Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

mám zájem o tuto 307 2.0 hdi 100kw - koukněte a okomentujte


Iwosko

Recommended Posts

Zdravím vás klubáci,

jsem spokojený majitel 307 3dv 2.0 hdi 79kw fap out a chip od strakiho, auto slouží bez problémů....jenže moje drahá manželka do mě už nějakou dobu hučí že její máma nemá auto a žije na konci světa a bez auta to nejde.... no co vám budu povídat, současného pažouta posuneme tchýni a seženeme si jiné auto, takže jsem našel tento inzerát a chtěl bych se zeptat co si o tom myslíte?

http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/307/15935573?goFrom=list

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

určitě projedu a vyzkouším, na blind nic nekupuju :)

halogeny mi nevadí i když xenon je xenon, mam halogeny na stávajícím pažoutu a ten svítí luxusně v porovnání s mojí pracovní o2 a zašlejma krytama světel :)

volal jsem strakimu ohledně nějakých rad před koupí tak určitě si poslechnu setrvák a pohraju si se spojkou.

ještě pokukuju po modelu sw s panoramou a líbí se mi že sw-čka mají 3 samostaný sedačky vzadu... mám už 2 malý děti a kdyby se zadařilo s 3tim tak bude alespoň kam dát sedačku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Auto jsem neviděl, tyhle přeleštěný kousky často skrývají problém v nějakém posunutí odstínu laku, který se takhle snadno skryje, ale nemusí to tak být. Interiér je věc vkusu - mě se třeba takhle barva nelíbí vůbec. Spíš bych se být tebou zamyslel nad tím jeslti vyměnit spolehlivé auto s menší spotřebou a menším potenciálem k poruchovosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koblihu tim vetsim potencialem poruchovosti myslis fap? Nebo je tenhle 100kw motor vseobecne vic poruchovej? Jen se ptam jelikoz nevim :)

Byt to podle me tak si necham stavajiciho pazouta a nic neresim ale kdyz me zena nuti ho dat tchyni tak bych sel znovu do auta se kterym mam dobrou zkusenost coz mi moje 79kw 2001 2.0hdi urcite dala.

Jinak stavajici 307 pouzivame jako druhe auto a kdyz chce zena nekam jet s detma tak jezdi oktavkou a ja peugeotem. Rocni najezd je max 20t.km a naftu tam leju ze sluzebni ccs. Takze bych chtel hezky maly auticko s peknou vybavou a nejakym konem pod kapotou jelikoz tomu rad slapu kdyz jezdim sam.

Na foru jsem cetl o spotrebe kolem 7l coz je pro me skousnutelny. Zastavam nazor ze je lepsi ty prachy z firmy vysosat treba do soukromeho auta za naftu nez to cpat bernaku :)

Koktu planuju do konce roku vymenit za s-maxe pro stale se zvetsujici rodinku takze rodinej stehovak bude vyresenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak obecně je ten motor o něco komplikovanější - FAP, EGR, natáčení lopatek turba, citlivější vstřikovače... Spotřeba toho staršího není problém po 6 (já 5.7) u tohohle na 17\" kolech cca 6,3. Pokud píšeš že 7 nevadí tak máš ještě velkou rezervu. Otázkou pak ale je, jestli není lepší koupit 407, která je třeba z hlediska trvanlivosti podvozku o stupeň dál a cenově bude stejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky za prispevky!

407 se mi moc nelibi a s 307 se mi dobre jezdi a pro moje jezdeni kdy v tom vetsinou jedu sam mi to uplne staci. Na rodine vylety mame dvojovou koktu a tu chci stejne vymenit za forda s-maxe tam se snad uz sbali i moje zena se vsema tema kramama co musi mit vzdycky sebou:)

Zkusim kontaktovat toho prodejce a zajedu se na to podivat a pak se uvidi :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...