Guest Džůny Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 Mám nachystané třmeny na 280 mm kotouče (406) a chci je před výměnou dát do co nejlepší kondice. To znamená nové čepy, prachovky, pravděpodobně i pístky, a taky bych je rád natřel barvou. Otázka je, můžu je nechat opískovat, nebo by byl úbytek materiálu nebezpečný/destrukční, a mám je radši očistit ručně? Bonusová otázka: jaké (a kde) shánět brzdové hadice (ty mé už jsou zpuchřelé a akorát na výměnu. Díky předem za odpovědi. [upravil dne 14/6/14 22:49 od Džůny] Citovat
Háček Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 co když si necháš repasovat ty brzdiče ? .. davaj je vetšinou i do antikorozní barvy kterou mužeš přetřít jakou koliv vysokoteplotní . . teda pokud máš v okolí nákýho repasáře k těm hadicím, mam takovej dojem že by je mohli umět v autokelly .. popřípadě obědnat přes Badisaka například Citovat
rootsky Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Opískovat můžeš, ale musí se komplet rozebrat. Vše zaslepit (odvzdušňováky), místo válečku nechat vytočit \"ucpávku\" ze silonu. Tyhle třmeny jdou dost slušně očistit i \"drátěným\" kotoučem ve vrtačce (beru to tak že nejsou z hliníkové slitiny - které jsou chronologicky k 406/306 na 8C Bremba a něco na C5 od Citroenu vzadu). Zvážil bych jestli to neudělat přes člena tom406, repase pořád dělá ( http://subitomo.webnode.cz )... Hadice jsou běžně k dostání... Citovat
John Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Osobně mohu práci člena tom406 jen doporučit dělal mi teď přední třmeny na 406 sedan a spokojenost...předtím mi komplet repasoval Bremba na coupe a naprostá spokojenost. Pokud chceš mít fakt jistotu a odvedenou profesionální práci tak jeho mohu doporučit. Citovat
HonzaC2 Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Mohl by mi někdo napsat (třeba do soukromé zprávy) kolik ta repase stála? Vypadá to opravdu moc dobře a asi bych potřeboval repasovat přední třmeny na má 1,9D. Díky. Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Mně prosím taky. Pro zajímavost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.