mart Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Velký problém mám vepředu Girlingy, a furt brzdí, vyčistil jsem válce a je to o málo lepší, dále je tento brzdič(plovoucí). Jsou tam vlastně dvě osy po kterých se celý brzdič pohybuje, na těchto osách je docelá slušná vůle, nemůže být problém v tomto. Jestli ano dají se koupit tyto osy samostatně nebo budu muset koupit celý brzdiče. Vím otázek mnoho ale za každou radu děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Všechny tyhle brzdiče jsou plovoucí. Jo, ta vůle může být problém, jestli se dají osy koupit samotné nevím, ale někde prodávaj repasovaný brzdiče. Já si s tím taky párkrát hrál, ale většinu starých brzdičů jsem nakonec vyházel, bývají docela k ničemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Já jsem to taky jeden čas sháněl a snad jem našel nějakou firmu na Moravě, která by jeden brzdič udělala okolo 1.100,- Nakonec jsem to vzdal a koupil dva fungláče a za 11.000,- jsem měl nový brzdy. Už jsem do nich totiž narval různejma pokusama tolik, že bych je měl dvakrát.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladis Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Prodává se repas sada, ty vodící osy s manžetama. Stojí bratru cirka 800 (doufám, že si dobře vzpomínám). Dělají se i repasované brzdové třmeny. Dokonce i od více výrobců, jako je ATE a spol. Tam je cena tuším od 3000 víš. Jestli je tam \"vychytaný\" problém i s vůlý ve vodících oskách netuším. Předpokládám, že by měl splňovat nějaké toleranční rozmezí. Nové třmeny jsou jistota, ovšem trochu darda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Taky jsem nejdříve koupil sadu manžet. Nakonec, po výměně za nové třmeny se ty staré rozdělaly a když jsem viděl, v jakém stavu je pístek, byl jsem rád, že jsem dal nové... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mart Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 No ještě musí chvilku vydržet a pak se rozhodnu. Písty jsem měl venku co to šlo aby nevypadly a jsou v super stavu, teda podle toho co jsem viděl:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts