diversam Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Ahoj mám problémek s naftou, na 206 mi padá nafta a nejde to nastartovat, musím balónkem napumpovat a pak to chytne. Poradí mi tu někdo??? Peugeot 206, 1.4HDI, r.v. 2005 Díky moc Citovat
Ducatista Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 netěsnost v palivovym potrubi, nasava to vzduch. u 106 mi to delalo taky. nakonec to byla povolena stahovaci paska na prirube jedne hadice. Citovat
diversam Odesláno 11. červen 2014 Autor Odesláno 11. červen 2014 trubky jsou plastové a jsou tam plastové rychlospojky...... Citovat
Merfolk Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Měl jsem to samé na stejném modelu. Byla prodřená přívodní trubka do palivového filtru v místě, kde je vedená na krytu motoru mezi výstupky. Protože tento model nemá podávací čerpadlo v nádrži, ale naftu saje vysokotlaké čerpadlo, nestříkalo nic ven, jen po vypnutí nafta padala. Zkontroluj, jestli nemáš odřenou tuto trubku. Já jsem to řešil jednoduše: výměnou za gumovou palivovou hadici v ceně cca 120 Kč/m plus dvě stahovací pásky na koncovky. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 jak píše kolega nade mnou--u systémů, kde je palivo nasáváno je zpravidla problém mezi filtrem a nádrží, nebo v samotném filtru, málokdy mezi filtrem a dopravním čerpadlem, takže natáhnout novou hadičku (je to jednodušší,než hledat místo,kde saje vzduch), nebo zkontrolovat celou nádobku filtru (prasklina, vyměnit těsnění), závada může být i v samotném balonku (netěsní ventilky) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.