Guest Ondra Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 zdar, nevíte někdo něco podrobnějšího o tomhle? Hlavně jak je na tom bluetooth.... http://www.autorevue.cz/Tiskovezpravy/AR.asp?ARI=6307 v makru na to maj akci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 jo a kolik za to chtějí? kvalita je uměrná ceně a když kvalita není tak to má alespon hodně vymožeností Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Necelých 6.000,-- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 no cena jakžtakž jde, ale mě jde hlavně o to BT, jak to maj vyřešený. Sem si chtěl už dokonce koupit orig. HF od SIemensu do auta (že nevíte, jakou značku mobilu mám? ), ale odradily mě od toho negativní zkušenosti. Taky BT od SonyEricsson stojí za prd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Osobně bych dal přednost zvuku před HF, volím ///A Jinak mám nokii a držáček a používám hlasitý odposlech a vpohodě se domluvím i za jízdy s ladákem, navíc při rychlosti jakou se telefony mění se snad do HF nevyplatí ani investovat... http://www.orava.info/ ale je tam prd [upravil dne 5/10/05 mk405] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Mám Nokia 6100, má vestavěný hlasitý poslech a to je v autě ideální - stačí ho mít položený v kastlíku anebo v náprsní kapse u košile. Bluetooth - slyšel jsem, že se neujímá proto, že dost vyčerpává baterie přístrojů, takže je to brzy vybité a musí se nabíjet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pato406 Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 ak uz chces kvalitku s BT, pozri sa na DEH-p70BT od PIONEERu. Je to nieco okolo 12000 Czk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Používám BT HF Parrot ck3100 a maximální spokojenost, krom toho že odcházejí diody na displayi, co se týče Nokia BT je to prostě nokia a chodí to korektně jen s nokii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaon Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 AR 106 od Oravy jsem mel moznost testnout. S moji N 6600 a N 9500 chdilo na prvni zapojeni. Kamarad ma S/E 700 a s tim to slo take. A cele to bylo namontovane ve Fabce. Pri jizde po Praze nebyl problem ani s preskakovani CD. BT funguje tak, ze na radiu zmacknes \"aktivovat BT\" a v telefonu pridat nove zerizeni BT. Radio se objevi jako HB 16 na tvem telefonu. V prednim panelu radia je malej mikrofon a jako repro slouzi vsechny repraky v aute. U nekterych modelu telefonu se kontakty z karty nacucnou do radia a pak pomoci DO od radia muzes telefonovat. Take ciselnik na DO slouzi jako klavesnice k telefonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts