Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Myslím že nás je tady opravdových fanoušků tak 100, možná 200, ale víc ne. Taky se mě zdá že se to tady trochu mění ve styl fackabůku, a bude tady dost lidí jen kvůli tomu že mají Peugeot, ale ne proto že mají ten \"skvělej Peugeot\".

Odesláno

Kdysi se uvažovalo o společném srazu P-clubu & Renault- clubu s možným připojením ještě Citroen-klubu, ale nakonec jsme se nedohodli. Ono někdy méně bývá víc a spousta srazových \"nováčků\" to pod dojmem vyděšení z množství vzdá. Starý pasty klábosí spolem a ty nový snad ani nepotřebují, páč nemají čas ani dostatečně pokecat mezi sebou - noví se pak buď zapojí a připadají si jako \"špiclové\" u stolu starších s možností občas přihodit nějaké moudro nebo si vytvoří vlastní skupinku \"nových\" nebo se projdou kolem aut, zjistí, že nikoho neznají a příště už jenikdo neuvidí. V počtu kolem 100 lidí je ještě jakás takás možnost, aby se lidi mezi sebou poznali, u 800 lidí se s tím ale fakt počítat nedá.

Odesláno
pěkný, tolik lidí bych mít na srazu snad ani nechtěl.. :D vypadá to, že to Renault/Dacia asi trochu taky zasponzoroval..

Jak jsem četl článek ve SM, tak Renault/Dacia to přímo pořádali. ;) A to po vzoru velkého srazu ve Francii, kde se loni sjelo mám dojem na 30tis. lidí. :myslim

Odesláno

Přesně tak. Tohle nemá s \"klubovým\" srazem nic společnýho. Je to prostě reklamní akce Renaultu :myslim

Něco jako Emotion Day od Peueotu, jen se to konalo na jednom místě ;)

Odesláno

Dacia Piknik opravdu není sraz Dacia Klubu, je to akce pořádaná zastoupením Dacia ČR. Trochu nešťastně se konal ve stejný termín jako sraz Dacia Klubu konaný asi 40 km od Šiklova Mlýna u rybníka Moře. Ani jednoho jsem se nezúčastnil, musel jsem být v sobotu v práci.

Odesláno

Já se přiznám, že jsem na klub přišel pro rady a ne z přesvědčení, že Peugeoty jsou nejhezčí, nejrychlejší a nejspolehlivější :D Ale postupně jsem je začal mít rád. :)

Na druhou stranu já mám rád skoro všechny auta svým způsobem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...