Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte někdo tohle křídlo(stříšku)???


Valis

Recommended Posts

Chtěl bych si ho objednat budu nechat strikat zadni dvere tak bych to vzal najednou.Ale chci se jen zeptat nemate ho nekdo na aute??Jak to na něm vypada?Ma to vubec cenu?Aby to nebylo s tim skaredsi atd..Samozrejme jsem ho videl na par fotkach ale to neni ono!!!:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

M206.To tvoje auti to je krasa taky bych to bral ale tech penez co to muselo stat co?Ale fakt krasa!!!Kridlo uz mi prislo tak to v pondeli vezu na lak.Vypada vazne super.Jo a jeste planuju nejaky ciry lampy do zadu to udela na aute taky strasne moc.Ale nevim jak je vymenit.Je to jednoduchy.To asi nepujde jen vymenit kus za kus co ?Ty zarovky ze serie tam asi jen tak pasovat nebudou:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsou to světla od nějaké kvalitní firmy, tak jsou to většinou LEDkové, takže na originál žárovky zapomeň. Mělo by to pasovat kus za kus a jediné co uděláš, že zapojíš konektor. Záleží ale od kterého výrobce buděš světla brát. Už jsem viděl několik dost nepovedených světel, které byly až o polovinu levnější, než je běžná cena a podle toho to taky vypadalo. Vůbec to nepasovalo a kusy světla různě přečuhovali ven z karoserie. Takže pokud to chceš udělat (mimochodem mě se čirá světla moc nelíbi), tak se asi nevyplatí moc na tom šetřit a nekupovat no-name světla. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rozhodne jsem proti klasickym chromovanym cirym lampam. je to uz davno prezite a k maloktere barve se opravdu hodi. svetla na vrakaci stoji kolem dvojky, noname tuning tak 3,5 a opravdu kvalitni tak dvojnasobek.

vymena je opravdu jednoducha, jen vytocis vzadu drzacky a na misto starych nandas nove, koupil jsme to i s tema ledkama a v sade bylo asi 5 ks nahradnich ledek. je to tusim FK, ale uz si nejsem jistej, tusim ze staly 279 eček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...