zoby Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 nemáte někdo zkušennosti s tímto rádiem? Případně co na něj říkáte? (popis je např. na www.autohifi.cz v shopu, ale uřčitě i jinde ) MOhu ho mít nové za výhodnou cenu, tak jen chci v podstatě vědět jestli to není něco jako medion a podobné "kvalitní" výrobky... Nepotřebuju nic brutálního, jen něco co přehrává mp3 a vydrží pár let bez komplikací. Jen dotaz na okraj: v autě mám 4 repro bez zesíku (2 basáky v platu) a spokojenost... ale pro úsporu místa v kufru jsem přemýšlel, že basáky vyhodím a dám 2 repráky do C sloupku do originál místa a v kufru bych vozil aktivní tubu. a to je ten dotaz: půjde ta tuba zapojit přímo na rádio? pokud ne, šlo by např na jeden zadní reprák zapojit paralelně ten reprák a tubu? díky moc za pomoc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 pokud má alespoň 1. pár RCA tak napojíš zesík nebo aktiv. žádny napojení basáku nezkoušej ani můstkování, pokud nechceš rádio poslat do kopřiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 rádio je to určitě dobrý...sám jsem byl rozhodnutej si ho koupit, ale v tý době ho nikde neměli na skladě, tak jsem šel do JVC a taky spokojenost:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoby Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 tak jsem koupil toto rádio, ale typ 1301 za 2500 kč. je 3 měsíce staré ale nepoužité-nevhodný dar... už se těším jak ho dám do auta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts