Jump to content

Bluetooth

Driver
 Share

Recommended Posts

Mám dotázek ohledně bluetooth USB adaptéru k PC. Potřebuju si propojit mobil s PC abych mohl zálohovat kontakty apod a rád bych věděl jak jsou na tom různé BT adaptéry s komunikací s mobilem. Mám Ericssona T630 už mám vyhlídnutý i ten BT adaptér. Stačí mi úplně obyč, nepotřebuju dosah 100m apod. Jaké máte zkušenosti?

Já mám jakejsi Mitsumi za cca 800 na svou T610.

Skoro nic o něm nevím, ale funguje dobře. :)

Tady asi nejde koupit špatně, pokud to není od veitnamců.

Na zálohy atd. bych doporučil Float\'s Mobile Agent. Je zdarma a ukazuje dokonce aji blbosti jako teplotu mobilu (dával sem ho z okna do mrazu min. zimu abych to ověřil) :mrk

Odkaz zde

Vsechny BT adaptery komunikuji na standardnim protokolu, cili nelze slapnout vedle, pokud se to vskutku nekoupi u Vietnamcu :D. Ja mam doma MSI USB adapter, kterej nepouzivam (origo byl koupenej pro T630), takze kdybys ho chtel, muzeme se nejak domluvit. Novej stal 890, necham Ti ho treba za 3 kila. Pouzil jsem ho asi 3x ;).

Jestli jedes na Dzban, muzu ho tam vzit :).

[upravil dne 5/10/2005 DD]

Mám taky Erika T630 a propojeného přes BlueTooth s Notebookem a naprostá spokojenost. Pokud jsi o tom nikdy neslyšel, tak až to pospojuješ, vyzkoušej soft FMA (Float Mobil Agent) Což je dělané přesně pro Ericssony a funguje to super. Vůbec nevyndavám telefon z kapsy a telefonuju přes počítač. Umí to neskutečné věci.

- Má to synchronizaci s Outlookem a vola nebo psát SMS se dá rovnou ze seznamu kontaktů. Kalendáč a upomínky jsou samozřejmostí.

- Pokud si nahraješ do telefonu plugin, tak pak Ti slouží telefon jako dálkové ovládání na počítač. Ovládáš spouštění aplikací, ovládáš třeba prezentace v Power Pointu, nebo WinAmp, nebo Win. Media Player a doknce Ti telefon zobrazuje i seznam přehrávaných skladeb. Win DVD taky ovládáš kompletně a dá se tam dopsat spousta dalších věcí i na jiné softy.

- Další vychytávka je, že pokud se s telefonem vzdálíš od počítače, počítač se automaticky zamkne a vypne se zvuk, když máš půštěnou muziku. Při Tvém příchodu se to zase odemkne a muzika pokračuje. Je to super, když jdu třeba na oběd a počitač nechám běžet v kanceláři, tak stačí na sebe hodit bundu s telefonem v kapse a o nic se nestarám.

Fakt vychytanej softík. Adresa je tady a je free: Float Mobile Agent No, jde ale o to, jak dlouho bude free. Vždycky když se někdo nadšeně pustil do podobné věci a soft byl mezi lidmi úspěšný, tak se stal záhy komerční. Ale to je pochopitelné. :super

Původně zaslal: DD

Vsechny BT adaptery komunikuji na standardnim protokolu, cili nelze slapnout vedle, pokud se to vskutku nekoupi u Vietnamcu :D. Ja mam doma MSI USB adapter, kterej nepouzivam (origo byl koupenej pro T630), takze kdybys ho chtel, muzeme se nejak domluvit. Novej stal 890, necham Ti ho treba za 3 kila. Pouzil jsem ho asi 3x ;).

Jestli jedes na Dzban, muzu ho tam vzit :).

[upravil dne 5/10/2005 DD]

No původně jsem myslel, že na Džbán nepojedu, protože jsem nějak nastydnul (hepčí), ale za ty 3stovky si pro něj přijedu. Tak jestli tě můžu poprosit vem ho ve čvrtek sebou.