Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pískování brzdových třmenů?

Recommended Posts

Odesláno

Mám nachystané třmeny na 280 mm kotouče (406) a chci je před výměnou dát do co nejlepší kondice.

To znamená nové čepy, prachovky, pravděpodobně i pístky, a taky bych je rád natřel barvou. Otázka je, můžu je nechat opískovat, nebo by byl úbytek materiálu nebezpečný/destrukční, a mám je radši očistit ručně?

:myslim

Bonusová otázka: jaké (a kde) shánět brzdové hadice (ty mé už jsou zpuchřelé a akorát na výměnu.

Díky předem za odpovědi. :papa

[upravil dne 14/6/14 22:49 od Džůny]

Odesláno

co když si necháš repasovat ty brzdiče ? .. davaj je vetšinou i do antikorozní barvy kterou mužeš přetřít jakou koliv vysokoteplotní :) . .

teda pokud máš v okolí nákýho repasáře :)

k těm hadicím, mam takovej dojem že by je mohli umět v autokelly .. :)

popřípadě obědnat přes Badisaka například :)

Odesláno

Opískovat můžeš, ale musí se komplet rozebrat. Vše zaslepit (odvzdušňováky), místo válečku nechat vytočit \"ucpávku\" ze silonu. Tyhle třmeny jdou dost slušně očistit i \"drátěným\" kotoučem ve vrtačce (beru to tak že nejsou z hliníkové slitiny - které jsou chronologicky k 406/306 na 8C Bremba a něco na C5 od Citroenu vzadu). Zvážil bych jestli to neudělat přes člena tom406, repase pořád dělá ( http://subitomo.webnode.cz )... Hadice jsou běžně k dostání...

Odesláno

Osobně mohu práci člena tom406 jen doporučit dělal mi teď přední třmeny na 406 sedan a spokojenost...předtím mi komplet repasoval Bremba na coupe a naprostá spokojenost. Pokud chceš mít fakt jistotu a odvedenou profesionální práci tak jeho mohu doporučit. ;)

Odesláno

Mohl by mi někdo napsat (třeba do soukromé zprávy) kolik ta repase stála? Vypadá to opravdu moc dobře a asi bych potřeboval repasovat přední třmeny na má 1,9D.

Díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...