oddie Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 To ti to teda moc dlouho nevydrželo... vždy? si to koupil jestli před měsícem, ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 jj zavodili jsem na rallye(amaterskem) a nejak povolil pri pruletu pul panketu cep na rizeni ci na rameni,jeste jsem nemel chut to studovat a konec. Skoda,ale hlavne ze zijem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 No hladovci na interiéry budou mít radost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 škoda ho a ještě větší škoda, že nic nepotřebuju. Ale souhlasím s Oddiem a myslím, že to bude frmol. Grife - tam by měla být celokožená sedadla, ne ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Jo a nějaké foto by nebylo ???? Né, že bych byl nějakej úchyl na bouračky, ale zajímalo by mě jak vypadá GTI po pár kotoulech........když už v tom jezdím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Chlapi,sorrac,foto nemam, neni cim se chlubit,jsem rad ze toho maleho zmetka nevidim. Rada, bez ramu nejezdete vic jak 120:) Vazne,je to jak papir. Chcete li jezdit na doraz a pilu,dejte si tam ram. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 tyvole, takový pěkný auto...... Na tohle já nemám slov, ale zas co už, tvoje blbost, tvoje prachy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Za kolik ten volant?Toho auta je opravdu škoda,vypadalo jako nový!že jsi ani tu hlavu nestihnul snížit?Grife má mít černý speedliny ne?máš je?případně za kolik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holly Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Kolik bys chtěl za přední sedačky (jestli jsou v kůži) a taky bych potřeboval zadní plato na kufr. Z jakýho je to vlastně roku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Kola jsou origos GTi ty stribrny elektrony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Původně zaslal: jack Kola jsou origos GTi ty stribrny elektrony Kolik za ně ??? Díky za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cb Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Sedacky kolik za ne chces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlp Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 asi offtopic ale v poslednom case sa vreco roztrhlo s tym nicenim 205 GTi....dufam ze ma necaka nieco podobne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 V poslednom čase, cca posledních 15 let? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Za ty elektrony, jsou obute na 185/50/15 origos Peugeot tak 7000Kc a za ty sedacky, tak 2000Kc nebo za kolik se to tak prodava, znalci? za kolik mam dat treba napravy?motor s prevodovkou s elektrinikou?plasty GTi kolem auta?sport volant GTi? vse je v super stavu,motor po vymene rozvodu,oleje,novej altik Dikys za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Hmmmm to zní dobře. Jak jsem již řekl věčná škoda, že nic nepotřebuju V cenách se fakt moc neorientuju, ale za ty GTI plasty kolem dokola chtěli na vrakáči 10.000,- !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Ty plasty dokola se za 10tis daj objednat orig. nový. Solidní cena za kompletní plasty - lemy a lišty - je tak 3tis. Jinak co se cen týče, to je otázka nabídky a poptávky, a je to taky určité know-how, na to si každý musí přijít sám Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Původně zaslal: oddie Ty plasty dokola se za 10tis daj objednat orig. nový. Solidní cena za kompletní plasty - lemy a lišty - je tak 3tis. Jinak co se cen týče, to je otázka nabídky a poptávky, a je to taky určité know-how, na to si každý musí přijít sám No tak to pán na vrakovišti věděl jak vydělat - pokud tam teda ty plasty nemá do dneška Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 .......kdybych veděl, že ty plasty budou pasovat na 106....tak bysme se mohli domluvit. Ale nějak se s tou předělávkou srát se mi nechce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Hmmmm to zní dobře. Jak jsem již řekl věčná škoda, že nic nepotřebuju V cenách se fakt moc neorientuju, ale za ty GTI plasty kolem dokola chtěli na vrakáči 10.000,- !!! tak to na tom vrakáči upadli z 2patra přímo na hlavu ne:o vím o vrakáči kde je aspon 10GTi a ty plasty...lemy,lišty tam dávaj sadu kterou si vybereš za 1500kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts