Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledám práci


KingSpade

Recommended Posts

a co třeba varroc.cz ? Dělají vývoj světlometů a firma se pořád rozrůstá. Nenabízí práci v tvém segmentu? Zkus poslat motivační dopis, ať tak nebo tak se ti ozvou do 2-3 týdnů, klasická čekací doba (kamarád taky čekal na zprávu 2-3 týdny). Je to celkem 86 km přes Václavovice ode mě ze Šenova, ale půlku proplatí, resp. přispívají 2,80 Kč / km. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vix: No jak vidíš tak to není nic lehkého, teď jenom doufám, že mi výjde finančák, kde jsem pozvaný na pohovor. Jinak asi 30 životopisů rozeslaných od začátku tohodle vlákna. Problém je asi v tom, že je strašně málo prac. pozic u vysokoškolských titulů a většina středoškolských pozic tě nechce protože tě nezaplatí, což je mi asi tak jedno a šel bych s radostí makat na středoškolskou pozici aneb jak se říká furt lepší něco, než vysedávat doma a doufat, že se na mě usměje štěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bc. v podstatě úroveň maturity být může, ale zase máš o tři roky více studia než klasický maturant

 

Nad tím zapřením titulu jsem už oddie taky přemýšlel, no nedokázal jsem ale vymyslet čím potom zapráskat tří letou mezeru, jelikož jsem v době studia nepracoval ani nebrigádničil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KongSpade: Hledáš tu práci fakt hodně? 30 životopisů za víc jak půl roku, není to trochu málo? A co jiný region, třeba se přestěhovat. Jsi mladý a tak v tom není problém, ne?

On je trochu i nešťastný obor a tak musíš víc hledat v jiném i třeba nějaký rekvalifikační kurz a hledat trochu silněji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KingSpade: Co si psal o tom, že na středoškolskou pozici kdybys šel, tak tě nezaplatí, to si zase moc nemysli, s Bc. díru do světa neuděláš a bez praxe už tuplem ne.

 

Když už jsi studoval podnikatelskou vejšku, proč nezačneš nějakej vlastní business? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedělám ve svém oboru, ale dělám s auty a to mě baví. Nejsou to Peugeoty, to mě sice denně deptá, ale pořád to je práce s auty.

Prevazet auta z odstavnyho parkoviste na prodejnu, tam ho pripravit na prodej apod no ja bych rekl ze se to nazyva jinak nez prace s auty. Myslim ze fy si bc nebo dokonce mgr ne? Co te vedlo delat si nejaky dalsi titul kdyz nakonec nedelas ve svem oboru a staci ti pozice " kluka pro vsechno" ? Nejak tu logiku nechapu....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...