Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

MotoMoto tvoje zazitky su na nas zemepisne sirky z oblasti sci-fi:D Pravdupovediac v taliansku som bol naozaj nespocetne krat jak sluzobne tak aj na dovolenkach ale nespominam si na ziadny negativny zazitok:bojim

Maco82 bibione je v pohode prave z tych dovodov ktore spominas tiez mam male deti ale Vieste je uplna pecka :super Uz sa tam chystam 3 roky:( Co sa tyka tvojich obav o ubytovanie myslim ze to je uplne irelevantne. Dnes nieje ziadny problem ubytovat sa kdekolvek na poslednu chvilu. Vzdy to tak robim :super

[upravil dne 30/5/14 16:38 od dusan2]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eltone, díky za přesný tip :D podle toho to určitě najdem ;):D

ne vážně, s malýma děckama nechci riskovat jet někam na slepo... vím, že plno lidi jezdí do chorvatska a ubytování řeší až tam, ale prozatím co jsem viděl fotky s dovolených tak pro malé děcka nic moc... takže pokud chorvatsko, tak na předem zarezervované místo s dobrými referenci od někoho kdo tam již byl...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dusan2: Tvůj příspěvek jsem četl, až po napsání svého s reakcí na eltona :)

v bibione jsem s rezervaci spokojen (residence je na okraji bibione a přímo u pláže) tam bych to ani neměnil, jen řeším jestli jet právě do bibione, z důvodu kritiky na špinavé moře a přelidněnosti... ale prozatím teoreticky přesně vyhovuje naším požadavkům :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přes cestovku zásadně nejezdím. A ubytko si zařizuji přímo přes chorvaty. Letos jsem si zajistil ubytko užv únoru. Loni dva týdny před odjezdem.

Ps: ted jsem se podíval na ten bookin na bibione . Ceny jsou teda vyžší než za kolik máme.

[upravil dne 30/5/14 18:54 od elton]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už teď vyhlížím kam jet příští rok. Takže budu také sledovat tok informací. V Chorvatsku jsem byl cca asi 30x ale i tak je stále spousty krásných míst kde jsem nebyl. Naštěstí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eltone: díky za info, zdá se, že chorvaté moc neholdují z kšeftováním přez booking... lokalita se mi celkem líbí, co se týče cen, tak v bibione nás výjde 6-ti lůžkový apartmán (stačí 5-ti) na 61eur/noc, v té makarské riviéře vychází cca 70-80eur (přez cestovky, jiné kontakty nemám) ale všechno vzdálenosti od pláže 100-300m... takže cena by ještě byla v toleranci, ale ubytování musí být u pláže :nevim

kdyby jste měli nějaké volně šiřitelné kontakty, tak byl bych velice rád (třeba přez SZ) díky ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se v Bibione líbí Caorle je super.Samozřejmě čím více na jih tak je to skoro jako Chorvacko.Sardinie moc drahá.Ale kde jsem vždy spokojený a unešený je Lago di Garda.Gardu dělám na blint jinak jezdím přez italské cestovky.

Cestou se zastavuji v rakouských alpách.Za návštěvu stojí i Slovinsko Julinské alpy narodní parky jezero Blend a Borhin (teď nevím jak se to píše)Podstojna jama.Letos se chystám opět do Itálie konec srpna začátek září a to do Bibione na vinobraní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eltone: díky za info, zdá se, že chorvaté moc neholdují z kšeftováním přez booking..

To jeden z mnohych dovodov preco za mna chorvatsko nie :bojim aj ked samozrejme existuje kopec chorvatskych stranok s ubytovanim. Onehdy som sa v tom hrabal tak som toho nasiel pomerne dost ale pripada mi vsetky su oproti bookingu velmi komplikovane.:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já myslím, že i přes Booking se dá najít mraky ubytování v Chorvatsku, nám se osvědčilo, že když jsme poprvé jeli do určité lokality tak přes Jadrantour a pak už jsme si tam dohodli ubytování sami.

Podle mě je už hodně pozdě nyní hledat ubytování v oblíbených lokalitách. Šance je spíš v méně žádaných místech. I s tím bydlením u vody je to podle mě pozdě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak komplikované? :myslim

Nooo celkovo mi pride booking velmi prehladny , jednoduchy , mnozstvo kvalitnych fotiek a informacii a co je najdolezitejsie hodnotenia od realnych hosti , moznost bezplatneho storna a platba na mieste ,ja mam skusenosti ze vacsinou az pri odchode. No a v taliansku je vzdy velky vyber ubytovania aj v najexponovanejsich terminoch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...