Fusion Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Nemůžu přijít na to, jestli moje rádio podporuje dálkový ovládání. Mám Sony CDX L550 a chci koupit ovladač sony RM-X114. Jak zjistím jestli má rádio infra? Viděl sem inzerát na to rádio, nabízel k tomu i dálk. ov. ale mohl myslet to volantový. za 670kč supr věc. [upravil dne 4/10/05 Fusion] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trundik Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Mělo by to být napsáno v návodu. Já to tam alespoň napsáno mám, že je to volitelný příslušenství. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 No v návodu to býýt může, ale nemusí Já mám v návodu psaný akorát tohle klasický placatý, ale že k tomu můžu přikoupit ovládání na volant o tom tam není ani zmínka. Jinam já mám Clariona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 no, už je to historickej kousek, ale mrknu se večer do svého historického prospektu se specifikací jestli to umí. [upravil dne 5/10/05 mk405] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP3R Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 No nejjednodušší bude kouknout na to rádio, jestli tam má IR senzor - na předním panelu musí být takové malé kolečko s písmeny IR, jinak máš smolíka... Teda já to tak aspoň na mém Sony rádiu mám. [upravil dne 6.10.05 VIP3R] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Anebo přijet s autem i rádiem k obchodu a zkusit to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 safra, zapoměl jsem dnes mrknu, jinak s tím senzorem je to pravda že to kolecko jsem u MP30 měl taky, ale u těchto starších modelů to tak být nemusí a senzor nemusí být vidět [upravil dne 7/10/05 mk405] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 V návodu sem našel, že podporuje jen ovladač k volantu, ten je mě nahouby protože na rádio dosáhnu (ikdyž v 605 je rádio skoro 2 metry od řidiče ). A todle mě taky napsali z Incaru. Kamoš co má úplně stejný ale na kazety (dokonce sme prohazovali tatranky) tvrdí, že to podporuje. Já si ale myslím, že bohoužel mám typ prodanej těsně před Xplodama (kamoš to tam má napsaný), já Xplod mám, ale není to na rádiu vidět komě X tvaru toho šedýho plastu. Takže asi smolík. Chtěl sem to kvůli tomu až budu ladit to plato, tak abych nemusel lítat sem a tam. Budu si muset pak asi pronajmout bráchu, nebo jeho babu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 jj, tak jsem na to koukal a CDX L550 umí jen RM-X4S což je myš, taky dobrá věcička umí totiž narozdíl od IR ovládat všechny funce rádia, stačí se naučit kombinace a pak už na rádio ani nešáhneš měl jsem:super jinak X-plode je označení CDX L550 X jo a ještě u tehle ředy bylo IR značeno na displeji takovou bílou kostičkou a v ní bylo \"R\" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts