Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte všeci,

protože mám nízký vjezd do garáže a anténa mě výškou zavazí potřeboval bych poradit jakou anténu bez prutu bych mohl použít a aby mě rádio hrálo dobře ze silným signálem.:roll:(

Odesláno

Já tedy poslední dobou nejsem spokojen ani s originální anténou. Nevím co se děje, dříve jsem měl třeba pokrytou celou cestu z Prahy do Orlických hor dobrým signálem, teď běžně ke konci D11 u HK výpadky signálu, z HK dál po I/11 taktéž, přičemž pokrytí vysílači by mělo mít rádio Beat lepší. Jako by se anténa zhoršila, něco v ní odešlo nebo nevím...

Odesláno

kratsi antena bude mit vzdy horsi prijem, nevim jak je to s vymenou za shark antenu, ale uz je zase docela draha. Jinak kratkejch prutu je na netu vsude spoustu. Bal jsem se jestli nebude vysoko, treba kvuli sundavani do mycky, ale je to OK

Odesláno

Kratší anténe neznamená horší příjem, jde o to jak je celá anténa navržená a jakou má vnitřní smyčku. Pokud ale vemu origo prut a vyměním ho za poloviční, tak je jasné, že to bude hrát na ho.. protože na to smyčka není stavěná ;)

Jinak s tím signálem může být problém jinde. Dle EU se u nás musel snížit výkon vysíláčů někde až na 1/10! svého původního výkonu. U rádia Beat je to na polovic! viz http://www.digizone.cz/clanky/radio-beat-presune-v-praze-svuj-vysilac-na-petrin-a-snizi-vykon/

Odesláno

Hm, tak Praha se mi zhoršila, to bude asi tím. Snižoval se vysílací výkon i jinde? Protože Hradeckej a Pardubickej vysílač je na tom podobně, vysílač z RK mi jsem dobře chytal i v Orlických horách a teď je to povětšinou na prdlačku... Tak jsem obviňoval auto a poslouchal MP3... :-)

Anténu nesundávám, do myčky s autem nejezdím, mám ho rád ;)

Odesláno

Výkon snižovalo asi 70% vysílačů v ČR... Norma EU nařídila a tak se stalo... že je teď umění alespoň 100km cesty chytat jedno rádio pořádně už ale nikdo neřeší... :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno
Ahojte všeci,

protože mám nízký vjezd do garáže a anténa mě výškou zavazí potřeboval bych poradit jakou anténu bez prutu bych mohl použít a aby mě rádio hrálo dobře ze silným signálem.:roll:(

No vidím že nikdo nemá takový problém s antenou jako já tak koupím asi raději nové vrata do garáže a bude.:myslim:D:D:D:D:D:D:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...