Zbýňa Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Ahoj, dneska jsem sundal prasklý kroužek ABS na předním kole. Byl hodně volný a už poškozoval čidlo. Na netu jsem našel ke koupi kroužek nový. Nenapsal byste mi prosím někdo postup výměny krok po kroku a jakej né úplně běžnej vercajk budu potřebovat? Díkes Zdraví Zbýňa Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Ten kroužek je tam nalisovaný - naražený, takže budeš potřebovat něco, čím jej narazíš. Není od věci dosedací plochu na kloubu poloosy očistit, náběh k ní zbavit hran, vrypů, nečistot, lehce namáznout, a kroužek před montáží nechat nahřát v troubě (pak ale nezapomeň pořádné rukavice a kleště). Citovat
Zbýňa Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Ten kroužek je tam nalisovaný - naražený, takže budeš potřebovat něco, čím jej narazíš. Není od věci dosedací plochu na kloubu poloosy očistit, náběh k ní zbavit hran, vrypů, nečistot, lehce namáznout, a kroužek před montáží nechat nahřát v troubě (pak ale nezapomeň pořádné rukavice a kleště). Jasný, tuhle část montáže si ještě dovedu po strojařsku představit. Myslel jsem spíš tu část co předchází samotný montáži kroužku. Tj. demontáž brzd. třmenu, kotouče, těhlice. Co demontovat a jak , budu potřebovat momenťák? Bude potřeba potom dělat geometrii? Mažou se šrouby a čepy vazelínou? A zajišťují se závity třeba lepením? Díkes Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 OK. Dokud auto stojí na kolech, povol matici poloosy (klíč 35). Pak to zvedni, sundej kolo, odšroubuj matici spoje těhlice (spodního čepu) s ramenem, rameno sraž (stlač dolů tyčí), když to vyhákneš, jde těhlice odklonit a vystrčit z ní konec poloosy. Kotouč ani brzdy sundavat nemusíš. Pokud to je levá poloosa, v případě povysunutí z převodovky ti vyteče převodový olej, u pravé to drží na ložisko. Kroužek se dá narazit na autě, pak nemusíš vypouštět ten převodový olej, ale je to větší opruz na manipulaci. Zpětná montáž opačným postupem Citovat
Zbýňa Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 OK. Dokud auto stojí na kolech, povol matici poloosy (klíč 35). Pak to zvedni, sundej kolo, odšroubuj matici spoje těhlice (spodního čepu) s ramenem, rameno sraž (stlač dolů tyčí), když to vyhákneš, jde těhlice odklonit a vystrčit z ní konec poloosy. Kotouč ani brzdy sundavat nemusíš. Pokud to je levá poloosa, v případě povysunutí z převodovky ti vyteče převodový olej, u pravé to drží na ložisko. Kroužek se dá narazit na autě, pak nemusíš vypouštět ten převodový olej, ale je to větší opruz na manipulaci. Zpětná montáž opačným postupem Paráda, díkes. Takže geometrie není potom potřeba. Dotažení matice poloosy nemusí byýt momenťákem? Závity se předpokládám při montáži mažou. Je to levá poloosa, takže si mám pohlídat aby se mi nepovytahla. Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Je tam předepsaný moment, z hlavy nevím, poměrně velký. Závity se nemažou, spodní na uchycení čepu k rameni je samojistná, matice poloosy je jištěna korunkou a závlačkou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.