hloze-ja Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Ahoj vsichni. Po rannim vyjezdu jsem cekal kdy se mi rozmrazi zrcatka a ono porad nic. Mam 306 1,4 XR 98. Dovoz. podle paketu by to tam melo byt (el.zrcatka,aut. sterace, teplomer). Jak vubec funguji? Zapinaj se nejak automaticky nebo jeste s necim? Samotny tlacitko jsem nenasel. Dik za info. honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 mely by se zapinat s vyhrivanim zadniho skla... pokud me pamet neklame... zkus to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jezkovi.voci Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 A mě když neklame moje 406, tak je odmrazuju právě takhle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Já taky souhlasim, ale rozmrazuje mi jen jedno, protože mi v zimě silničář radlicí otočil zrcátko na druhou starnu než se má tak se chci zeptat jak se dostanu do zrcátka abych se podíval ne to kde by mohla být chyba?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Značkové - vyndat sklo: vykloň sklo do krajní polohy k autu, abys tam zvenku viděl škvírou. Ve škvíře (z venkovní strany uprostřed výšky) je drát - pérko, ten je potřeba stlačit dolů a dopředu auta, tedy od skla. To pérko trčí u některých ne zvenku, ale zespodu zrcátka. Nasazení: pérko zaháčit do háčku a pak zrcátko tlakem nacvaknout Neznačkové: tenkým šroubovákem odloupnout z kruhového lůžka ze 4 stran, trochu nasilu (to kruhové pérko je vcelku, nelze ho rozdělat) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 Moc diky, kluci,hned to pujdu zkusit. Snad nebudu potrebovat ten postup na vyndani skla Honza [upravil dne 7.10.05 hloze-ja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 Tak jsem to zkousel a za 8 km pravy bylo vlazny a levy studeny..Tak asi vyuziju ten postup. Tudle jsem to zkousel u firemni Oktavky tam byly pekne horky. Tak budu doufat,ze spatnej kontakt. Dik a hezky vecer . I kdyz jestli ted sedite u PC,tak moc peknej nebude. KOncim a jdu se bavit H Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Ahoj vsichni. Tak to levy mi nefunguje. Podle navodu jsem vyndal sklo a proud tam jde. (nevim kolik, ale jde) Takze asi bude preruseny ten odporovej dratek na sklicku. Zvenku je male misto, kde je to zrcatko pruhledny. Mozna je to ono. Predpokladam, ze se to asi neda nijak spravit, co? Je tam ta lepici paska atd. Moc dik za pripadne info. Honza. PS: Je to parada, kdyz to funguje. To levy tuhle v mraziku bylo cisty hned. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbily Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 u vás už mrzne??! zrovna jsem se bavil v pneuservise, že čekají do 14dnů mazec... njn, zima na krku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 Hlavne jestli jsou kontakty - fastony v poradku. Cesticka by se dala opravit kvalitnim vodivym lakem (jako vyhrivani zadniho skla). Akorat jestli se k tomu dostanes - je to tusim lepene celoplosne oboustrannou lepici paskou - abys to pri strhavani nestrhnul i s vyhrivanim. Dovol mi malou opravu: napeti tam jde, ale proud neprochazi - pokud by proud prochazel, tak by to hralo. Anebo jsi opravdu meril proud? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Nekdy uz u nas trochu mrzne. Jo, holt vysocina. Jsem fakt elektrickej neumel. Meril jsem to normalne zkouseckou. To asi muze znamenat, ze napeti prochazi, ale proud ne, co? Jinak moc dik za rady, uvidim, co s tim, ale mam pocit, ze bych to fakt strhnul. Honza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 14, 2005 Share Posted October 14, 2005 At Ti nekdo pomuze, neni to nic strasne. Az uvidis cenu noveho, tak se rozhodnes rychle. Anebo vrakac, ale zkus to na miste ohmmetrem. Stejne asi nebudou chtit prodat samotne sklo, ale cele zrcatko i s plasty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 Jo, na ceny jsem zhruba koukal. Jenze nemam katolog ND, tak jen orientacne. Cena me fakt nepotesila. Zkusim znamy. Dik a mejte se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uulik Posted October 15, 2005 Share Posted October 15, 2005 Za časů kdy sme znali vyhřívaná zrcátka jen z doslechu tak sme to rešili samo domo:strčili sme za sklo žárovku která tam zatopila taky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 15, 2005 Author Share Posted October 15, 2005 To bylo jeste za France Josefa, ne?:D:D:D:D:D To byl vtip. Taky znam, ale je blby, kdyz to v noci prosvici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 To neni uplne blby - aby to nebylo videt tak by to chtelo zkusit napr. 2 zarovky 12V do serie, anebo nejakou zarovku 24V, proste aby to sotva zhnulo. Take teplota skla zarovky bude prijatelna a zivotnost OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uulik Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 To bylo za dob kdy na náklaďák měl plechový zrcátka sklo drželo dokola v gumě, všechno dohromady to vydrželo žár i halogenky než rupla. Halogenky byli v tu dobu nedostatkoví zboží tak sem přešel na obyčejný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Tyhlety zrcatka zase maji zezadu ruzne plasty a uchyty, takze by to bylo spise jako badatelsky ukol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted October 18, 2005 Author Share Posted October 18, 2005 Tak to je jina. Myslim, ze u nas v praci to na Avii meli podobne. A taky zrcatka posazeny v gume... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 za mam vyhrivane zrcatka asi nebude psano f technicaku zejp? a zjistim to tedy tim ze zapnu vyhrivani zadniho skla. pokud budou zrcatka tepla, tak super, pokud budou studena tak jsou mozna pokazena nebo tu funkci nemaji. to jsem mooc zvedaf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts