godzila.01 Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 No vyplněno.... Ale u první otázky chybí \"auto nemeju\" , tudíž odpadá i otázka dvě .... u tázky \"Staráte se o auto? Vosky,impregnace apod\" zase chybí možnost nevoskuji a při využití této možnosti je pak poslední otázka navíc .... Chtělo by to tu anketu trošku doladit Citovat
Medvěd Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Neumím vyplňovat anketu, kde nabízené možnosti vůbec nekorespondují s mými odpověďmi Otázka - Ocenili byste mobilní služby? Odpověď NE (ten dovětek o tom, že bych rád auto vozil na mytí je hovadina jak cyp - jedu do myčky tak 1x za 3 měsíce, ale určitě ne s radostí, spíš kvůli tomu, že přes ptačí trus není auto k poznání). Otázka - Staráte se o auto? Vosky, impregnace apod? Nevoskuju, a to ani v myčce - považuju to za vyhazování peněz Takže mou reakci na anketu systém nepřijal [upravil dne 15/5/2014 10:30 od Medvěd] Citovat
kveton Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 taky vyplněno, ale víc možností na odpovědi by se hodilo, třebaže většinou myju auto v myčce, ale někdy i sám doma, je to tak 3:2 atd... Citovat
joshiki Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 toto je první \"dětská\" verze ankety...další verze by měla přímo sama směřovat a být interaktivní-když bste klikli na možnost že auto neumýváte, tak by vám to automaticky skrylo otázky, které jdou mimo vás když by se to dalo odvodit z předešlých vašich odpovědí. Hrozně moc se všem omlouvám na zmatky...příště se to budu snažit odladit pro všechny, aby si každý mohl odpovědět přesně podle svého Moc děkuju za hlasování [Edited on 15/5/14 20:38 by joshiki] Citovat
Haryk Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 moc jsem nachápal, ale vyplniln, pro mě tam snad ani otázka neseděla Citovat
joshiki Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 jak jsem již psal, bohužel aktuální verze má docela zásadní chyby příště to bude vyhovovat každému slubuju Citovat
OK406 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Vyplněno, jen u dvou otázek bych dal více možností. Citovat
RomanK Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Já taky vyplnil :-) a taky bych to upřesnil, možnosti více odpovědí:-) Citovat
FrantaCV Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Vyplněno, ale nebylo vždy možno odpovědět jednoznačně. Citovat
Vvitty Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 auto meju tak akorat po zime od soli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.