze pneu vydrzi pouze 30 - 60 tkm ?

(v tom pripade bych musel minimalne jednou za rok menit gumy, coz ale nedelam a porad je tam nejaky vzorek - cca 3 - 4 mm)

Michelin ENERGY XT2 60 až 80 tis km, bez legrace. 60 na P406 sedan (kamarád) a 80tis Octavia 1.9TDI 66kW (kolega). ENERGY E3A 50tis (otec). Dunlop 220E (prvomontáž z výroby na mé P406) 30tis.