Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

TATRA T815 - velké auto pro velké kluky


Guest minimaxa

Recommended Posts

No když to vidím co všechno tahle parta vlastníci dnes TATRU (fabriku) dělá pro TATRU (značku) tak mám zcela jasno že fabrika je v nejlepších rukách co kdy byla po válce. Všichni rádoby majitelé co se fabrikou prohnaly po 89´ měli jasný záměr fabriku zruinovat a zlikvidovat a to dobré z duševního vlastnictví ukrást a používat na svých výrobcích což se jim naštěstí nepodařilo. Nedělám si iluze že současní majitelé dělají vše protože by to byli takoví vlastenci ale zatím vypadají že to budou ve fabrice dobří hospodáři a že fabrika se pod jejich vedením posunuje bohužel ty roky co byla jen drancována jí teď chybí a musí vše dohánět ale jdou správným směrem. Škoda jen že se nenašlo v pravý okamžik více takových lidí aby se z naší kdysi strojařské velmoci nemusela stát největší montovna v evropě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...

Tak tady jsou 2 fungl nové  kousky Prezident ,vypadá to pěkně ,ale rozdíl od Fenixe moc není ,co jsem se ptal člověka, co Fenixe jezdil dlouhodobě ......taky byl Fenix už na reklamačce v Kopru .....tatrováci tam prý na královskou hřídel dali jiný typ ložisek ,a ty se vysypaly ....zkoušeli inovaci a moc se to nepovedlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Modrý máme na vícero vozech. Jak na osobních tak na nákladních. Na osobních autech které jezdí jako pohotovostní  jak v zajištění provozu tramvají tak u nás u autobusů. A tahle Tatřička je zařazená do IZS stejně jako vyprošťovací speciály od tramvajáků ty mají MANa 8x8 a T 815 8x8 a tahle Tatra má  VRZ " dvojjazyčný" tj. umí svítit modře a oranžově . Pak je ještě pár aut s modrýma který zajišťují provoz metra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volvo už má jen  " oranžádu " ale mívalo i modré . Než se pořídila Tatra ta je u firmy krátce cca měsíc. Volvo teď jezdí na běžné odtahy porouchaných busů. Tatra bude jezdit prioritně na nehody a nejen na nehody našich ( DP ) vozidel ale i na vyžádání HZS příp. PČR  pro jejich potřeby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...