Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pítrs 1007


PeterSmith24

Recommended Posts

Tak jsem se v sobotu také stal majitelem tohoto zajímavého autíka. Světe div se, ale koupil jsem ho v áčkách. R.v. 2006, 80.000km najeto, první majitel, serviska. Interiér odpovídá stáří i kilmetrům. Snad to tak bude i v reálu. Je to 1.4, 55kw, manuál.

První dojem byl úžasnej, prostorný, hezký, skvělá výbava. Když jsem ho přivezl domu a hned mne nechtěli dveře pustit ven, tak jsem začal trochu zmatkovat :myslim. Nicméně, pročetl jsem celý vlákno o 1007, kde jsem zjistil, že je to běžný :). Druhým překvapením byl divně se chovající motor na volnoběh. Vždy jakoby se rozběhl větrák, potom cvaklo, vypnul a pořád dokola. Od tý doby to neudělalo, uvidíme co na to v servisu, ale předpokládám že jen nějaký čidlo či co.

Dneska jsem ho protáhl trošku dál a pocity jsou smíšený. Přesedlal jsem z Mazdy 323F, 1.8 benzín, tak si budu dlouho zvykat na tenhle kočár \"bez výkonu\" :blablabla

Spotřeba po městě je skvělá, mimo město to taky jde, dálnice je katastrofa. Dostat se na 130 jde snad jen na rovince a když je nějakej větší kopec, bojim se, aby mne neodvezl kamion za mnou jedoucí :bojim. Ale nekupoval jsem sporťáka, ale vozítko do města s občasnym výletem se psem, což si myslim, že tahle kárka do detailu splní :).

Jízdní vlastnosti jsou zajímavý, auto sedí, ale když foukne vítr, mám obavu, abych neodlítl :)).

V pátek projde první zatežkávací zkouškou a toť osazenstvo 4 lidí, cca 100km kombinovaně město, dálnice, okresky. Zavazadla si budou muset asi poslat vlakem napřed :D.

Tento týden by mi měla přijít loketní opěrka, stínítka skel a nové origo koberečky (v áčkách se jim asi hodili). Toť můj tuning :D. Ještě asi pořídím nová kolesa, ale to až postupem času.

Přidávám fotku ze stránek autobazaru, vlastní dodám později :)

EDIT: Fotku asi nepřidám, pže fakt netušim jak :bacha

[upravil dne 12/5/14 21:51 od PeterSmith24]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, na návod už jsem koukal, šikula :). Jen nvím jestli je to uplně stejný, mně se jen jakoby přiotevřeli a potom na pokyn ovladače jen bzučeli a nic nedělali. Spíš zůstal nějakej posuvník ve špatné poloze či co. Po manuálním posunu a dovření zas vše fungovalo, tak snad se to nebude opakovat :)).

Sedadla posunu jen co to půjde a pokud si vzpomenu vyfotím plně naloženou ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 11 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...