Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže Ďakujem za podporu podarilo sa mi zaktualizovať firmware, ešte taham mapy a pokúsim sa to nakopčiť na tu 8gb kartu ktorú mam doma ak to nepôjde kúpim 16gb a skúsim

Odesláno

Tak úplně v ničem to není, měl by zlepšit kvalitu hovoru přes handsfree a je to i kvůli mapám, které na starých firmwarech nefungovaly. Otázka co tam měl za verzi před tím já tam měl původní z roku 2009 a po nahrání nové verze se podstatně zkrátila doba spuštění rádia. Tudíž pro někoho to může být zbytečnost pro někoho zas tak úplně ne.

Odesláno

Dá se dát do navigace vůbec český hlas?

Nevýhoda češtiny je ta že neobsahuje český hlas pro navigaci(tudíž je celkem k ničemu). Samotná aktualizace softwaru je velice jednoduchá a trvá necelou půlhodinku při nastartovaném motoru. Firmware si stáhneš a nakopíruješ do rootu pam. karty, kterou pak vložíš do rádia, po pár sekundách ti vyskočí hláška a tu akorát potvrdíš.

Sám jsou to před cca 14 dny dělal u své 407my.

[upravil dne 30/6/14 20:22 od JendaB]

Odesláno

NIE NEDÁ.

Túto odpoveď mám od predajcu, importéra atď.

Chcem touto cestou poďakovať všetkým za nakopnutie a úspešné vyriešenie mojej prosby o pomoc. Výsledkom je posledný soft + posledná verzia máp, ktorú už mám odskúšanú a funguje suprovo. Všetkým ochotným veľké ďakujem.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ja by som sa chcel spytat ohladom bt..mam rneg a najnovsi fw..moja otazka je, ci Vam ukazuje prichadzajuci hovor ako meno, alebo len cislo..pretoze mne iba cislo..vdaka za odpoved..

Odesláno

Mě to taky ukazuje jméno i číslo.

Nemáš tam jedno číslo uložené dvakrát? Pak telefon neví, co si má vybrat a ukážě jen číslo.

Anebo pořeš aplikaci v telefonu, či ti spolupracije s příslušným rádiem v autě.

Odesláno

Android nemám a zřejmě pokud Google nezmění svou politiku podnikání, tak ho asi mít nebudu.

Jen jsem myslel to, že některé telefony potřebovaly aplikaci pro zobrazování seznamu volajících.

Tzn. párování proběhlo OK, telefonování proběhlo OK, jen se nezobrazovali jména u čísel.

Já mám Symbian Bele a je vše OK.

Je taky možné, že ten S3 nebyl původně určen pro náš trh a neumí některé funkce. Již jsem se s tím taky u telefonů prodávaných u nás setkal. Bohužel si myslím, že nepomůže v tomto případě ani přehrání SW v telefonu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...