Jump to content

dotaz

seys
 Share

Recommended Posts

Původně zaslal: seys

a jde to přesadit jo?bych to třeba jenom zkusil a uvidim co to udělá.mám ted předek výše jak zadek a nevypadá to moc dobře;)

já s tím nemám skušenosti,ale vím že se to tak dělá,jen vím že se to přehodí,ale není to tak jednoduchý,nebo aspon ne na poprvé když je to zarezlí a snad vždycky se prej rozsypou ty ložiska

toto už se tu řešilo hodněkrát, spíš na 205-ky, 309-ky a 405-ky, ale 306-ka je na tom podobně, dá se říct stejně.

použij nahoře HLEDÁNÍ a zadej tam repase zadní nápravy, nebo zvednutí, přesazení a různé variace na toto téma

no já mam 309 1,9D a vsude origo pruziny a vzadu uz repas. naprava a kdyz sem ji nechaval delat tak to presadily a a je to vyssi ale i tak mam predek furt vejs a chci ho snizit.

nevim jak moc zmeknul zadek ale piskoti sou fseobecne mekky auta.

zaver: sám bych se do toho nepustil jen proto abych zvednul zadek, jen kvuli tem loziskum aby se nerozpadly jinak bych se nebal.

PS: nevim jak souvisi vyska zadku s tim ze chces davat podlozky :myslim

Když u 306-ky přesadíš tozku o jeden zub tak to zvedne zadek cca o 4cm. Měkčí to nebude. Akorát se stane to, že v tyči bude větší napětí a podle mě by to mělo bejt tvrdší. Věřím tomu, že by to svůj úkol splnilo. Jaký tam chceš dát kola?? 16x7,5\"? nebo větší??:mrk

co mas na tech 17kach obuty?

a o kolik to chces tahat ven? ja to mam vyreseno vytazenymi blatniky a odriznutim casti lemu... vezt nekoho mi problem nedela :)

zato jezdit do makra nakupovat chlast do baru znamena hodne premyslet co kam nalozit...